Vari Tak třeba se ti druhého dítěte ujme lektorka, aby měla figuranta. Jestli se teda dítě nechá.
Vše o těhotenství a dětech
Vari já jsem chtěla vyslat dite do sokola (s tatinkem, muhehe) a dost mě zaskocilo, ze je teď druhy pololetí, takže plno a máme přijít v lednu...ale tak ono se nic nestane...
Tabea Myslis mych najetych asi 120 km? :-D Jako budu se muset hecnout a jet autem a dej se vule bozi. Jak moc je trapny nekomu rict, at mi zaparkuje/ vyjede? :-D
Potrefenáhusa oni asi budou zvykli dost chodit, plus se decka hecnou v tlupe, nasi v 5 letech taky uz tech 15 km usli. Me by spis zajimalo, jestli resili odpo spani, protoze rikala, ze ty useky sli jen o neco pomaleji nez bezni hikeri. Nas v tom veku spal 3 hodiny po obede...
DruI Prej jo, jedno z mych deti si vezme na starost ona. Jen teda netusim ktery, pac zejmena junior ma ted obdobi, na jehoz popis neexistuji slova. Cekala jsem, ze nas vyhodi az ze skolky, ale zvladneme to asi driv. :-D
711990 to je zajimave, ja o nich pred tim rozhovorem neslysela. Skoda, ze jsem to nemohla sledovat v primem prenosu.
Lamicka no ty malý dost nosej, ale i tak mi to přijde docela brutus, navrch to není jednorázový, ale jdou den za dnem, s par prestavkama, taky mi přijde, ze je tenhle terén fakt dost kopcovatej
husty proste, to každopádně
Vari nalož děti a vyjeď. A když někomu reknes, ať ti vyjede, tak se vsadím, že ani necekne, a udělá to.
Potrefenáhusa to jo teda
Vari Ja ty cesty planuju s ohledem na parkovani. Takze klidne kilak radsi dojdu
. Nebo u obchodaku parkuju v ulicce, kde uz jsem skoro sama. Ale hecni se, fakt se to hodne zlepsuje. Vlastne krome toho parkovani a couvani uz to neni ani moc velky stres. Na dalnici vubec, tam i predjizdim jak diva
.
Děkujeme žluťásek za tip na pexeso. Jdu teda lovit z historie tipy na hry pro 2-3 leté, okolí už začíná chtít tipy na dárky a hry asi budou mít úspěch! 
MPLee já ti to shrnu:
Hmatej a najdi od Vilac
Moje první hra (krtek) od Dino
Můj první ovocný sad od Haba
Little circuit, little action, little match... od Djeco
Bzzz teď nevím od koho, taková vysoká tuba a komponenty jsou velké pěnové žetony
Králík kuk a den a noc (smart games pro nejmenší)
Zajíček v své jamce (spis uz ty tři než dva roky)
Vari mňa donútil šoférovať zdravotný stav môjho otca. Keď som si počas materskej robila kondične jazdy, ešte mi on sám hovoril, že načo, veď je doma a hocikedy k dispozícii. A keď som prvýkrát išla do/z Martina, bolo to strasne. Teda strašne je to stále, ale nemám na výber. Po meste to už dávam viacmenej v pohode. Takže držím palce, nech ti to ide.
Vari Jed! kdy jindy si říct o zaparkování než ted jako mladá ženská!
Tabea Jos letfenixa Diky za podporu, ted jsem si byla sama projet trasu vcetne zaparkovani a prezila jsem ja i auto, ono to nejak pujde, sama vidim, ze proste musim jezdit a jezdit, bez praxe se tezko zlepsim. A musim si nastavit v hlave, co je mi do ostatnich ridicu, Z na aute mam nalepeny, tak jsem je varovala, ze mi to moc nejde.
Karja Prej mlada! ![]()
žluťásek děkuju! Ukládám ![]()
MPLee jestli sleduješ Facebooky, tak já spravuju skupinu Deskovky v knihovně kolem těch dětských her a dělám tam alba s tipy na fajn hry podle věku.
letfenixa jak to máte do Martina daleko?
Vari tak vidíš, že to půjde!
Ještě se budou chlapi přetahovat, kdo ti půjde zaparkovat. Z vlastní (už teda hodně starý) zkušenosti bych si nenechala ukazovat nějakou neznámou ženskou. Ale teď už mají ty auta pípadla vsude, tak to půjde.
Tabea je to hodina v ideálnom prípade, ale pred Žilinou konci diaľnica a začína až za Strecnom, a keď na mňa blikaju, trubia a tlačia sa kamióny, tak musím zhlboka dýchať, lebo mi zviera priedušky zo stresu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí