Mrakoplas on právě hrozně rád něco vytváří a v té školce je to takové hodně svázané. Tady to by měla být skoro arteterapie, jsem zvědavá, jestli se mu tam bude líbit. A atletika? Nejdřív nechtěl, ale v létě s mužem závodil a skákal do písku. Když se dozvěděl, že tohle je ta atletika (na cvičení už chodil), tak prý Jó, to chci ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas No problém je, že při té neustálé snaze být s dětma v určitém čase na určitém místě se většinou stejně nejvíc zničím já :o)
Tak první dětskou rymicku u nás doma mám já, od včera, a vypadá to teď večer, že nastupuje i sambo. Takže my jsme asi jediny, kdo si ty děti nakazí sám namísto školky:-D.
Jo a sambo mi ještě říká ,,no to máš zase tu svoji celoroční virózu,,:-:-D:-(;-((((
Mrakoplas já na tom sportu dost trvám právě proto, že v zimě tolik času venku netrávíme. Já je nepotřebuju unavovat, ale chci, aby se hýbali. Ty ostatní kroužky ve školce i jinde uvidíme, jak ho budou bavit a jestli toho nebude moc.
Evaeva jj ja tiez tak. To s tym unavovanim bol skor vtip :)
Mrakoplas ale tak hodně dětí fakt potřebuje unavit:)
Muslik já na zdejší doporučení (provizi by měla dostat hlavně Jimik
) koupila od Dupeto kombinézu ve velikosti 74/80/86. Zatím jsem ji teda pořádně nevyzkoušela v terénu, ale jinak jsem nadšená. Je opravdu rostoucí, navlékla se do ní i moje starší průměrně velká tříletá dcera, jen jí byly rukávy a nohavice trošičku krátké. Ale i té malé (nebo spíš "malé", dneska na půlroční prohlídce jí naměřili taky 8,5 kg a 72 cm
) myslím celkem sedí, má takové šikovné gumičky na rukávech, nohavicích i vzadu v pase, které ji zužují. A strašně se těším, že díky těm přehrnovacím nohavicím nebudu muset řešit neustále padající capáčky. Ale u mého dítěte je předpoklad, že celou zimu proleze po čtyřech, vaše bude už možná chodit... Dupeto softshelky jsem viděla na lezoucím dítěti kamarádky a moc mě neoslovilo, jak mu byly dlouhé a tahal je za sebou. Jestli měly taky ty zužující gumičky na nohavicích, jsem si nevšimla, každopádně kombinéza tak sjíždět ani nemůže už z principu
.
Anema To jsem ráda, že jsem snad neporadila špatně.
Ještě na zimu doporučuji pod to tenhle overal, za mě nepřekonatelná kombinace, loni se dal ulovit ve slevách. A už mlčím, žádnou provizi neberu.
Mrakoplas ale tak hodně dětí fakt potřebuje unavit:)
já neznám dospělýho který by dovedl unavit dítě a neodpadnout dřív
(jinak bez legrace sice děti pohyb nezbytně potřebují, ale ty hyperaktivní se spíš potřebují naučit zklidnit)
viktorka_od splavu ano, to vím, že hyperaktivní děti by se měly věnovat i klidovým aktivitám. No moje děti jsou v osm hotové, i když celý den leží. Ale samozřejmě někde na výletě my jako rodiče unaveně dosedneme je svačině a oni za tři minuty lítají po lese ![]()
Evaeva prostě záhada![]()
Jimik pamatuju si, jak jsi ten vlněnej overal taky doporučovala a určitě bych se na něj brzo zeptala, tak děkuju, že už nemusím
.
viktorka_od splavu ja děti zcela běžně "jen" uchodila. Starsi to ještě neví, ale tu už na kraji puberty nedám. Mladší ještě jo.
skor nez to zavesim niekam na bazos (a usetrim si nervy) sa chcem spytat ci mate niektora zaujem o zimne nepremokave oteplovacky znacky rockino? tu je detailny popis z webu.
ja mam k dispozicii 2x velkost 104 ktoru syn nosil este poslednu zimu 21/22. modru a sivu a potom 2x vel 92 vzorovanu modru a sivu. su to akoby dvojvelkosti a vydrzali tak 2 sezony

continuity já uchození ještě nezažila. Resp. jestli jo, tak to vede akorát k tomu, že jsou víc otravní než, že by si třeba sedli ke kreslení ![]()
Anema Rádo se stalo. Já na tom Dupeto overalu našla jen jednu slabinu a to kapuci, těm menším padá hodně do obličeje jak je hluboká, aby taky "rostla", ale my jsme ji příliš nepoužívali. Stačil by ještě prvek na regulaci hloubky kapuce a je to bezchybné.
Jimik takato kapuca je aj na Ielm overali, ja som ju zahla, zasila a dala tam snurku.
Jimik prosim te mas u Johy vyzkousene velikosti tehle merino fleece oberalu? Potrebuju pro mimino, takze asi klidne tu 50? Mám od jine znacky hrozne roztomilh overal ze stejneho materialu s kralicima usima, ale velikost 56/62 je nejmensi co delaji a vejde se do toho dcera
Anema jinak tyhle overaly ma treba mikk-line a jsou casto na zalando lounge. Nebo maji mikiny a teplaky z merino fleecu, taky doporucuju ![]()
MPLee máme ho v 70 a myslím, ze by ho oblikla i dneska, je fakt obří!
Takže myslím, ze 50 pokryjete celou sezónu
(vy možná i víc sezon
)
Potrefenáhusa díky, jdu do něj než se vyprodá
Já loni nakoupila na Zalando Lounge mikiny od mikkline vel 80 a 86 a ona pořád obleče loňskou 68
Ale tak třeba bude mimino trochu průměrnějšího vzrůstu.
MPLee Ten Joha overálek je zrovna větší, než normální oblečení, prý aby to vydrželo celou sezónu. My máme z loňska 80 a pořád ještě plánuji, že ho bude nosit i letos, kdy jedeme v 92. Loni jsme u Minimolu zkoušeli 70 a byla by mu tehdy akorát, takže 80 byla dost volná, ale s potenciálem na 2 sezóny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí