Myrtila Potrefenáhusa no na naší nejdou utáhnout ani ty Lindex legíny a plandají jako tepláky
Já už jsem se asi Lindexu nabažila, koupila jsem teda pár ladících body pro dceru a mimino a miminu dokoupila nějaká pyžama a ponožky, ale to už dřív. Bohužel jsem neušetřila, objednala jsem pro zebe bundu a vestu
Vše o těhotenství a dětech
Ava ta je hezoučká
. A statečná. U nás je kvůli stříhání děsná hysterie.
Ava Je krásná a stříhání dopadlo skvěle.
U nás je to akce asi jako u Pinot Noir , zas mě to čeká a nijak mě to netěší.
MPLee Mne ty body z Lindexu prijdou bozi, ze tak dlouho vydrzi, pres nekolik velikosti. Jak syn opravdu hodne rychle roste, tak to dost ocenuji
Ted jeste donosi 80 a 86 mu snad bude i pres zimu, jinak ma ted obleceni v 98. No a taky se mi libi ty jejich obrazky, no ![]()
Myrtila ja ty body taky miluju, vlastne krome asi 5 kusu jsem od narozeni nemela jine. Ale treba na leto uz jsem je presivala na tricka a na zimu asi pulku taky presiju. Vydrzi fakt na veky, dcera nosi 74 jen proto, ze uz jsem nechtela zavinovaci
I mi prijde ze vydrzi hodne prani a suseni. Na to se je mame z druhe ruky jsou porad pekna. A teda pyzama mame taky jen od nich, ale jestli zacne chodit na nocnik, tak mam smulu.
MPLee No, vydrzi snad vsechno, ja je postupne posilam dal a vyhodila jsem jen jedno, kterému se vytrhly patenty, ale i to vydrzelo asi rok. Pyzama mel syn ruzna a Lindex ma poprve prave ted, jsou taky moc prijemna, skoda, ze z nich asi uz brzo vyroste.
Pinot Noir Len taky jsem měla obavy, ale v pohodě (neumývala jí teda hlavu, to by byl řev). Velkou zásluhu má na tom ale kadeřnice, která jí na zabavení půjčovala hřebeny a sponky a hlavně stříhala doslova v pohybu. Protože nějaký klidný sezení, to u naší divošky teda nehrozí.
Na Zalando Lounge jsou kombinézy a zimní oblečení od Trollkids. Na doporučení dzizisketa jsem zkusila na zkoušku vzít, tak jsem zvědavá.
Kedze som trubka a zo stavu "este mu to bude velke" som sa dostala rovno na "uz su mu kratke rukavy" tu mam uplne novu zateplenu mikinu gap.
Nekupi to niekto?
edit doplnenie ceny: 15eur + postovne

2x
Je dobrá tento zvládla rovnou od kadeřnice.
eless za kolik? Zeptam se dcery.
MPLee lindex je na ty mimina nej. Ovšem my s detma na druhy strane spektra jsme nejvíc ocenili teplaky s vysokým napletem, který netisnily bříško, měli úplně skvělý a už je nemaj, to je fakt díra na trhu, ocenila bych to furt (jinde občas maj, ale jsou tenký)
do jejich legin se nikdy nevesla, byla v tom jak prestipnuta, až teď, ve dvou a čtvrt ji to sedí
tyhle tepláky nosila od asi 2 měsíců do roka a čtvrt, vůbec všechno z lindexu užila hodně, body z loňska má taky ještě teď

Jak som si tu čítala o tom merino, tak mi došlo, že tie moje chudata chodia asi strasne nabalene v zime (to bude asi dôvod prečo sa nechcú moc hýbať vonku
)... tak správne by to malo byt 1.vrstva - ideálne merino asi, 2.fleesova mikina a nejaká bunda? Stačí tak? Sú v lesnej škôlke, skoro stále vonku, často aj obed maju vonku, tak ich nabalujem viac. Na spodok majú legíny a oteplovaky, to myslím v pohode. Ešte som videla, že môžu byť aj 4 vrstvy, kedy sa pridá napr.perova vesta. Používate to niekto?
Ty jo, včera jsme vyrazily s dětmi na výstavu morčat. Už to samo mi přišlo takovou krásnou ukázkou mateřské frustrace a marné snahy se tak nějak zabavit, holky navíc zvířata obecně moc nezajímaj. Ani morčata tam je nepřesvědčila, absolutně je to nezajímalo, byly jsme tam asi tak 10 minut, kde jsem většinu času odrážela nátlak koupit si morčecí pelíšek, morčecí domeček, morčecí žrádlo,....a malamala pak řekla doma tatínkovi "byli tam králíci takoví hnusný,,.
olivieraa áno, dávam tak, 1.vrstva merino/termotricko, 2. mikina, 3.bunda. Vestu navrch nikdy. Dole leginy plus softshell/oteplovaky.
Karja my sme mali včera divadielko - počúvali sme cd Mysacia bundicka a hral to, čo počul
s figurkou Máši ako hlavnou hrdinkou.
olivieraa Já tu peřovou vestu používám, občas to dám na bundu, třeba na softshelku nebo nějakou slabší a nebo dávám fleecovou vestu pod bundu. Já to tak taky sama nosim, ty vesty bud slabou peřovou nebo tu fleecovou pod oblečením, ono to hodně udělá. A nebo dávám dvě slabé vrsty pod mikinu, tak to vlastně nosím i já, nátělník, triko a pak až mikinu. Ale jak moc je máš oblečené vzhledem k jejich aktivitách neumím posoudit. jak je máš velké, mluvit umí už nějak pořádně? že by ti řekli nebo tak:-D. taky záleží jestli běhají nebo štourají klackem v zemi....spousta proměnných.
olivieraa holky merino snesou, takže podzimní model je merino triko, fleecová mikina, a goracovka s mikinou vevnitř. Když je víc kosa, maji přes to ještě vesty až pod zadek. A na zimu mají ještě perove bundy:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí