Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 06:53

slniecko promiň, ale úplně to vidím

Přerazit ho bych měla chuť samozřejmě taky.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 07:44

žluťásek Gatita my máme merina fakt hodně. Z Lindexu, Name it ( je hodně pružné, spíš úzké a tenké). Teplejší a ve spod podšité bavlnou je Hust &claire a NoaNoa. Druhou vrstvu máme od Reimy, Mikk line. Rukavice od Joha, teď mají na zalandu ve slevě merino nákrčníky, rukavice a kulichy, na značku bych se musela podívat. Ponožky od MP denmark a nekouše nic. Pro mimino jsem koupila v H&M a jsem zklamaná, to na omak není připjemné vůbec. 
pro sebe mám nejvíc Icebraker, protože má trika s hlubokým výstřihem a dá se v nich kojit bez vyhrnování celého trika nahoru

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:01

MPLee zrovna to hm mi z těch řetězců přijde nejprijemnejsi (a nejhrubší a kousavej lindex), ale máme ho už starší 

Ale naše dite snese i na tělo dvouvrstvy body joha, který já už bych se asi osivala. Name it se trochu bojim koupit, protože má kolem vystrihu krajecku a já kdysi podobny triko měla a uplne brutálně ta krajka škrábala (až na rudy fleky), ale ostatní věci, co máme, jsou všechny dobrý.

Já to merino dost kupuju, přijde mi skvělý, ze ty děti pak nejsou nabaleny jak pumpa, můžou se v tom hýbat a není v tom zima, my bejvame přes víkendy docela dost venku, ani v autosedacce se v tom nepotí

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:03

letfenixa moju dceru tiez vsetko kusalo, merino samotne aj s hodvabom, ale po tunajsich chvalach som skusila Dupeto a pridavam sa ku chvaliacim - merino od nich je tak prijemne, ze v zime ten komplet chcela nosit neustale, aj do postele  tak to mozno skus

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:07

Potrefenáhusa ta krajka je bavlněná a jemná, ale nemají ji všechna. A nosíme to body fakt celoročně, jak je tenký. I ty legíny k tomu. Z hm jsem brala teď poprvé a jako na novorozence to dám asi jedině jako druhou vrstvu. Teď je hodně merina z polska na Vinted. S visačkama a za pár korun. Tohle mi přišlo před týdnem, na fotce chybí jedny legíny a komplet s dobravou za 600  Já v zimě v podstatě nic jiného než merino a peří nedávám a fakt je to právě super, že stačí 2 tenké vrstvy a dítě je v teple

Jo a hlásím pár kusů Camper sandálů na Zalando lounge. 

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:11

Muslik já už fotky neposilam, protože pokazdy byla vlna kritiky kvůli oblečení. Růžový se vůbec nebráním, ale nelíbí se mi ty celoruzovy outfity, diteti je to zatím úplně fuk, takže je to čistě v my režii :-) 

já se docela snazim ji k babičce oblikat fakt do holciciho, včera měla saty a leginy, ale je to proste málo...

shodli jsme se s muzem (kterej ruzovou nesnasi a podeziram ho, ze matku docela rad drazdi), ze se nám holcicka nejvíc líbí v trochu ulicnickych hadrech (růžový tričko a džíny s laclem, proužky a tak), ale mne ona přijde holcici sama o sobě, nemám moc potřebu to ještě necim ladit 

kvuli šatům byly řeči dlouho, ale ona jak zacala fakt pozde chodit, tak to bylo nepoužitelný, lézt po čtyřech se v satech fakt nedá 

taky nemá náušnice, to je taky tema...

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:12

MPLee hustý a krásný! 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:19

Potrefenáhusa u nás stejné poznámky - děláme z ní kluka, proč má chudák modré boty a že nenosí copánky. No, vrchol toho co si nechá učesat je palmička, občas mě nechá udělat 2 culíky (které při první příležitosti sundá). Růžová mi nevadí, ale v přiměřeném množství a bez kraječek a hromady flitrů a spol. Nejradši jí dávám šedou v různých odstínech, světle a tmavě modrou.. No a protože jí je to zatím jedno, tak merino triko za 100 jí klidně koupím i s autama  Samozřejmě až si o to řekne, tak jí klidně koupím flitrovou růžovou příšernost. Teď jsem jí koupila aspoň růžovou zimní bundu, tak snad bude rodina spokojená

edit: A Housátko je krásná a jasně rozpoznatelná holčička i kdyby měla triko s bagrem

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:27

MPLee triko s bagrem ovšem máme a když se odklopi kabina, je tam kočička!!!

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:39

mnum tak som objednala rastúce merino leginy a softshelovu čiapku. Tvl,  5 € poštovné do zasielkovne

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:39

Potrefenáhusa tak to bychom taky potřebovaly ale!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 08:58

slniecko by som ho asi prerazila

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 09:05

MPLee bagr a kočička byl jednoznačně must have! To je z nextu v harfe, ale včera už ho tam nemeli, možná teda zalando? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 09:08

letfenixaAlica radšej zmrzne ako by si na seba mala obliecť sveter

U nás sa cez zimu nosí tielko, tričko s krátkym rukávom, mikina, trochu zateplené tepláky na holé telo a obyč ponožky ako do tenisiek. Nic lepšie som na ňu nenatiahla. Žeby si obliekla pod nohavice pančuchy alebo legíny, to skôr peklo zamrzne 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 09:26

Potrefenáhusa už ho hledám. Prosím tě, jak sedí velikost třeba proti Lindexu? Našla jsem set s morčaty a králíkem

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 09:33

MPLee to s tím kralikem atd. jsem tam okukovala včera  

já kupuju teď na 2-3 roky a sedi ji to, asi to odpovídá cca 92-98

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 09:40

eless 

Já bych měla zájem! O ty dvoje šedé.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 09:42

Potrefenáhusa děkuju, tak jsem ulovila poslední bagr  a psy  a samozřejmě morčata s králíkem

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 10:07

Keďže je voľný deň, tak je syn čo? Protivny a drzý od okamihu ako oči rozlepil

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 10:10

Prosímvás, ta Batolaterna, bude to bavit i starší děti? 4 a 6 let?