Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:00

Karja peru v gelu na sportovní. Mně teda do rána uschnou, když je rozložím na plocho, ale stejně mám dvoje.

S těmi sportovními boty. Švagrová teď pořizuje dokonce troje Dvoje má neteř do školy (dovnitř a ven), ty si tam může nechat, a další ještě na cvičení, protože představa, že si prvňáček ve správnou chvíli vzpomene, že si je má před družinou vzít domů, je nereálná. Naštěstí se dají dědit a pak ještě prodat, po těch pár hodinách vypadají jako nové.

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:02

Evaeva Karja Jako mimina jsem je nikdy vyrvavat nenechala, ale podle me uz jsou ve veku, kdy jen prudej. Vcera jsem jim uz vyhrozovala, ze odejdu a necham je jecet, ze tahle stena je dvojita a sousedi je neuslysi. Odpadli asi v jedenact, ve dve se vzbudila mala a musela jsem si ji vzit do postele, kde prudila taky neuveritelne. Noc za vsechny oenize, fakt .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:05

Vari prostě to zkouší, no. Získají tím tvojí pozornost. Já bych nevyhrožovala víc jak třikrát a pak odešla, a tak pořád dokola.

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:05

Vari No jasný, ale tohle není klasický vyřvávání jako u mimin. Prostě je tam necháš chvíli, a budeš jim vysvětlovat, že chceš v klidu usínat, že tam s nima za těchto podmínek takhle nebudeš. 

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:06

Evaeva Vari Ještě pak můžeš až za sebou zavřeš dveře kopnout do něčeho pevného typu stodola!:-D. Hodně to pomůže pro tu harmonizaci celého procesu. 

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:13

Karja já už nemůžu, protože nová už má fasádu...jsem v háji, co si budem povídat!

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:14

Karja Stodola asi bude lepsi nez moje piti na uklidneni, mam nakroceno do protialkoholni lecebny. Na IG sleduju jednu matku dvojcat a ta se uz lecila, docela jo chapu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:20

Karja 

Pokud to je jenom trochu možný, tak to jenom otírám vlhkým hadrem. Po praní mi to teda do rána uschne, do sušičky to nedávám. Jestli máš pocit, že s tím špatně zacházíš, stříkla bych to nějakou impregnací na textil.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:25

Evaeva Vari 

Já jsem v uspávání našich dětí nejúspěšnější ze skupiny já, muž, babičky. Jsem dost přísná. Lehnu si s nimi do postele, ale pokud zlobí, tak se sbírám, že odejdu. Jakmile se povede je uzemnit, tak většinou usnou dost rychle. Přes den syn někdy neusne, ale už je větší a nepotřebuje to tolik. Ale máme to už nějak zajetý, že je klidný a nějaký čas aspoň odpočívá, takže neruší mladší a taky trochu regeneruje.

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:34

Lamicka ano, je to velka zmena. A prijemne me prekvapilo, jak tu zmenu zatim zvlada - nove deti, velka budova, skrinka, spousta novych pravidel... ale jednoduche to nebude, uz ted vidim, ze i maly neskodny domaci ukol s casovou narocnosti 10 vterin lze promenit na drama o trech dejstvich. Zatim jsme to celkem ustali, ale nechci videt az prijde neco, co mu nepujde na prvni dobrou nebo to bude vyzadovat delsi soustredeni. Tak doufam, ze se casem dopracujeme ke stavu jako mate vy.

A pro pobaveni sem na chvili dam, co jsme se naucili za prvni tyden ve skole (aneb co jsem vyklepala z tasky):

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:37

Gatita Ale to je dobrý začátek psaní vlnky a čáry jsou nuda...

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 09:46

MPLee jo, ta Reima je obri, ale je teda krasna zkus

tu Didriksons, ty mi prijdou uzsi. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:05

rasaNori to je blbý, no

dynda my se s mužem v uspávání střídáme od jejich narození, takže v tom jsme rovnocenní. Akorát muž obvykle usne dřív než oni Oni ale už nezlobí, akorát vyžadují tu naši přítomnost, obvykle leží, jenom starší má tendence hodně vypravovat, třeba půlhodinový monolog. Tohle vyvádění, co popisuje vari, jsme měli u obou v mírné formě okolo roku a půl.

Online Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:25
Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:34

Gatita jezisi

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:36

Karja softshell periem na 30 v geli na športové oblečenie a máme viacero kusov, ale ja kupujem z druhej ruky. Susim voľne. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:37

Gatita taky záleží, co ho baví. Třeba angličtina ho hrozně nebaví a to je teda boj. Přitom ji mají formou hry, samé písničky, hry, žádné šprtání. Nechce a nechce. I úkol, kde se spojují obrázky je nekonečný...

Matika ho baví hodně, začal v první třídě sám násobit a počítat do 100. Psaní považuje za nedůležité - vždyť přece píše, tak proč to má mít hezké... ale když chce jedničku, tak se děsně hecne (známky bych minimálně do 3. třídy zrušila )

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:39

Gatita Pise? Pise!

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:44

JanieB . Syn ted chodi psum na susene maso. Takze kdyz se rozdavaji pamlsky stoupne si taky do rady . Rizek nebo kbecne kus masa si jinak samozrejme neda aby bylo jasno. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. zaří 2022 10:55

A ta kombineza Reima je velka i 86, krome nohavic, ty jsou tak akorat. Takze 92 ponecham taky na pristi rok, to snad vyjde.