Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 22:54

Evaeva Tak gratuluju. My jsme zatím vlasy stříhali jednou a já jsem díky tomu konečně pochopila, proč máme se ségrou na fotkách ty zubatý ofiny, na tuhle rodinnou tradici jsme navázali úplně plynule.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2022 22:57
Offline Muslik
579 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 23:33
Reakce na Myrtila:

Muslik Nevim, jestli uz nekdo neradil, docitam zpetne, ale zrovna ted je na lidlshopu softshellovy overal s flisem zevnitr se zesilenymi koleny, syn se v nem valel na zemi na podzim a na jare, vsechno vydrzel, jeste ho ted poslu dal. A capacky mel sofsthellove malinky, s vlnenyma ponozkama se v nich da venku postat i v zime, taky vsechno vydrzely a ted putujou k dalsimu miminu. To kdybys to nechtela resit, pisu konkretni tipy

​To moc a moc děkuji za tipy, beru všema deseti. Zrovna mi totiž vyskočila Lidl reklama , tak to je asi znamení, že bych ten overal asi měla zkusit vzít ;)

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 04:09

Tyjo čepice...já zrovna teď zkoušela housatku čepice, jestli ještě dobrý nebo už vyradit a teda ona si to na tu kebuli ani nenechá nasadit  co jsem nasadila, bylo malý. Loni cepici nenosila skoro vůbec, jen co se dá přivázat pod krkem nebo kuklu, kterou neumí sundat, to zas bude, než si na to zvykne 

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 04:17

MPLee u nás z těch her má hodně oblíbeny hmatej a najdi, to frčí už přes rok a pak ještě od djeco dvoudílný puzzle, kde se hledaj dvojice, co k sobě patří, my máme co kdo jí - delaj jich ale docela hodně, pak máme od jinýho výrobce matky a mláďata, to vytahuje denně. Pak jsem taky koupila jednu z těch djeco her Little...., máme little association a je to moc pěkný a taky to furt vyndava, ale mě na těch už opravdickej hrách trochu vadí, ze jak si s tím hrajou zatím jiným způsobem než je určený (hru jako takovou ještě nepobira, myslím, ze je to psany od 2,5+), je tam velkej potenciál pro ztrátu komponentu driv než k ty hře doroste (tady u toho jsou takový pěkný gumovy figurky králíka, žáby a kravy) - ale jinak se mi ty hry libej strašně moc a určitě ještě nějaký poridim, jen asi u nás je to předčasný 

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 07:23

Muslik No, ten pomer cena/vykon je u tohohle overalu asi bezkonkurencni  Kupovala jsem tam pak i zimni overal, v nem se syn valel na zemi ve snehu, a taky vydrzel, neprosoupal se, nepromocil. Kdyby delali vetsi velikost, poridim mu ho i na tuto zimu. 

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 07:28

Na mňa je ten lidlovsky softshell príliš umely,  máme jedny nohavice,  dala som ich na záhradku, mne to až osupuje pokožku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:20

Myrtila já klukům kupovala lidlovské kombinézy, mají do 104, byla jsem s nimi spokojená. Nikdy se nepromočily a mají zip až do půlky stehen, to je super na čůrání. Ten softchelový overal s fleesem jsem měla na mladšího, taky mi vyhovoval, ale chyběly mi ty ťapky. Softshellové botičky pořád ztrácel, ale je pravda, že šli sundat do kočáru, když je moc zaprasil nebo promočil.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 09:26

Potrefenáhusa to hmatej a najdi chci určitě  To se ki líbí moc, jak to jakoby roste s dítětem. Ty puzzle dvojic jsme vytáhly včera poprvé a bavilo ji to taky. Jen máme zrovna domečky a zvířátka a to si uplně nebyla jistá. Ještě se podívám po těch puzzle trio. Od Djeca se mi líbí snad všechno, většina těch zvířátek jde naštěstí dokoupit i zvlášť, nebo už je máme v tom Topanifarm. Teď jsem na vonted koupila krásné dřevěné 2 - 3 dílne puzzle s reálnými obrázky zvířat. Já jí teda tyhle věci dávám jen pod dozorem, když mám čas se jí plně věnovat. A ráda bych měla připravenou nějakou menší zásobu takových her/ aktivit až se narodí mimino. Že to vytáhnu, na 10 minut se budu plně věnovat jí a bude to čas pro nás. Jinak snadno sklouznu k tomu, že sice sedím vedle ní, ale dělám si svoje věci na mobilu nebo tak. 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 10:59

Tak jsem pod vlivem mistni diskuze objednala hromadu merina z vinted. No jsem zvedava, co mi prijde za kvalitu:) Ale nechtelo se mi investovat, deti jsou dost konzervativni, co se tyka obleceni, a nejspis to vubec nenatahnou...

A taky jsem vyuzila synovy nepritomnosti, nakoupila v ikea krabice a sanony a celkem se mi podarilo uklidit a usporadat jeho pokojicek, takze pusobi vskutku studentsky. Takova blbost, ale mam z toho radost.

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 11:05

Gatita Kdyz je to uklizeny, je to blaho. Si udelam kafe, pustim audio do usi a srovnam pokoj. Klapka. O hodinu pote...

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 11:39

Jos vidím uklizeno,na čistém koberci hrající si dítě a hračky, žádný nepořádek 

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 11:44

Jos Ježíši kdo bydlí v těch mřížích?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 12:23
Reakce na Řvousenka:

Jos Ježíši kdo bydlí v těch mřížích?

Nejsem Jos, ale tipuju srolovanou zábranu na dítě/psa.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 12:23
Reakce na Vlm:

Jos vidím uklizeno,na čistém koberci hrající si dítě a hračky, žádný nepořádek 

​Já vidím dítě, co si moc hezky hraje SAMO!

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 12:54

Zina vidím , že si hraje samo, jenom mi nedošla za důležitost, moje děti jsou už dospělé ,tak jsem pozapomněla, jaké to je

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 13:06

continuity jů, to je hezké

Budu muset ovšem popřemýšlet, jak z číslic vytvořit Siren heady, Huggy Waggy a další potvory.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 13:17

Vlm Já jsem tím chtěla říct, že bych ten "binec"brala hned, kdyby za to bylo to samohrající si dítě :-). 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 13:26

Ale jako pozor, máme super upgrade, po asi 3 návštěvách pískoviště, při kterých prtě jen načuřeně sedělo a házelo si písek do očí, se najednou rozhodlo, že pískoviště je dobrý. Sice tam zatím jen šťouchá lopatkou do písku v kyblíku, ale baví ho to, což je hlavní. Já akorát sedím na lavičce,  zamezuju olizování lopatky a nenápadně obhlížím ostatní dozorkyně, jestli by se z nich pro mě nevyklubal nějaký sociální kontakt. Vím, že tady od dost lidí padlo, že o žádný kamarádění s dalšíma matkama na hřištích nestojí, ale já bych nějakou spřízněnou duši, která by bydlela v okolí, na ty aktivity kolem dětí docela brala.