dynda myslím, že už na to budou velcí. I přímo oni píšou, že je to do 3. let
Vše o těhotenství a dětech
Já merino spodky pro obě děti objednala už v týdnu, teď jsem pro malou objednala i naše oblíbené Little Angel, tu roztomilou zavazovaci čepičku. Příští měsíc od Nosíčka pro malou kuklu, rukavičky a capáčky, protože jestli Rosťa vydrží chodit na judo, budu ji tam muset brát v šátku, do tělocvičny vedou celkem strmé schody. Na boty radši ještě nemyslím. A zase budu muset Šárce sbalit malé oblečky a vybalit větší číslo, to už naštěstí vydrží snad až do jara, ta osmdesátka.
Už chápu, jak výzkumníci došli k těm milionům, co stojí vychovat dítě.
dzizisketa len upozornujem ze su to rozne velkosti :) tie vzorovane su 92 a bez vzoru 104. Zabalim ti ich?
Muslik Nevim, jestli uz nekdo neradil, docitam zpetne, ale zrovna ted je na lidlshopu softshellovy overal s flisem zevnitr se zesilenymi koleny, syn se v nem valel na zemi na podzim a na jare, vsechno vydrzel, jeste ho ted poslu dal. A capacky mel sofsthellove malinky, s vlnenyma ponozkama se v nich da venku postat i v zime, taky vsechno vydrzely a ted putujou k dalsimu miminu. To kdybys to nechtela resit, pisu konkretni tipy ![]()
MPLee já mám ten next rada, ty věci jsou z hodně příjemný bavlny a vydrzi to, kupuju skoro výhradně na vinted a jsou to držáky, teď nám teda otevřeli detskej next v harfe, naštěstí tam skoro nic nemaj!!!lindex má nepřekonatelný ty rostoucí/zavinovaci body, overaly a teplaky s napletem, ale na ty větší děti už se mi ty věci tak nelibej a je to už dost drahy
Ja mám výbornú skúsenosť so zimnými bundami z Lidla. Lahucke, teplé, vnútri fleece, rýchlo ususene.
Jinak jeste ted ma nejakou akci na merino veci Minimol, ale nekoukala jsem na to konkretne.
Potrefenáhusa my do teď jeli výhradně v Lindexu a Reimě, ale spís z Vinted ty vzory se zvířátkama. Teď mám ještě zásobu nějakých větších mikin/tunik se psy a tak, ale taky starší. Ale teď už spíš beru Dear sophie, Zaru... Next jsme měli naposled nějaké pyžamo na novorozence, tak to vyzkoušíme ![]()
Už chápu, jak výzkumníci došli k těm milionům, co stojí vychovat dítě.
Řekla bych, že zrovna oblečení nebude hlavní položka. A taky se na ní dá celkem ušetřit.
Detem zacina jejich prvni krouzek pristi tejden a nebudu se divit, kdyz mi po prvni hodine reknou, ze tohle nee a ze mi radsi vrati penize. :-D Ale po zdejsim upozorneni jsem chtela zlanarit kamaradku do batolaterny, ale mam smulu, musi tam bejt jeden dospelej na jedno dite. :-( Tak jde aspon ona s jinou kamaradkou, ktera nerodi deti po dvou.
Já jsem byla s dítětem ve čtvrtek na kroužku a asi to nebyl dobrej nápad. Zpívání a hraní na nástroje bylo no go, takhle zoufalý dítě jsem dlouho neviděla. Dám tomu ještě jednu šanci, ale čekám, že to dopadne stejně a už ho tam trápit nebudu.
Řekla bych, že zrovna oblečení nebude hlavní položka. A taky se na ní dá celkem ušetřit.
![]()
A čím jsou ty děti větší, tím víc to celé stojí.
Pinot Noir Oblečení to určitě není. To u nás tvoří menší část výdajů.
Vybavení do školy, kroužky, zájmové činnosti, sporty, vybavení na ně.... lyžáky a jiné pobyty, ale i jídlo. Naši už jedí stejné porce jako dospělí.
Lamicka přesně. A pak taky přijde elektronika... U nás taky zubařské výkony, včetně neuskutečněných
. A školkovné v soukromých zařízeních. A třeba taková ergoterapie s nejistým výsledkem spolkne 9 tisíc za pár lekcí. A vůbec nepočítám peníze, které bych mohla vydělat, že jo.
A čím jsou ty děti větší, tím víc to celé stojí.
Jasně, to vidím už teď, jak to vzrůstá, i když jsou vlastně pořád malé.
Lamicka s věkem ten podíl oblečení určitě klesá. U nás už teď to bude zájmová činnost, a až se přidají lyžáky a ostatní výlety a cestování....
Super rozhovor o cestě dlouhé 1300 mil s 3 dětmi. Na tohle bych neměla odvahu a sílu, ale ten přístup, kdy děti dělají s vámi věci, které jste dělali rádi před dětmi, je mi sympatický a blízký.
Lamicka sleduju je od zacatku, je to sestrenice Kamily Zlatuskovy a jsou bozi
a strasne jim zavidim
Lamicka taky je sleduju a vůbec nechapu, jak to ty děti můžou dat, přijde mi, ze zvladnou denně strašně kilometru, co by neuslo ani o dost starší dite
Já jsem byla s dítětem ve čtvrtek na kroužku a asi to nebyl dobrej nápad. Zpívání a hraní na nástroje bylo no go, takhle zoufalý dítě jsem dlouho neviděla. Dám tomu ještě jednu šanci, ale čekám, že to dopadne stejně a už ho tam trápit nebudu.
Tohle je nejaky cviceni pro deti od dvou let, ale je to nastaveny klasicky na jeden rodic a jedno dite. No zatim mam nejvetsi problem s tim, jak se tam s detma dostanu, pac neridim a cestu autobusem po zkusenosti z tohoto tejdne nehodlam opakovat :-D.
Vari nezačala už jsi náhodou řídit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí