Mrakoplas zdrojovala jsi primo u zdroje. Jeste to mohl byt prazdroj a mela bys na pul roku vystarano! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas no asi tak. Na Instagramu je to teď strašně populární slovo ![]()
Pinot Noir zazdrojovat je ještě slabý odvar, v mém fbukovém okolí jsou samé "opečované " a v důsledku toho "rozzářené " ženy ![]()
Ha, taky po třídní schůzce zdrojuju ![]()
Sambo tedy zrojuje u zdroje častěji, bude dělat úkoly a chystat svačiny ![]()
Kokoska ti dam na pol roka ![]()
Mrakoplas zdrojovala jsi primo u zdroje. Jeste to mohl byt prazdroj a mela bys na pul roku vystarano!
![]()
JankaM ja asi zdrojuju málo ![]()
Mne to slovo taky leze na nervy, ale ta pointa je přesná
Tak já to slyším poprvý tady, ale vím tu podstatu dávno!
Sairon A co sleduješ? Já díky tobě sluduju to dovychovat. Ale žádné kurzy si neplatim, přijde mi to drahé a ti lektoři mi jsou v mluveném projevu nesympaticti, ale moc ráda si čtu příspěvky jak si ostatní rodiče nevědí rady nebo jsou zoufalí a co jim na to kdo poradí:-D:-D
Prosím, komu děti chodí na Gymnathlon nebo jiný sport v tělocvičně, jaké mají boty?
Pinot Noir Tonda chodi do sokola v capackach, ja bosa. Ale je to proste jen pobihani po telocvicne a houpani se na kruzich/behani s hokejkou
Pinot Noir u nas su nakazane tenisky s bielou podrazkou, takze kupujem ake zozeniem v obchode a sedia im. Najviac sa mi zatial pozdavali nike star runner 2 ale my tu mame fakt biedny vyber.
Pinot Noir z decathlonu Domyos, kupuju už několikáté.
Karja nesleduji nic, resp. to co sleduji dlouhodobě už spíš přeskakuji, nějak mě to teď neba. Jen se chystám na to Jak vychovat kluky, ale ještě jsem se nerozhoupala to koupit, tak jsem ráda že dzizisketa poreferuje, li to je k něčemu.
Ty rozzářené a opečované ženy kolem sebe združuje jedna moje dávná kamarádka, kterou mám na fbuku už roky v přátelích, jen teď se začala nějak realizovat.
A já se jdu pro změnu poradit, jaký kočárek... Ještě nedávno jsem si myslela, že už žádný další vybírat nebudu, ale... Máme ten Bumbleride speed, ale teda po roce a půl se dost rozpadá. Teď s ním nejezdím, protože je to zbytečně velká kráva na to, že dcera v něm většinu času není. Takže je jen na venčení psa a spaní. Pak máme bugaboo bee 3 z druhé ruky, nejdřív jsem ho nesnášela, ale čim míň v něm dcera je, tím ho mám radši. Jen teda neprodeje žádný ani trošku terén, už štěrková cesta je utrpení. A pak ten 2 kočár. Plán je takový nechat si teď doma dvoukočár a bee, na krátké pochůzky brát bee se skejtem a na delší dvoukočár. No ale kdyby existovalo něco, co projede aspoň trochu terén pohodlně - vyskočí samo na obrubník, polňačka/lesní cesta, štěrk, bylo to skladné plus mínus jako to bee, vážilo do 9kg a šlo do lehu, asi bych klidně vyměnila bee
Nechci Valco a dostala jsem doporučení na Emmaljunga nxt60f, ale tam se asi nepřenesu přes vzhled té sedačky. Určitě bych kupovala z druhé ruky. Nebo neví třeba 711990 jestli na ty novější bee dělají nějaké lepší kola trochu do terénu?
MPLee já se obavam, ze zadnej kocar ala bee neprojede pohodlně polnackou
(my máme do terénu po dvou letech úplně rozkrusanej xlander, kterymu se ted zlomila i nějaká prorezla tyč, kterej nenávidím, ale jízdní vlastnosti na polnacku jsou skvělý) a sportak do města oyster zero, kterej miluju - lehkej, skladnej, do města ma uplne skvělý vlastnosti a doporucuju ho všem, ale na ty polnacce už to pohodlný není, chvíli max
S kočárkem neporadím, z toho už jsem venku, respektive jsme byli spokojení s tím Valco, které toho zvládlo hrozně moc, vč. přepravy obou dětí na sedačce... Ale mám tu po jednom dítěti skate se sklápěcím sedátkem, kdyby něco ![]()
MPLee no to Valco, co nechceš, tohle splňuje, no
Pro mně super kočár, terén zvládá dobře, odolný je, do lehu lze.
MPLee myslím to valco taky prodavaj s několika velikostma kol, všichni teda ten kocar chvalej, ze je lehkej a kupodivu odolnej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí