Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 10:24

dynda myslím, že už na to budou velcí. I přímo oni píšou, že je to do 3. let

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 11:19

Já merino spodky pro obě děti objednala už v týdnu, teď jsem pro malou objednala i naše oblíbené Little Angel, tu roztomilou zavazovaci čepičku. Příští měsíc od Nosíčka pro malou kuklu, rukavičky a capáčky, protože jestli Rosťa vydrží chodit na judo, budu ji tam muset brát v šátku, do tělocvičny vedou celkem strmé schody. Na boty radši ještě nemyslím. A zase budu muset Šárce sbalit malé oblečky a vybalit větší číslo, to už naštěstí vydrží snad až do jara, ta osmdesátka.

Už chápu, jak výzkumníci došli k těm milionům, co stojí vychovat dítě.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 11:22

dzizisketa len upozornujem ze su to rozne velkosti :) tie vzorovane su 92 a bez vzoru 104. Zabalim ti ich? 

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 11:25

Muslik Nevim, jestli uz nekdo neradil, docitam zpetne, ale zrovna ted je na lidlshopu softshellovy overal s flisem zevnitr se zesilenymi koleny, syn se v nem valel na zemi na podzim a na jare, vsechno vydrzel, jeste ho ted poslu dal. A capacky mel sofsthellove malinky, s vlnenyma ponozkama se v nich da venku postat i v zime, taky vsechno vydrzely a ted putujou k dalsimu miminu. To kdybys to nechtela resit, pisu konkretni tipy

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 11:27

MPLee já mám ten next rada, ty věci jsou z hodně příjemný bavlny a vydrzi to, kupuju skoro výhradně na vinted a jsou to držáky, teď nám teda otevřeli detskej next v harfe, naštěstí tam skoro nic nemaj!!!lindex má nepřekonatelný ty rostoucí/zavinovaci body, overaly a teplaky s napletem, ale na ty větší děti už se mi ty věci tak nelibej a je to už dost drahy 

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 11:54

Ja mám výbornú skúsenosť so zimnými bundami z Lidla. Lahucke,  teplé, vnútri fleece, rýchlo ususene. 

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 12:39

Jinak jeste ted ma nejakou akci na merino veci Minimol, ale nekoukala jsem na to konkretne. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 12:56

Potrefenáhusa my do teď jeli výhradně v Lindexu a Reimě, ale spís z Vinted ty vzory se zvířátkama. Teď mám ještě zásobu nějakých větších mikin/tunik se psy a tak, ale taky starší. Ale teď už spíš beru Dear sophie, Zaru... Next jsme měli naposled nějaké pyžamo na novorozence, tak to vyzkoušíme

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:21
Reakce na dzizisketa:

Už chápu, jak výzkumníci došli k těm milionům, co stojí vychovat dítě.

​Řekla bych, že zrovna oblečení nebude hlavní položka. A taky se na ní dá celkem ušetřit.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:37
Reakce na Vari:

Detem zacina jejich prvni krouzek pristi tejden a nebudu se divit, kdyz mi po prvni hodine reknou, ze tohle nee a ze mi radsi vrati penize. :-D Ale po zdejsim upozorneni jsem chtela  zlanarit kamaradku do batolaterny, ale mam smulu, musi tam bejt jeden dospelej na jedno dite. :-( Tak jde aspon ona s jinou kamaradkou, ktera nerodi deti po dvou. 

​Já jsem byla s dítětem ve čtvrtek na kroužku a asi to nebyl dobrej nápad. Zpívání a hraní na nástroje bylo no go, takhle zoufalý dítě jsem dlouho neviděla. Dám tomu ještě jednu šanci, ale čekám, že to dopadne stejně a už ho tam trápit nebudu. 

Offline continuity
43338 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:42
Reakce na Pinot Noir:

​Řekla bych, že zrovna oblečení nebude hlavní položka. A taky se na ní dá celkem ušetřit.

A čím jsou ty děti větší, tím víc to celé stojí. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 14:01

Pinot Noir Oblečení to určitě není. To u nás tvoří menší část výdajů.

Vybavení do školy, kroužky, zájmové činnosti, sporty, vybavení na ně.... lyžáky a jiné pobyty, ale i jídlo. Naši už jedí stejné porce jako dospělí. 

continuity

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 14:40

Lamicka přesně. A pak taky přijde elektronika... U nás taky zubařské výkony, včetně neuskutečněných . A školkovné v soukromých zařízeních. A třeba taková ergoterapie s nejistým výsledkem spolkne 9 tisíc za pár lekcí. A vůbec nepočítám peníze, které bych mohla vydělat, že jo. 

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 14:42
Reakce na continuity:

A čím jsou ty děti větší, tím víc to celé stojí. 

​Jasně, to vidím už teď, jak to vzrůstá, i když jsou vlastně pořád malé. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2022 15:31

Lamicka s věkem ten podíl oblečení určitě klesá. U nás už teď to bude zájmová činnost, a až se přidají lyžáky a ostatní výlety a cestování....

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 16:56

Super rozhovor o cestě dlouhé 1300 mil s 3 dětmi. Na tohle bych neměla odvahu a sílu, ale ten přístup, kdy děti dělají s vámi věci, které jste dělali rádi před dětmi, je mi sympatický a blízký. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:09

Lamicka sleduju je od zacatku, je to sestrenice Kamily Zlatuskovy a jsou bozia strasne jim zavidim

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:17

Lamicka taky je sleduju a vůbec nechapu, jak to ty děti můžou dat, přijde mi, ze zvladnou denně strašně kilometru, co by neuslo ani o dost starší dite 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:32
Reakce na Len:

​Já jsem byla s dítětem ve čtvrtek na kroužku a asi to nebyl dobrej nápad. Zpívání a hraní na nástroje bylo no go, takhle zoufalý dítě jsem dlouho neviděla. Dám tomu ještě jednu šanci, ale čekám, že to dopadne stejně a už ho tam trápit nebudu. 

​Tohle je nejaky cviceni pro deti od dvou let, ale je to nastaveny klasicky na jeden rodic a jedno dite. No zatim mam nejvetsi problem s tim, jak se tam s detma dostanu, pac neridim a cestu autobusem po zkusenosti z tohoto tejdne nehodlam opakovat :-D.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:34

Vari nezačala už jsi náhodou řídit?