Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:35

Jos ty kombinované velikosti vždycky znamenají, že je to v té větší velikosti, no

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:48

Jos Reima má ty věci dost velký. Já mám spíš větší děti (na cm nevím, kolik mely) a ve dvou letech nosily velikost 86. Kamarádka teď 1,5letymu dítěti koupila velikost 92 a musela to vrátit, protože to bylo úplně obří. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:51

tenzie Vida. Dekuju, to me nenapadlo, ze az tak velke to muze byt. Obecne ted tapu strasne. Syn je spis mensi, ale podsadity s briskem. Takze kolikrat ty veci jsou hrozne dlouhe a dopne to jen tak tak. 

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:56

Jos reima ma ty kombinézy jinak super, na bříško tam bude mít dost mista :) Ale ta velikost bývá oříšek. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 20:19

Jos Reima, stejne jako Lindex, ma ty veci fakt obri a designovany na ten rust, takze kdyz ted nosi 86, vem 86 a vydrzet by mela celou zimu.

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:03

Jos Ted premyslim, kolik meri nase dite, asi teda uz bude mit 90 cm, Reimu jsem vzala 98 a prekvapilo me, jak je mala, kdyz se vsude pise, ze je velika! Nicmene, jestli mate kombinezu z lidlu, tak je cca o 6 cm delsi, nez Lidlova 98/104. Nase dite bude mit tuhle z lidlu na zacatek zimy, a pak prejdem na tu Reimu, predpokladam. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:05

Jos kombinezu jsme nikdy neměli, bund už několik a potvrzuji, co píšou ostatní. Dcera měří tak 118m, zkoušela jsem jí bundu vel.110, co měla loni, a ještě ji tuhle zimu bude stačit. Předtím měla zimní parku taky 2 roky. 

Offline letfenixa
10922 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:13

Jos Reima je väčšia.  A pozri aj z druhej ruky, sú trvácne. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:15

Myrtila Z lidlu mel loni a to byla tak 74. Ted nosi podzimni Tchibo 86/92 a ma delsi nohavice, ale jako dobry asi. Kalhoty ma Lindex v pohode 80, ale Pepco uz 92. Proste bordel v tom mam! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:17

Zina já jsem byla dřív taková opatrná nebo se nikdo nechtěl kamarádit, ale za posledních pár měsíců jsem si tu našla 3 skvělý matky v okolí, s bezva dětma, s nimiž si syn moc rozumí. Hrozně mi vyhovuje, že na sebe narazíme i jen tak venku nebo si napíšeme cestou ze školky. I třeba že si je chvilku vzájemně pohlídame a jedna jim dojde pro nanuky nebo skočí domu pro náhradní triko, je to fakt takový ulevny, mít někoho na pokec a pomoc blízko. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:23

Jos ten tvůj chlapeček je tak krásnej

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:55

Jos ber to podle Lindexu :) takže 86 bohatě stačí. Mě dítě pořád vypadává i ze 74  a 1700 je dobrá cena. Na konci sezony byly snad trochu levnější na Zalandu, ale moc bych teď na akci nespoléhala. A na tom Mallu jde kdyžtak dobře vrátit

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:58

A my nakonec vytáhli koloodrážedlo už teď ( chtěla jsem zkusit, jak moc je ještě velké a odmítla z něho slézt) a nestačím zírat, co to dítě dokáže

Offline continuity
43338 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:59
Reakce na 711990:

Jos Reima, stejne jako Lindex, ma ty veci fakt obri a designovany na ten rust, takze kdyz ted nosi 86, vem 86 a vydrzet by mela celou zimu.

​Jj, ty severske značky mají číslování, že určitá velikost se začíná nosit, když má dítě tu velikost a ne, když s ní končí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 22:18

Jos pepco a ca jsou menší, dítě měřící 92 už 92 od nich neobleče.

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 22:38

Jos Maly houbar, to je bozi  Tak to je fakt mensi nez ten nas, zrovna dneska jsem vyrazovala teplaky z Lindexu z jara, velikost 92. Leginy maji bud delsi, nebo ty ma uz 98, ani ted nevim. Kazdopadne moc obleceni z jara mu ted na podzim nezbylo, strasne se vytahnul. 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 22:51

Jos jé, syn uz je veliky (a hezky). A neporadek spociva jen v rozsypanych hrackach, to mame pres den taky. U nas uz to byl setrvaly stav, protoze syn postupne zaplnil vsechny ty trofasty legem, ktere za roky nasbiral a ktere vytlacilo puvodni obsah vsech tech skvelych uloznych systemu ven. To lego je fakt masakr, nejen ze to je neustale se zvetsujici masa kostek, ale vypozorovala jsem tam i souvislost s mizejicimi krabickami na jidlo z kuchyne. Uz mi zbyla prakticky jen hromada lichych vicek... v krabickach jsou vsude po dome polozapomenute rozestavene modely a nejaky zivotne dulezity soucastky. Luxovat se u nas v podstate neda, tak fotky sem radsi davat ani nebudu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 23:01

Gatita mizející krabičky

To malé lego mě trochu rozčiluje. Na našem skvělém koberci ty pidi kostičky nejsou vůbec vidět.  Zatím si hrajou většinou s duplem, ale i tak už jsme toho určitě spoustu vyluxovali.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 23:57

Evaeva nenávidím, když to rachtá trubici od vysavace a člověk přemýšlí, jestli to stojí za to, nebo ne, rozebírat pytlik plnej prachu 

Offline Garfie
28601 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 04:00

Zina Na seznámení jsou fakt nejlepší ty dětský kluby. Podle mých zkušeností je teda úplně nejlepší plavání, protože chodí stejně starý děti, většinou matky jednoho dítěte, protože s druhým to většinou nestíhají nebo na to prdí.  A po plavání je tam taková ta půlhodinka na relax, kdy si děti různě hrají-ale neorganizovatě, takže máš čas zapřádat hovor, je to takové přirozené. A tím, že tam chodíte pravidelně máš i šanci ten vztah nějak rozvinout. Moje ségra si na kojeneckém plavání vytvořila partu, se kterou se vídá do teď, neteři bude pomalu 30! :-) A já mám taky s plavání jednu kamarádku do teď a až do nástupu do školek jsme se vídaly +/- asi pět holek...

Potrefenáhusa Vysavač, no to je přesný!!! Většinou jsem nerozebírala, ale někdy to bolelo!