Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:37

Malenge já teda nevím, jak je na tom tvůj syn, ale vzhledem k tomu, že u některých je úspěch, že zpátky přinesou láhev, tak napichovátka mi přijdou jako sci-fi

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:40

Mrakoplas 

Ano, to je ono, z té látky šijí i body nebo zimní kukly... A to samé v bleděmodrém s tim letním tenkým. Je to napínavá látka, určitě vydrží dvě velikosti, možná i tři? Zkoušela jsem ti vyfotit dvě body y žluté je tenké letní, černé zimní smyčkové, snad půjde něco vidět.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:41

Malenge krabicky dělá víc firem, mně se líbí YUMBOX A SCHMATZFATZ nebo tak nějak jsou ty názvy. Ty jednotlivý přepážky jsou od sebe oddělený těsnícím víčkem, takže se tam nich vzájemně nepomíchá, nevylije jogurt a tak.

Napichovatka nechceš my asi moc potřebujeme ty kočky

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:45

Potrefenáhusa no zašpiní nebo namočí. Nejčastěji proto, že vyběhnou do zahrady bez bot. A skoro ve sto procentech případů, i když z terasy šly v botách, přijdou z trampolíny bez bot. Kupuju fusky v těch sadách na týden a pořád jich máme málo, i když se mi zdá, že furt jen peru.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:47

žluťásek Mrakoplas pro starsi dceru mam yumbox panino se 4 oddelenimi a je skvely. Nosi ho uz temer 2 roky do lesni skolky, kde ho urcite vubec nesetri a je akorat poskrabany na povrchu, jinak zadne zkriveni, polamani, nic. Fakt kvalitni produkt. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:51

mnum taky na něj mám zálusk, do školy za rok

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:53

žluťásek mnum ty krabičky jsou super. Asi nějakou potřebuju...pro sebe.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:54

Pinot Noir kluci takovou spotřebu nemají, jeden nebo dva páry na den, ale stejně mi při praní přijde, že tu bydlí stonožky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2022 19:57

Pinot Noir mi se ty krabičky taky líbí. Kluci mají z ikei, ale nejsem moc spokojená. Když tam dám vnitřní krabičky, tak je ten vnitřek malý.

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 20:00

Evaeva teď je nejhorší období, tráva je vlhká, i když svítí slunko a oni si myslí, že jen oběhnou barák nebo přeběhnou na trampolínu nebo houpačku. V létě a zimě takovou spotřebu nemají.

Stonožky, přesně. A vždycky, když mám pocit, že těch ponožek konečně mají dost, tak jim vyroste noha.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2022 20:15

Pinot Noir ty ponožky, mrchy, se taky rády sráží

Na té zahradě věřím, že je to časté, v bytě se namočí akorát, když něco vylejí.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 20:59

dzizisketa jeej dakujem moc, asi jedno z kazdeho na skusku objednam a uvidim ci to u syna prejde.

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 21:35

Malenge jj, kazdy to ma jinak. Mne je treba zima na cele telo, kdyz nemam cepici. nekdo zvladne celou zimu bez cepice. 

Offline continuity
43358 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 21:40

moora jo, vesta na doma je super. Já teda chodím dokud to jde v triku s krátkým rukávem a ve vestě. Přijde mi to úplně nejlepší. Mám dvě domácí mikiny, ale to už musí být hodně kosa. 

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 21:40

Krabičku doporucuju Sistema, ten yumbox mi přišel celkem tezkej. Syn chodí pěšky do školy něco přes 2km, tak se snažím minimalizovat zátěž. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 22:01

Práve dnes! som obzerala ten yumbox a rozhodla sa, že 33€ je přespříliš a vy ma tu namotavate!

A ja nosím od septembra do mája len merino ponožky a poctivé vlnene mojou mamou strikovane na doma, a teda keby sa dali obuť do topánok, nosím len tie. L. ma buď bambusove alebo tenké merino z woolit. Kúpila som mu aj hrubé,  ale tie neobuje do topánok

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 22:03

Tabea je lehka, jo?

Ja synovi zatim davam tu jeho housku do te nejobycejnejsi krabicky, protoze ta jedina je lehka a vejde se mu do kapsy na aktovce. On mi ale rekl, ze vsechny deti maji nejakou specialni a ze by chtel taky. Kamaradka ma B BOX, pry se z toho nevylije ani jogurt, ale pry vazi asi 300 g. 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 22:06

Gatita Ja mam b.box, pouzivam ho teda zatim jen na vylety apod., ale jsem s nim moc spokojena. 

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 22:08

Gatita 

Mně by asi samovolně nenapadlo dávat, teda přelévat jogurt do krabičky, ale už jsem to hodně viděla na Instagramu apod. Já bych ho normálně dala v originálním balení.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2022 22:10

dzizisketa no to by som po vlastnych skusenostiach s prepichnutym vieckom v batohu neurobila