viktorka_od splavu jo, beru to jako trenink![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 ta schopnost věci nevyhrocovat se bude hodit furt!![]()
Evaeva tak to zas prrr, to bohuzel jeste neumim
ale snazim se na tom pracovat![]()
711990 mě by asi pomohlo nemít tu sebou mamku![]()
rasaNori jj to stopro! Vzdycky vsechno vyhrotim, kdyz jsem sama nejak v tenzi. Kdyz jsem ok, snaz to hodim za hlavu. A vlastne i pak dite min prudi.
Jo a po 2 týdnech od dovolené madam konečně jí u stolu a bez řevu. Musím teda dělat její oblíbená jídla a nebo jí na něco, co uplně nechce hned nalákat pomocí 2 mini sušenek položených vedle talíře
Hodně pomohlo sundání pultíku ze židličky, takže si na ní leze sama a sama může zase od stolu odejít. Má tak pocit, že se sama rozhodne, že jde jíst
Jo a nové prostírání s obličejem asi vydry, říká mu myška a chodí ho obdivovat jen tak během dne.
Takže teď pro změnu už 3. noc ve 4 s řevem vstává a zdrhá z postele i ložnice, aby půl hodiny řvala někde v rohu místnosti, všechny kdo k ní přijdou odháněla s jekotem "pryč! Mama pryč, sama!" A pak kňourala "maaamiinkaaaaaa"
Tak po hodině se nechá nalákat zpět do postele na knížku a pak chrní do půl 9 ![]()
rasaNori ajoo tak to byl spis dotaz jak vyjit s maminkou nez s detma
tak to je horsi![]()
viktorka_od splavu hele běžne je mamka v pohodě, ale ty děti nás dovedou v 5 vteřinách rozložit jak malinu. A drzý jsou jak opice, já už fakt nevím jestli je to reakce na to že jsem tu s ní, a nebo opět nějaký období...
Kto to bol po 2 dňoch v škôlke chorý? My sme zvládli 3, hec
![]()
rasaNori úplne, ale úplne si to viem predstaviť. A keď je syn drzý, tak "kážem ", vysvetľujem, a zakazujem telku.
rasaNori na mně je syn drzý, když je naštvaný, prostě to říká v afektu, takže se snažím nebrat si to osobně.
Já asi tomuhle chování říkám, že se předvádějí. Moc se s tím asi dělat nedá, když je obecenstvo. Moje děti už jsou mentálně dost daleko na to, že se jim dá hodně vysvětlit - třeba jak by se ti líbilo, kdybych ti místo večerního mlíka řekla nebudu to dělat a nebudu a nebudu. Každopádně soucítím, tohle jsou ty momenty, co by si člověk na dovolené klidně odpustil.
dynda Tiše upozorňují, že to pak nebude o moc lepší.
Pár let ( tak 5) to jde a pak se začnou nad vším ofrnovat. Šéf už vyhlásil, že příští rok necha kluka doma. A to nebyli u rybníka plného sinic, jak by se z těch reakci mohlo zdát, ale ve Skotsku.
my bychom taky zvládly tři, jen ten třetí byla holt sobota.... Takže příští čtvrtek už ji mám zase doma jo?
(pokud teda v pondělí nastoupí.....).
Každopádně soucítím, je to děsný, děsný!
Tak nemoci, radši se pochlubte, jak dlouho prvňáčkům vydržely klíče od skříňky. Ale nezoufejte, vždy může být hůř.

My dneska měli třídní schůzky. Hodinu a půl sedět na těch pidižidlích, au můj zadek!
Ale co je nejhorší, oni mají každý rok jiný projekt, ke kterému mají DENÍČEK, ten si vybrané dítě bere na víkend DOMŮ a pak se do něj píše nebo fotí nebo kreslí, co jsme o tom víkendu dělali. Mně jebne.
dzizisketa a to máš teprv školku![]()
continuity joo, za pár měsíců bude rozlitý mlíko uplný nic proti tomu batohu prorostlýmu plísní ze zapomenutých svačin![]()
dzizisketa My taky měli třídní schůzku. Pidižidle my teda nevadila, ale přiznávám, že se vedle ostatních rodičů vždycky cítím strašně neschopně a neakčně :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí