Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 06:49

My máme na lego ten stahovací podložko-pytel. Něco je k večeru samozřejmě vždycky mimo, ale je to mnohem lepší než vysypané krabice. Koberec jsme naštěstí už zrušili, tak ani vysavač nic nežere. A na hotové stavby má vyhrazené místo a když se naplní, musí starší věci holt do pytle. 

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 06:51

Pinot Noir žádný kosticky napadany za gaucem nebo pod kuchyňskou linkou? Zavidim 

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 06:59

Potrefenáhusa občas jo, ale není to nic proti oblíbeným hračkám Viktora - krabice céček a krabice takových těch maličkých bambulí na kreativní hrátky. Největší peklo jsou ta céčka. Zlaté Lego! 

Offline Garfie
28601 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:28

Pinot Noir Ale zase stoupnout na céčko a stoupnout na Lego....

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:34

Pinot Noir u nás jsou ted největší problém auta a budu to muset nějak zredukovat, blby je, ze už si je pamatuje a některý má pojmenovaný... neustále chce stěhovat po domě auta sem a tam, když jde na zahradu, když jde ze zahrady, když jde ven, když jde po obede spát, když jde večer do patra do vany a spát... požadavek vezmi jedno a pojď vyvolává docela slusny hysteraky, jak se není pod tlakem schopna rozhodnout 

nevadi mi, když si vezme duplobagr a malý autíčko do ruky, ale ji pak někdy odpálil, ze ji nechcem dovolit velkou tatru do kočáru apod. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:39

Dekuju vsem! Ale stejne jsem rozpolcena, celou lonskou zimu mel lidl 86 (uznavam ze bude asi i ted). Tak syna zkusim poradne zmerit, a neco risknu. 

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:41

Jos mne přijde, ze nejen ty značky jsou různý, ale i v rámci jedny značky se to liší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:43

Pinot Noir my toho malého zatím moc vyndaného nemáme, vlastně jen ty sadičky z alberta. A tam hrozně malinké dílky, vždycky jen jeden ten čudlík a ještě nejlíp šedý na šedém koberci. Koberec rušit nechci, vždyť pořád sedí na zemi (když nelitají po celém bytě že jo )

Potrefenáhusa zdá se, že potřebuje nějakou pěknou taštičku Pod gaučem se nám hromadí lecos, ale tam uklízíme jednou za uherák. Vždycky když něco nemůžeme najít, tvrdím, že je to tam.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:44

Evaeva tasticku má, ale toho řevu, když do toho marne rve to velký auto

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:45

Potrefenáhusa Ano, no je to dost peklo. Uz se mi plni suplik s vecmi na "pristi rok"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:48

Potrefenáhusa chápu. Život je někdy krutý. Starší miluje kameny, takže těch máme doma tak třicet. Vždycky si nějaký oblíbí a ten musí být ve vrchní vrstvě oblečení. Takže z tepláků jde do mikiny a pak do bundy. Vůbec to neprodlužuje oblékání

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 08:00

Pinot Noir my lego sypeme do suplat pod postel, to je podle me zaklad, mit to na jednom miste. Ale uz je to neprehledne, jde o lego nasbirane za 2 generace, hledat v tom nejaky specialnejsi kousek je dilo.. A navody mame v sanonech. Muz mel ambici drzet to roztridene podle druhu v nejakych kufrech na sroubky, ale to se nedalo:)

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 08:06
Reakce na Garfie:

Pinot Noir Ale zase stoupnout na céčko a stoupnout na Lego....

​My (dospělí) nosíme... nazouváky

Offline Garfie
28601 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 08:12
Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 09:21
Reakce na Pinot Noir:

My máme na lego ten stahovací podložko-pytel. Něco je k večeru samozřejmě vždycky mimo, ale je to mnohem lepší než vysypané krabice. Koberec jsme naštěstí už zrušili, tak ani vysavač nic nežere. A na hotové stavby má vyhrazené místo a když se naplní, musí starší věci holt do pytle. 

​Máte málo lega

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 10:57

brrr tam se toho ještě vejde...

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 11:02

Pinot Noir Pytel je málo:-D Ségra to má v pekacich a řekla bych že to zabírá půl jednoho pokoje, který slouží nevím k čemu? No je tam lego a běžecký pás:-D. Ale ony ty její děti nic moc nevystavují, furt tam musí mít všechno k dispozici na další stavení. No je to peklo, já to malý lego možná u holek úplně přeskočim:-D

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:54

Karja myslím, že není potřeba toho mít půl místnosti. Za mě je to super hračka, Lego a kreslení je poslední rok u nás 90 % domácí aktivity. Ale kdyby měl tu hromadu desetkrát větší, tak co? Postaví desetkrát víc staveb? Může postavit několik domů, nebo několik lodí, několik vozidel, neomezený počet příšer, které spolu bojují, a to bohatě stačí. Chápu, že větší děti, nebo spíš některé větší děti potom chtějí koupit a postaví konkrétní objekt, který potom zůstane postavený, tak pak se přikupuje, ale u dětí, jako je Ríša, který zřejmě nikdy podle návodu nic stavět nebude, nechce, chce tvořit výhradně sám a podle sebe, je celkem jedno, jestli toho je dvě kila, nebo deset kilo. 

Co chci říct je, že to, kolik toho doma bude, je zatím tvoje rozhodnutí a myslím, že by bylo škoda o to děti ochudit jen proto, že někdo jiný si tím zabordelil půl domu a teď na to nadává. Kdo to těm dětem asi pořídil, že?

Offline Malenge
4847 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:56

Jos hele, budeš to asi muset vyzkoušet, ale já osobně bych vzala spíš 92, reima obecně má ty věci větší než většina řetězců, ale mému 92 vydržela na dvě sezony, nosil ji zimu před 2. i 3. narozeninami (je březnový). Letos už se do ní bohužel nenarve , takže sháním větší, vinted zatím nabídka bídná, za těch 1800 na mallu ji klidně ber, to je fakt dobrá cena, jen bacha, už jsem se tam nechala nachytat minulý týden, že to inzerují za tuhle cenu, ale pak, když klikneš na velikosti, tak většina z nich je za 2750

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:59

Pinot Noir Mně třeba v dětství malé množství lega vedlo k větší kreativitě, když jsem odlehčovala už postavené, abych mohla stavět dál :)

Ale teda uvědomuju si, že jsem fakt byla skromné dítě, protože mě nikdy nenapadlo, že bych mohla vyžadovat koupi dalších krabic ;)