Já vestu diteti koupila loni, poté co se tu na to pely ódy a neměla ji ani jednou na sobě, mne to přijde jako zbytecnej kus oblečení, ani já to teda nenosim, asi na to člověk musí bejt vhodnej termotyp :-)
Vše o těhotenství a dětech
Malenge a co se tyka svacin, neni to u nas zadna slava. Syn vyzaduje kazdy den to same - housku se sunkou. Kdyz mu dam chleba nebo syr, prinese to zpatky. Obcas upecu citronove mini muffiny. Ty miluje a vzdy se po nich zapráší, ale chce k nim i tu housku se sunkou:)
Kokoska 15 eur + postovne
Děkuji za upozornění, bunda za litr, no nekup to (koupila jsem)![]()
eless ok, pisu ji
Karja oni už sú celkom veľkí, 4,5 a 6, len neviem ci v škôlke sa ich pýtajú na ich tepelny komfort :) Ďakujem, skúsim to s tou vestou, zatiaľ máme len nejakú obyčajnú, ale skúsim, či to vôbec znesú takto. A ďakujem aj @rasaNori , to je úplne podrobný návod, to sa mi hodí :)
eless tak pry ne, maji neco podobneho a moc to nenosi, takze dik!
Kokoska nevadi :) ja sa ked tak vzdy radsej spytam najskor tu. Tato komunita mi je srdcu blizka a je mi prijemnejsie to posunut niekomu odtialto nez riskovat blaznov na bazosi
Já vestu diteti koupila loni, poté co se tu na to pely ódy a neměla ji ani jednou na sobě, mne to přijde jako zbytecnej kus oblečení, ani já to teda nenosim, asi na to člověk musí bejt vhodnej termotyp :-)
já měla pro děti péřový bundy reima s odepinscims rukavama a kapucema. Rukávy jsem odebrala jednou.
eless bláznov na Bazosi :)) máš také zlé skúsenosti? Ja zatiaľ uplne dobre, práve som sa tam rozhodla viac nakupovať.. aj keď som predávala, napr.aj velke veci, postieľky, postel, tak sami úplne príjemní ľudia prišli:D
Btw., nie je nejaký špeciálny športový bazár, na tieto merino a iné veci za tisíce:)?
olivieraa niekedy je to v pohode ale v poslednej dobe mam stastie na exotov. Este stale som sa neodhodlala na vinted appku tak neviem ci to nebude to iste v bledomodrom
eless tam som práve včera kúpila niečo (z Poľska
), tak som zvedavá.. ale ten nákup je strasne jednoduchý. Bez nutnosti komunikácie dokonca :)
olivieraa Co vinted? Tam to pěkně vyfiltrujes podle značek.
Celé dopoledne jsem to stavěla! Dnes se dá fakt koupit už úplně všechno. ![]()

olivieraa ja ted zkusila vinted, zatim jsem spokojena. Clovek teda musi cist ty popisky, protoze i kdyz jsem si do filtru zadala stav velmi dobry, obcas tam psali neco o flecich a dirach... ale mne ted na deti prisly fajn veci - pod vlivem teto diskuze mi najednou satnik mych deti prisel nedostatecny, nemely nic z merina. Ale ty ceny teda...na tom vinted je to v pohode.
Gatita Moje děti taky nemají nic z merina. Ani žádné reálné kamarádky dětem co třeba ještě nelyzuji a nechodí teda do té lesní školky nekupuji nic z merina. Tady je to nějaká merino skupina:-D
dzizisketa No to mi povidej, taky bych radši, kdyby mi existence Zalando lounge zůstala utajena, tady mi to propálila tuším Sairon . Jinak jsem do té doby nechápala ten systém těch akci a přišlo mi to jako totalni blbost:-D:-D
Gatita děti nic z merina nemají, ani to neplánuju.
To je lego nebo nějaká jeho napodobenina?
continuity napodobenina. Je to na tom znát, ale čekala jsem, že ta kvalita bude horší. Takže dobrý, účel to splnilo, jsme zase na chvíli nejlepší rodiče na světě. ![]()
Potrefenáhusa tyhle tepláky a legíny s vysokým pasem jsem mimovala taky. Asi tak první půl rok neměla dcera jiné kalhoty a i teď má jedny nebo dvoje. Dávám je hlavně na delší cesty autem, to malé miminko mi v nich přišlo nejspokojenější.
dzizisketa já kombinézu za 1800, riskla jsem teda nakonec jen jednu velikost, snad bude dobrá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí