Vari holky uložím, tak 10-15 minut je tam divoko, někdy to vyžaduje můj zásah, ale většinou ne a najednou je ticho. Ale mladsi má 3 a starší za chvili 5. A starší zatím neprotestuje, že chodí spát ve stejnou dobu jako mladsi, taky je výrazně větší spac:)
Vše o těhotenství a dětech
MPLee v téhle velikosti jsme měli bundu Vaude campfire 3v1, a sofshelky unuo. A boty jsem jim kupovala superfit goretex.
Vari u nás je uspávání taky pohoda. Sedím vedle a čtu si na mobilu, tak od roka a půl to trvá. Občas potřebuje pohladit. Na můj vkus to teda pořád trvá dlouho, přes den už nespí a stejně odcházím po 45 minutách.
Každopádně toho mejdanu bych se neúčastnila. Když něco takového zkoušeli, odešla jsem. Nemám problém tam být (teda víceméně
), ale musí to směřovat ke spaní. To pochopili celkem rychle.
rasaNori naši taky chodí ve stejnou dobu. Myslím, že s tímhle věkovým rozdílem to tak bude asi vždycky. Spíš jsme byli v situaci, kdy by dřív spát potřeboval ten starší ![]()
Ale musíme tam čekat. Včera už jsem navrhla, že bysme je třeba jen chodili kontrolovat, starší souhlasil, tak uvidíme.
rasaNori premyslim uz o tom, ze ji vezmu proste kalhoty a bundu. Jen v tech necelych 2 letech se mi zdala ta kombineza jeste praktictejsi... Bundu ma perovou od TNF a kalhoty snad sezeneme, Unuo ji jsou teda hrozne siroky. Boty mame nastesti, to ji sedi v podstate jen Affenzahn. Aspon nemusim u nich premyslet ![]()
Evaeva to je dobrý, ze te do toho mobilu nechaj koukat, mne ne, porad by mi ho brala a koukala, hodně ji to ruší
Pinot Noir sonic je super, je sikovny :)
dzizisketa to je hezka fotka :)
Gatita ja tohle prozivala se synem vloni. Je to obrovska zmena, co?
Byl nejmensi ze tridy, prestoze mel rok odklad. Prvni den byl hrozne vyplaseny, ale zvladnul to dobre. Ztratil "jen" 2 lahvicky, svetr a cepici.
Normalne se mu do povinnosti moc nechce a ani nema rad ruzne detske hry (puzzle, pexesa, deskovky...), tak ve skole se projevila cilevedomost a ambice. Ted je v 2. tride a zacal si delat ukoly sam. ![]()
MPLee koukla jsem na fotky a ta Lindex mi neprijde obrovska. Kdyz to stahnes v pase (i ta Reima miva stahovadlo). Taky jsem mela hubenou holcicku, kupovala jsem Reimu schvalne vetsi, aby vydrzela aspon na 2 sezony.
Potrefenáhusa jo, to věřím, že někomu to může vadit. Oni tam ani nemají úplně tmu a já sedím jakoby za hlavou a na zemi, tak to tolik nezáří.
Edit: přes den si můžu číst knihu, to je ještě lepší.
Evaeva jo, naše nejde tak snadno setrast, už mi parkrat i otvirala oči malá rucicka :-)
kniha je teda taky sci-fi
Předsnídaňová hypnóza aneb "Kdy už to bude??" ![]()

Potrefenáhusa tohle oni nikdy nedělali, oni nejsou zas tak kontaktní, nikdy jsme je neuspávali chováním, hlazení bylo vždycky maximum. Malý má takovou větší dětskou postýlku, má dokola šprušle, takže musím být na zemi. Proti mému odchodu teď víc protestuje ten starší, který od dvou let usínal sám, než jsme mu tam strčili bratra. Kolikrát tam sedím a oni si povídají spolu, fakt nevím, k čemu tam jsem ![]()
Edit, dvakrát.
Lamicka v té Lindex jí ruce i nohy končí ve 2/3 rukávů a nohavic, rozkrok má u kolen. Aspoň neni tak široká, takže vzhledem k ceně za kterou jsem jí koupila jí nechám a snad bude dobrá příští rok, nebo jako rezervní. Stáhnout už nejde. O tu Reimu zakopává, v té je fakt jak v pytli a stáhnout už se taky nedá
Ale podle fotek vypadají docela úzké kombinézy od Patagonie, tak asi zkusím to.
Vari A jseš tam s nima? Když takhle zlobily, tak jsem vždycky odešla a to těžce nesly. Naše děti už usínají dobře, když jsme doma oba dva, uspaváme je oddělene, když sami uspavame je spolu a už to jde. Myslím, že zlobily přesně ve věku těch tvých prcku. Určitě je to přejde.
Diky vsem. Ja taky muzu koukat do mobilu, takze lezim na svy posteli a co pet minut jim podavam dudlik, plysaka, protoze je to hrozne bavi to vyhazovat z postylek. Kdyz chci odejit, tak nastava rev. Me stve, ze to je x hodin totalne ztracenyho casu, kterej bych mohla vyuzit podstatne lip. Do srpna byli kazdej v jinym pokoji, to jsme je museli uspavat oba. Tatinek obcas uspava, ale taky vecer potrebuje delat svy veci.
JanieB To je skvělá dvojka. ![]()
Hele, jak se staráte o softshel? Jak se to tak správně pere, já to doposud prala v normálním prostředku na bežný cca hodinový program na 40C. A on asi nepatří do sušičky co? Mně to dost často neuschne z předchozího dne a dvakrát dvoje kalhoty nebudu pořízovat přece
(už to, že jsem je přihlásila na ten sportovní kroužek a nedošlo mi, že musí mít nějaké boty, tenisky navíc :-D:-D) bych si to snad i rozmyslela, kamarádka těmto botám na kroužky říká "utopená obuv" že je to bota co si malý dítě vezme desetkrát na nohu.
Vari ten řev nastane, ale po pár odchodech pochopí. Myslím, že dobře vědí, co nemají dělat
Samozřejmě nemyslím, že je tam necháš řvát, počkej pár minut a vrať se.
Vari A já bych je tam nechala řvát. Já myslím, že už jsou ve věku, kdy chápou příčinu a dusledek. Prostě budete tady zlobit, ječet, skákat? Tak mamka s váma tady nebude. Myslím, že už to můžou chápat. Oni se podle mě zamotají do kolotoče prudění, ze začátku je to baví a pak už ani nemůžou přestat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí