Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
35098 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:22

Mrakoplas zdrojovala jsi primo u zdroje. Jeste to mohl byt prazdroj a mela bys na pul roku vystarano!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:23

Mrakoplas no asi tak. Na Instagramu je to teď strašně populární slovo

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:24

Pinot Noir zazdrojovat je ještě slabý odvar,  v mém fbukovém okolí jsou samé "opečované " a v důsledku toho "rozzářené " ženy

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:27

Ha, taky po třídní schůzce zdrojuju

Sambo tedy zrojuje u zdroje častěji, bude dělat úkoly a chystat svačiny

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:29

Kokoska ti dam na pol roka

Online Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:36
Reakce na Kokoska:

Mrakoplas zdrojovala jsi primo u zdroje. Jeste to mohl byt prazdroj a mela bys na pul roku vystarano!

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:37

JankaM ja asi zdrojuju málo

Online Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:56

Mne to slovo taky leze na nervy, ale ta pointa je přesná 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 20:11

Tak já to slyším poprvý tady, ale vím tu podstatu dávno! 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 20:13

Sairon A co sleduješ? Já díky tobě sluduju to dovychovat. Ale žádné kurzy si neplatim, přijde mi to drahé a ti lektoři mi jsou v mluveném projevu nesympaticti, ale moc ráda si čtu příspěvky jak si ostatní rodiče nevědí rady nebo jsou zoufalí a co jim na to kdo poradí:-D:-D

Online Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 07:35

Prosím, komu děti chodí na Gymnathlon nebo jiný sport v tělocvičně, jaké mají boty?

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 07:37

Pinot Noir Tonda chodi do sokola v capackach, ja bosa. Ale je to proste jen pobihani po telocvicne a houpani se na kruzich/behani s hokejkou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 08:13

Pinot Noir u nas su nakazane tenisky s bielou podrazkou, takze kupujem ake zozeniem v obchode a sedia im. Najviac sa mi zatial pozdavali nike star runner 2 ale my tu mame fakt biedny vyber. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2022 08:14

Pinot Noir z decathlonu Domyos, kupuju už několikáté. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 08:58

Karja nesleduji nic, resp. to co sleduji dlouhodobě už spíš přeskakuji, nějak mě to teď neba. Jen se chystám na to Jak vychovat kluky, ale ještě jsem se nerozhoupala to koupit, tak jsem ráda že dzizisketa poreferuje, li to je k něčemu.

Ty rozzářené a opečované ženy kolem sebe združuje jedna moje dávná kamarádka, kterou mám na fbuku už roky v přátelích, jen teď se začala nějak realizovat.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 09:10

A já se jdu pro změnu poradit, jaký kočárek... Ještě nedávno jsem si myslela, že už žádný další vybírat nebudu, ale... Máme ten Bumbleride speed, ale teda po roce a půl se dost rozpadá. Teď s ním nejezdím, protože je to zbytečně velká kráva na to, že dcera v něm většinu času není. Takže je jen na venčení psa a spaní. Pak máme bugaboo bee 3 z druhé ruky, nejdřív jsem ho nesnášela, ale čim míň v něm dcera je, tím ho mám radši. Jen teda neprodeje žádný ani trošku terén, už štěrková cesta je utrpení. A pak ten 2 kočár. Plán je takový nechat si teď doma dvoukočár a bee, na krátké pochůzky brát bee se skejtem a na delší dvoukočár. No ale kdyby existovalo něco, co projede aspoň trochu terén pohodlně - vyskočí samo na obrubník, polňačka/lesní cesta, štěrk, bylo to skladné plus mínus jako to bee, vážilo do 9kg a šlo do lehu, asi bych klidně vyměnila bee  Nechci Valco a dostala jsem doporučení na Emmaljunga nxt60f, ale tam se asi nepřenesu přes vzhled té sedačky. Určitě bych kupovala z druhé ruky. Nebo neví třeba 711990 jestli na ty novější bee dělají nějaké lepší kola trochu do terénu? 

Online Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 09:17

MPLee já se obavam, ze zadnej kocar ala bee neprojede pohodlně polnackou 

(my máme do terénu po dvou letech úplně rozkrusanej xlander, kterymu se ted zlomila i nějaká prorezla tyč, kterej nenávidím, ale jízdní vlastnosti na polnacku jsou skvělý) a sportak do města oyster zero, kterej miluju - lehkej, skladnej, do města ma uplne skvělý vlastnosti a doporucuju ho všem, ale na ty polnacce už to pohodlný není, chvíli max

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 09:19

MPLee 

S kočárkem neporadím, z toho už jsem venku, respektive jsme byli spokojení s tím Valco, které toho zvládlo hrozně moc, vč. přepravy obou dětí na sedačce... Ale mám tu po jednom dítěti skate se sklápěcím sedátkem, kdyby něco

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2022 09:22

MPLee no to Valco, co nechceš, tohle splňuje, noPro mně super kočár, terén zvládá dobře, odolný je, do lehu lze.

Online Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 09:28

MPLee myslím to valco taky prodavaj s několika velikostma kol, všichni teda ten kocar chvalej, ze je lehkej a kupodivu odolnej