Myrtila a na Zalandu mají 20% na zlevněné, kde je taky dost Lindexu. A nějaké merino.
Vše o těhotenství a dětech
Tip na hezkou kooperativní hru pro prťata:
https://www.instagram.com/p/CimYSeog1NE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Leo musí ke kadeřníkovi
syn zasvinil svoju izbu od farieb ale ze strasne. stolik, podlaha, steny, zaclony, zavesy, postel, obliecky, teepee, police s obsahom a strop!!!! ja uz na to nemam aaaaaaa ![]()
MPLee Tyjo, vcera jsem neco objednala na normalnim Lindexu. Ale podivam se jeste i na to zalando ![]()
Poslyšte, nemáte někdo tip na nějakou delší nepromokavou bundu. Aby snesla zablácený dítě a abych vypadala trochu kulturně, když se jdu socializovat do DM na náměstí. Jsem si uvědomila, že na procházky v dešti do města nic nemám a deštník je s kočárem dost nekompatibilní.
taky jsem řešila a mám tuhle, déšť unese, vypadá ryze městsky i mimo déšť
https://www.greenbutik.cz/produkt/parka-ultimate-earth-brown/
Myrtila mne přijde, ze tam skoro nic nemaj (=nic z toho, co já potrebuju) :-)
ale oni maj super věci na ty mimina a pak na ty větší děti od 92 vejs se mi to už moc nelíbí. Leda ty funkční věci, bundy, kombinezy
Potrefenáhusa No, maji uzke leginy, co se daji jeste vic zuzit v pase, momentalne asi jedine, co se daji snadno sehnat, ktere z naseho ditete nepadaji. A mne se pak libi jeste mikiny a tricka s obrazky. Ale je pravda, ze jejich body jsou uplne nejlepsi, kdybych mela druhe dite, jiny snad ani nekupuju!
A projela jsem i to zalando a dusicka muze mit klid, to, co jsem objednavala na Lindexu, tam maji ve vysledku drazsi ![]()
Myrtila jo, ty jejich úzký leginy jsou prave přesně to, co my nepotrebujeme ![]()
Dneska mě holky fakt pobavily. Ony mají ty plyšové psy, furt je vozí v kočárku, vařej jim jídla a taková prostě kompletní péče. A dneska říká velkamala ,,pojď, budeš druhá mamka, dáme si pejsky do kočárku, budou si spolu hrát a my si budeme povidat na lavičce,,. Tak si dovezly ty čokly do obýváku, daly je na dečku a daly si vedle sebe židlicky a teď to začalo. ,,to můj pejsek breci, já ho chci dát do kočárku, nechce, tak ho ponosim, nechce, tak ho dám do postýlky, nechce,, ,,Hmm,Hmm můj pejsek taky chce běhat, brečí, bolej nohy, tak ponosim, nechce,, ,,Pak pejsek, že se chce koupat s kachničkou, udělám vanu, dám mu pěnu, nechce, tak říkám pejsku chceš sprchovat? Ne, nechce taky ytejne nic,, a takhle prošly témata péče o děti, ale byl ten rozhovor fakt dost realnej včetně toho, že vždycky jedná nechtěla poslouchat tu druhou a ráda mluvila o sobě a svým pejskovi. Sambo říkal že nemusí chodit ani do divadla.
Karja
ty jsou boží!
U nás se vedou úplně jiné rozhovory, ale často teď přemýšlím, jestli by to bylo takové, i kdybychom měli kluka a holku.
První stříhání. Máme doma malou Miu Farrow, říká pan otec ![]()

Evaeva myslím, že u nás jsou ty hovory fakt jiný. ![]()
Evaeva Ty sourozenecké konstelace jsou různé, myslím, že kdybys měla kluka a holku, tak by ty hry a rozhovory byly úplně jiné.
Evaeva Jo, a třeba ten osmiletý synovec napsal do úkolu ve škole, že jeho nejlepší kamarádka je naše malamala. To je roztomilý, on je hroznej lump jakoby,nosí poznámky, pere se, ale s ní si pořád hraje, nechá si všechno libit, je to vtipná dvojka. Často to u těch početnějších rodin vidím, že ti starší kluci si nejvíc hrají s těma malinkýma.
Evaeva Asi to je různé. Třeba kamarádky děti. Kluk 4 a holka 2 roky jsou v pohodě, furt si spolu hrajou. Jedny ségry děti 13 a 9 bych řekla se fakt objektivně nesnášejí a jsou na sebe hnusný už dlouhodobě, a teď ty jedny 8 let a 6 let se mi taky moc nelíbí jak se k sobě chovají. Podle mě je u těch různých pohlaví větší šance na rozbroje, ono se to taky dost menu věkem.
Karja moje neteř a synovec (6 a 4) spolu takový kámoši nejsou. Ošklivý na sebe moc nejsou, ale prostě si moc nerozumí. Na druhou stranu my se ségrou se celé dětství dost nesnášely, teď se respektujeme:) Věkem se to samozřejmě může hodně pohnout.
Karja No, našim bude za chvíli 12 a 10, teprve poslední rok, dva je možné nechat dýl o samotě, aniž by se pozabíjeli. Oslovují se něžně "ty k.k.te" apod. Mladší by i kooperoval, ale starší se s tím, že má bráchu postupně smiřuje až teď. No a když se to s kombinuje s mladšího zuřivostí, byli v sobě skoro furt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí