Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:35

Vari Tak třeba se ti druhého dítěte ujme lektorka, aby měla figuranta. Jestli se teda dítě nechá.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:35

Vari já jsem chtěla vyslat dite do sokola (s tatinkem, muhehe) a dost mě zaskocilo, ze je teď druhy pololetí, takže plno a máme přijít v lednu...ale tak ono se nic nestane... 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:37

Tabea Myslis mych najetych asi 120 km? :-D Jako budu se muset hecnout a jet autem a dej se vule bozi. Jak moc je trapny nekomu rict, at mi zaparkuje/ vyjede? :-D

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:39

Potrefenáhusa oni asi budou zvykli dost chodit, plus se decka hecnou v tlupe, nasi v 5 letech taky uz tech 15 km usli. Me by spis zajimalo, jestli resili odpo spani, protoze rikala, ze ty useky sli jen o neco pomaleji nez bezni hikeri. Nas v tom veku spal 3 hodiny po obede... 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:40

DruI Prej jo, jedno z mych deti si vezme na starost ona. Jen teda netusim ktery, pac zejmena junior ma ted obdobi, na jehoz popis neexistuji slova. Cekala jsem, ze nas vyhodi az ze skolky, ale zvladneme to asi driv. :-D

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:41

711990 to je zajimave, ja o nich pred tim rozhovorem neslysela. Skoda, ze jsem to nemohla sledovat v primem prenosu. 

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:42

Lamicka no ty malý dost nosej, ale i tak mi to přijde docela brutus, navrch to není jednorázový, ale jdou den za dnem, s par prestavkama, taky mi přijde, ze je tenhle terén fakt dost kopcovatej 

husty proste, to každopádně 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:44

Vari nalož děti a vyjeď. A když někomu reknes, ať ti vyjede, tak se vsadím, že ani necekne, a udělá to. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:48

Potrefenáhusa to jo teda 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2022 17:53

Vari Ja ty cesty planuju s ohledem na parkovani. Takze klidne kilak radsi dojdu . Nebo u obchodaku parkuju v ulicce, kde uz jsem skoro sama. Ale hecni se, fakt se to hodne zlepsuje. Vlastne krome toho parkovani a couvani uz to neni ani moc velky stres. Na dalnici vubec, tam i predjizdim jak diva .

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:12

Děkujeme žluťásek za tip na pexeso. Jdu teda lovit z historie tipy na hry pro 2-3 leté, okolí už začíná chtít tipy na dárky a hry asi budou mít úspěch! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:24

MPLee já ti to shrnu:

Hmatej a najdi od Vilac

Moje první hra (krtek) od Dino

Můj první ovocný sad od Haba

Little circuit, little action, little match... od Djeco

Bzzz teď nevím od koho, taková vysoká tuba a komponenty jsou velké pěnové žetony

Králík kuk a den a noc (smart games pro nejmenší)

Zajíček v své jamce (spis uz ty tři než dva roky) 

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:24

Vari mňa donútil šoférovať zdravotný stav môjho otca. Keď som si počas materskej robila kondične jazdy, ešte mi on sám hovoril, že načo,  veď je doma a hocikedy k dispozícii.  A keď som prvýkrát išla do/z Martina, bolo to strasne. Teda strašne je to stále, ale nemám na výber. Po meste to už dávam viacmenej v pohode. Takže držím palce, nech ti to ide. 

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:33

Vari Jed! kdy jindy si říct o zaparkování než ted jako mladá ženská! 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:39

Tabea Jos letfenixa Diky za podporu, ted jsem si byla sama projet trasu vcetne zaparkovani a prezila jsem ja i auto, ono to nejak pujde, sama vidim, ze proste musim jezdit a jezdit, bez praxe se tezko zlepsim. A musim si nastavit v hlave, co je mi do ostatnich ridicu, Z na aute mam nalepeny, tak jsem je varovala, ze mi to moc nejde. 

Karja Prej mlada!

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:40

žluťásek děkuju! Ukládám

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 19:13

MPLee jestli sleduješ Facebooky, tak já spravuju skupinu Deskovky v knihovně kolem těch dětských her a dělám tam alba s tipy na fajn hry podle věku.

Pro batolata 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 19:55

letfenixa jak to máte do Martina daleko?

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 19:59

Vari tak vidíš, že to půjde!  Ještě se budou chlapi přetahovat, kdo ti půjde zaparkovat. Z vlastní (už teda hodně starý) zkušenosti bych si nenechala ukazovat nějakou neznámou ženskou. Ale teď už mají ty auta pípadla vsude, tak to půjde. 

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 20:07

Tabea je to hodina v ideálnom prípade, ale pred Žilinou  konci diaľnica a začína až za Strecnom,  a keď na mňa blikaju,  trubia a tlačia sa kamióny,  tak musím zhlboka dýchať, lebo mi zviera priedušky zo stresu.