Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 15:53

Mohučanka já dělala mlíko z kohoutkové hned po šestinedělí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 15:59

Pinot Noir Tý jo. A máte vodu z řádu, nebo vlastní studnu? Já se teda bála dětské obrny, synek byl očkovaný až někdy v roce.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:05

Mohučanka dělala jsem normálně z převařené kohoutkové. Později jen z ohřáté (koupili jsme konvici s nastavením teploty). V Praze je většinou ta voda v kvalitě kojenecké ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:17

Mohučanka ano, můžeš. Kojeneckou prý do tří měsíců, říkala naše doktora. V půl roce jsem převařenou z vodovodu používala běžně.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:19
Offline continuity
43358 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:23

Mohučanka v půl roce už to nevadí. Vadí dusičnany, pokud je jich ve vode vyšší koncentrace, ale půl roce uz má dítě na to mechanizmy. 

Tady víc.

https://www.stobklub.cz/clanek/methemoglobinemie-aneb-proc-je-dulezita-kojenecka-voda/

Online dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:39

GChK 

Podívej se na Kojo Activewear. Mám od nich letní triko s modalem, ale dělají i merinová. 

Online dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:40

Rosťa před barákem šlápl do psího hovna. No naštěstí, protože jak jsem ty boty myla, všimla jsem si, že na jedné už má prodřenou podrážku a co se týče velikosti, bude to už taky chtít větší.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:45
Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:48
Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:49

Anema To jo, ono je rozdíl, jestli to dělá, protože s ním matka nic nezmůže (můj případ) nebo že ho nechá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:52

Anema to je naprd, no. Nám cvičení a kroužky startují tento týden, tak jsem zvědavá.

Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:53

Evaeva Jj naše děti najednou chtějí všude. I na angličtinu. Ale budou chodit na házenou a ta starší na bruslení se školkou:-D

Online Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 16:55

Karja řekla bych, že když nezmůže (i můj případ), má se na tyhle aktivity vykašlat. Přesně jsem věděla, jak by ty miminí a batolecí kroužky v podání našich kluků vypadaly, ani jsem to nezkoušela.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:04

Dneska mně nepotěšila nová paní učitelka ve školce, kam chodí starší. Že bude náročná, jsem tušila, ale tohle jsem nečekala. Říkala jsem synovi, že jsme se opozdili, protože padaly kroupy. Syn začal šíleně ječet, že je chce taky vidět. Mohla mě to napadnout, ale nenapadlo, no. Za chvíli přišla učitelka do šatny a prý "To ty tu tak křičíš? Ve školce si tak šikovný! Takhle křičí mimina..."

Naopak mně potěšil mladší syn. Ten trik se srdíčkem namalovaným na ruce je asi kouzloPořád ráno pofňukával, že nechce do školky, namalovala jsem srdíčko a všechno rázem šlo 

Online Vari
2225 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:07

Anema Dvojcata minulej tejden taky nespolupracovala uplne ukazkove, ale snazila jsem se je aspon nejak usmernit. Nastesti jsem se zatim dockala jen soucitnejch pohledu a komentaru ve stylu Nechapu, jak to zvladate, mate muj obdiv. No uvidime na dalsich hodinach, snad ostatni nezacneme stvat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:08

Karja syn teda na angličtinu nechce, ale bude, to chceme my, aspoň vyzkoušet. Ale to je v rámci školky, tak to je problém akorát ráno (teda letos u staršího naštěstí už není, naopak se vždycky těší)

Offline 999
19852 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:15

Karja Pinot Noir Já jsem takhle dceru vyndala z taneční školy, i když jsem ji zaplatila na rok dopředu. Bylo mi líto toho učitele, rozbijela mu hodiny. Přiřítila se, ovládla prostor, vymyslela svoji choreografii, přesvědčila děti, aby tancovaly tu její. Hrozně mě štvala, ale kreativec v ní si nemohl pomoct. Byly jí čtyři nebo pět.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:17

Díky moc všem za rady k vodě. Mám teď nějak mentálně slabší období, takže pro mě bylo dobrodružství tu kaši vůbec koupit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:25

Vari já myslím, že snaha o usměrnění fakt stačí, pokud teda nejsou jak dcera 999

nepamatuju si, že bych někdy měla pocit, že dítě hrozně ruší hodinu cvičení. Obvykle je maminka trochu usměrňuje, i když ty mrňata mají různé nápady. Nejčastěji tu věc nechtějí dělat, tak jí prostě nedělají.