711990 tak to jo
to mají tak stejně, teď jsem ho měřila doma, má cca 92 cm.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Sonic mě nadchnul, já tenhle typ předtavivosti vůbec nemám a nevymyslela bych to, ani kdyby na tom závisel můj život!
Co jsme měli ze Zary a Manga, tak bylo spíš menší a pro hubený, takže můžu doporučit.
Zina Jo to víš, moje holky taky dělaly tyhlety ,,naschvály,,. To prostě záleží na tobě jak to pojmes, jestli tě baví zakazovat, odpoutávat pozornost, rozčilovat se, udělat si z domu holobyt:-D. Já mám třeba jednu kamarádku a ta nechá děti snad dělat všechno, jako třeba si nechala otrhat na zahradě všechny takový kvetoucí kytky, jakože ne že by ho naháněla po zahradě a to dítě to dělalo potajmo, normálně to oskubavalo a ona vedle stala. Tak to by mi asi vadilo hodně, ale ona si řekla letos to škube, příští rok nebude:-D. Ale jako dělá to se spoustou věcí, no na mě je to trochu moc:-D
Zina hmmm no je to s nabídkou kvalitního outdoor oblečení pro děti s velikostí na hraně 74/80 dost oříšek!
Výrobci nějak nepočítají, že někdo s touhle velikostí už bude lítat jako drak a zkoušet různé sporty, no. Budu hledat, no. Ale nebaví mě to už.
Zina takže to bere jako hru, jak tam tu ručičku zkusmo přibližuje znovu a tak
. Já fakt nechci nic radit, už si tohle období vůbec nepamatuju. Jen se mi mlhavě vybavuje, že někdy v roce a půl se mi začalo zdát, že už mi trochu jakože rozumí, takže předtím to bylo asi dost peklo.... 18měsíčnímu dítěti taky skoro nic nevysvětlíš.
Fakt asi jediná věc, která se mi osvědčila (a myslím to obecně, protože nevypadá, že bys s tím měla problém), bylo zamyslet se, jestli tahle konkrétní věc vadí teď a tady fakt mně, nebo je to nějakej vnější tlak v mojí hlavě, že by se to jako (ne)mělo. Takže pak se klidně může stát, že každý dovolí jiné věci, jako kamarádka od Karja. Ale zas když si řeknu, že jo, tohle fakt nechci, aby se dělo, tak to nějak řeším, páč pokusy se kousnout a tiše to přetrpět mě strašně frustrují.
Jo a učící věž je spíš prostředek, jak se dostat ke spoustě zajímavých činností, takže by ho bavit mohla i déle. Ale jestli je akrobat, bála bych se, že ji bude používat jako schůdky na linku...
711990 Potrefenáhusa A obleceni je to spis uzsi nebo sirsi? Treba ty leginy z HM jim na delku sedi 92, na sirku 74. U tricek a mikin je to dost podobny.
mne to přijde různý, stejně jako ostatní značky, něco úzký, něco široký, naše dite má třeba jedny leginy z haemka 86 a dobrý a jedny 92, co už jsou malý a sjizdej ze zadku...z ty zary máme docela dost oblečení taky a rekla bych, ze to velikostne docela sedi, ale naše dite je asi teď dost průměrný, ani tlustý ani tenký
orisek jsou trochu normální kalhoty, všechno mi to přijde úzký a dlouhý, ale nevim, jestli se obtěžovat, softshellky máme
Zina nevim, co za kytku se snaží oskubavat, ale myslím z fikusu ten latex muže dráždit, asi bych ho nenechala.
jinak ta reakce je baví moc, na mne naše dite i volá, když dělá, co nemá
Děkuju za Ríšu. ![]()
Jo a jinak, dnes večer před spaním mi on, který celý den prohlíží a kreslí obrázky Siren heada, Slendermana, Traineatera a dalších zrůd, kouknul přes rameno do mobilu, uviděl ikonu Potrefenáhusa a řekl, že teď jsem ho naštvala, protože má kvůli mně zkaženou noc a dalších několik dní, protože něco tak hrozného ho bude pronásledovat a strašit ještě dlouho. ![]()
dynda Potrefenáhusa Dekuju, neco objednam a uvidim.
Prosim, napiste nekdo, ze u vas uspavani funguje bez problemu a deti vam za chvilku spi, at se tim nakazim. Ja dneska po trech hodinach marny snahy uz zacala penit, podle me ze me ty deti maji s prominutim prdel, dneska po sobe hazeli dudliky, zpivali si, tleskali a chechtali se mi
.
A včera som konečne spravila niečo s Youtube, Už pozeral veci, čo mi vadili úplne, ale teda vôbec som nenašla tri bodky na nastavenia, resetovala som celú aplikáciu a zapla detský vyber (či také niečo) a keď to dnes zapol a mal tam masu a ovecku shaun, tak som povedala, že konečne bude pozerať detske programy. Chvíľu kvilil, potom som mu teda našla Vlad a Niki a to ho uspokojilo.
(vyrid mu, ze já zas nespím z jeho sirenheadu!)
Vari jo, u nás je uspavani většinou bez problému, v 90% usnu driv já než dite (ALE něco za něco, chodí spát pozde a chodíme spát spolu)
Potrefenáhusa kdyz oni prave vzdycky vypadaji, ze uz by sli spat, jsou i protivni, ale sotva je vrazim do postylek, tak nastava mejdan, kteryho se bohuzel musim zucastnit. A usnout s nima neni reseni, dole ceka vetsinou apokalypsa k uklidu plus musim nachystat ranni mliko, uvarit a tak.
Pinot Noir Ty jo, je fakt dobrej!!!! To bych asi nedala ani já!
Vari mne to takhle prave vyhovuje, ona spava ještě dlouho po obede, i 3-3,5 hodiny (já nebudim, to bejva velký, velký špatný) a v podvečer ji bere ven tatínek, když jde se psem, tak to chodím bud s nima nebo podle potřeby zůstávám doma - volný večery tím pádem nemám, ale zatim mi to nechybí, ta pauza přes den je moc skvělá
jen teda někdy, nejvíc když člověk nepotřebuje, to zahapruje, když třeba vytuhne až ve fronte na zmrzlinu 20 minut před začátkem Batolaterny, čekala jsem to dost zlý, ale nakonec se probudila po ty kratky chvilce docela v pohode
Vari nasadit tatínka, aby poznali, čeho si vážit ![]()
Vari u nas je vecerni uspavani pohoda. Ale dite mam jen jedno
jjak se do toho zamicha jeste tatinek, ze jde spat s nami, tak mam asi to same, co ty s dvojcaty, jen dudlik nemame ani jeden, tak ten po sobe nehazej. Ale dite skace po posteli, dorazi na nej a rozhodne nespi.
Jak jdeme spat jen my dve, tak se mala chvili vrti u sebe v postylce (ma ji bez bocnice hned vedle me), nekolikrat se jeste prituli a nebo mi da pusu a po par minutach ticha a tmy usina.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí