Jos ty kombinované velikosti vždycky znamenají, že je to v té větší velikosti, no![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jos Reima má ty věci dost velký. Já mám spíš větší děti (na cm nevím, kolik mely) a ve dvou letech nosily velikost 86. Kamarádka teď 1,5letymu dítěti koupila velikost 92 a musela to vrátit, protože to bylo úplně obří.
tenzie Vida. Dekuju, to me nenapadlo, ze az tak velke to muze byt. Obecne ted tapu strasne. Syn je spis mensi, ale podsadity s briskem. Takze kolikrat ty veci jsou hrozne dlouhe a dopne to jen tak tak.
Jos reima ma ty kombinézy jinak super, na bříško tam bude mít dost mista :) Ale ta velikost bývá oříšek.
Jos Reima, stejne jako Lindex, ma ty veci fakt obri a designovany na ten rust, takze kdyz ted nosi 86, vem 86 a vydrzet by mela celou zimu.
Jos Ted premyslim, kolik meri nase dite, asi teda uz bude mit 90 cm, Reimu jsem vzala 98 a prekvapilo me, jak je mala, kdyz se vsude pise, ze je velika! Nicmene, jestli mate kombinezu z lidlu, tak je cca o 6 cm delsi, nez Lidlova 98/104. Nase dite bude mit tuhle z lidlu na zacatek zimy, a pak prejdem na tu Reimu, predpokladam.
Jos kombinezu jsme nikdy neměli, bund už několik a potvrzuji, co píšou ostatní. Dcera měří tak 118m, zkoušela jsem jí bundu vel.110, co měla loni, a ještě ji tuhle zimu bude stačit. Předtím měla zimní parku taky 2 roky.
Jos Reima je väčšia. A pozri aj z druhej ruky, sú trvácne.
Myrtila Z lidlu mel loni a to byla tak 74. Ted nosi podzimni Tchibo 86/92 a ma delsi nohavice, ale jako dobry asi. Kalhoty ma Lindex v pohode 80, ale Pepco uz 92. Proste bordel v tom mam! 
Zina já jsem byla dřív taková opatrná nebo se nikdo nechtěl kamarádit, ale za posledních pár měsíců jsem si tu našla 3 skvělý matky v okolí, s bezva dětma, s nimiž si syn moc rozumí. Hrozně mi vyhovuje, že na sebe narazíme i jen tak venku nebo si napíšeme cestou ze školky. I třeba že si je chvilku vzájemně pohlídame a jedna jim dojde pro nanuky nebo skočí domu pro náhradní triko, je to fakt takový ulevny, mít někoho na pokec a pomoc blízko.
Jos ten tvůj chlapeček je tak krásnej ![]()
Jos ber to podle Lindexu :) takže 86 bohatě stačí. Mě dítě pořád vypadává i ze 74
a 1700 je dobrá cena. Na konci sezony byly snad trochu levnější na Zalandu, ale moc bych teď na akci nespoléhala. A na tom Mallu jde kdyžtak dobře vrátit ![]()
A my nakonec vytáhli koloodrážedlo už teď ( chtěla jsem zkusit, jak moc je ještě velké a odmítla z něho slézt) a nestačím zírat, co to dítě dokáže ![]()

Jos Reima, stejne jako Lindex, ma ty veci fakt obri a designovany na ten rust, takze kdyz ted nosi 86, vem 86 a vydrzet by mela celou zimu.
Jj, ty severske značky mají číslování, že určitá velikost se začíná nosit, když má dítě tu velikost a ne, když s ní končí.
Jos pepco a ca jsou menší, dítě měřící 92 už 92 od nich neobleče.
Jos Maly houbar, to je bozi
Tak to je fakt mensi nez ten nas, zrovna dneska jsem vyrazovala teplaky z Lindexu z jara, velikost 92. Leginy maji bud delsi, nebo ty ma uz 98, ani ted nevim. Kazdopadne moc obleceni z jara mu ted na podzim nezbylo, strasne se vytahnul.
Jos jé, syn uz je veliky (a hezky). A neporadek spociva jen v rozsypanych hrackach, to mame pres den taky. U nas uz to byl setrvaly stav, protoze syn postupne zaplnil vsechny ty trofasty legem, ktere za roky nasbiral a ktere vytlacilo puvodni obsah vsech tech skvelych uloznych systemu ven. To lego je fakt masakr, nejen ze to je neustale se zvetsujici masa kostek, ale vypozorovala jsem tam i souvislost s mizejicimi krabickami na jidlo z kuchyne. Uz mi zbyla prakticky jen hromada lichych vicek... v krabickach jsou vsude po dome polozapomenute rozestavene modely a nejaky zivotne dulezity soucastky. Luxovat se u nas v podstate neda, tak fotky sem radsi davat ani nebudu![]()
Gatita
mizející krabičky
To malé lego mě trochu rozčiluje. Na našem skvělém koberci ty pidi kostičky nejsou vůbec vidět. Zatím si hrajou většinou s duplem, ale i tak už jsme toho určitě spoustu vyluxovali.
Evaeva nenávidím, když to rachtá trubici od vysavace a člověk přemýšlí, jestli to stojí za to, nebo ne, rozebírat pytlik plnej prachu
Zina Na seznámení jsou fakt nejlepší ty dětský kluby. Podle mých zkušeností je teda úplně nejlepší plavání, protože chodí stejně starý děti, většinou matky jednoho dítěte, protože s druhým to většinou nestíhají nebo na to prdí.
A po plavání je tam taková ta půlhodinka na relax, kdy si děti různě hrají-ale neorganizovatě, takže máš čas zapřádat hovor, je to takové přirozené. A tím, že tam chodíte pravidelně máš i šanci ten vztah nějak rozvinout. Moje ségra si na kojeneckém plavání vytvořila partu, se kterou se vídá do teď, neteři bude pomalu 30! :-) A já mám taky s plavání jednu kamarádku do teď a až do nástupu do školek jsme se vídaly +/- asi pět holek...
Potrefenáhusa Vysavač, no to je přesný!!! Většinou jsem nerozebírala, ale někdy to bolelo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí