Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 10:27

Já vestu diteti koupila loni, poté co se tu na to pely ódy a neměla ji ani jednou na sobě, mne to přijde jako zbytecnej kus oblečení, ani já to teda nenosim, asi na to člověk musí bejt vhodnej termotyp :-)

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 10:36

Malenge a co se tyka svacin, neni to u nas zadna slava. Syn vyzaduje kazdy den to same - housku se sunkou. Kdyz mu dam chleba nebo syr, prinese to zpatky. Obcas upecu citronove mini muffiny. Ty miluje a vzdy se po nich zapráší, ale chce k nim i tu housku se sunkou:)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 11:03

Kokoska 15 eur + postovne

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 11:13

MPLee 

Děkuji za upozornění, bunda za litr, no nekup to (koupila jsem)

Offline Kokoska
35102 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 11:34

eless ok, pisu ji

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 11:41

Karja oni už sú celkom veľkí, 4,5 a 6, len neviem ci v škôlke sa ich pýtajú na ich tepelny komfort :) Ďakujem, skúsim to s tou vestou, zatiaľ máme len nejakú obyčajnú, ale skúsim, či to vôbec znesú takto. A ďakujem aj @rasaNori , to je úplne podrobný návod, to sa mi hodí :) 

Offline Kokoska
35102 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 11:41

eless tak pry ne, maji neco podobneho a moc to nenosi, takze dik!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:18

Kokoska nevadi :) ja sa ked tak vzdy radsej spytam najskor tu. Tato komunita mi je srdcu blizka a je mi prijemnejsie to posunut niekomu odtialto nez riskovat blaznov na bazosi

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Já vestu diteti koupila loni, poté co se tu na to pely ódy a neměla ji ani jednou na sobě, mne to přijde jako zbytecnej kus oblečení, ani já to teda nenosim, asi na to člověk musí bejt vhodnej termotyp :-)

já měla pro děti péřový bundy reima s odepinscims rukavama a kapucema. Rukávy jsem odebrala jednou.  

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:27

eless bláznov na Bazosi :)) máš také zlé skúsenosti? Ja zatiaľ uplne dobre, práve som sa tam rozhodla viac nakupovať..  aj keď som predávala,  napr.aj velke veci, postieľky, postel, tak sami úplne príjemní ľudia prišli:D

Btw., nie je nejaký špeciálny športový bazár, na tieto merino a iné veci za tisíce:)? 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:32

olivieraa niekedy je to v pohode ale v poslednej dobe mam stastie na exotov. Este stale som sa neodhodlala na vinted appku tak neviem ci to nebude to iste v bledomodrom

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:35

eless tam som práve včera kúpila niečo (z Poľska ), tak som zvedavá..  ale ten nákup je strasne jednoduchý. Bez nutnosti komunikácie dokonca :)

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:42

olivieraa Co vinted? Tam to pěkně vyfiltrujes podle značek. 

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:47

Celé dopoledne jsem to stavěla! Dnes se dá fakt koupit už úplně všechno.

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:49

olivieraa ja ted zkusila vinted, zatim jsem spokojena. Clovek teda musi cist ty popisky, protoze i kdyz jsem si do filtru zadala stav velmi dobry, obcas tam psali neco o flecich a dirach... ale mne ted na deti prisly fajn veci - pod vlivem teto diskuze mi najednou satnik mych deti prisel nedostatecny, nemely nic z merina. Ale ty ceny teda...na tom vinted je to v pohode. 

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 12:59

Gatita Moje děti taky nemají nic z merina. Ani žádné reálné kamarádky dětem co třeba ještě nelyzuji a nechodí teda do té lesní školky nekupuji nic z merina. Tady je to nějaká merino skupina:-D

dzizisketa No to mi povidej, taky bych radši, kdyby mi existence Zalando lounge zůstala utajena, tady mi to propálila tuším Sairon . Jinak jsem do té doby nechápala ten systém těch akci a přišlo mi to jako totalni blbost:-D:-D

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 13:01

Gatita děti nic z merina nemají, ani to neplánuju. 

Online continuity
43354 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 13:05

Pinot Noir

To je lego nebo nějaká jeho napodobenina?

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 13:09

continuity napodobenina. Je to na tom znát, ale čekala jsem, že ta kvalita bude horší. Takže dobrý, účel to splnilo, jsme zase na chvíli nejlepší rodiče na světě.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 13:20

Potrefenáhusa tyhle tepláky a legíny s vysokým pasem jsem mimovala taky. Asi tak první půl rok neměla dcera jiné kalhoty a i teď má jedny nebo dvoje. Dávám je hlavně na delší cesty autem, to malé miminko mi v nich přišlo nejspokojenější. 
dzizisketa já kombinézu za 1800, riskla jsem teda nakonec jen jednu velikost, snad bude dobrá.