Mohučanka já dělala mlíko z kohoutkové hned po šestinedělí.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Tý jo. A máte vodu z řádu, nebo vlastní studnu? Já se teda bála dětské obrny, synek byl očkovaný až někdy v roce.
Mohučanka dělala jsem normálně z převařené kohoutkové. Později jen z ohřáté (koupili jsme konvici s nastavením teploty). V Praze je většinou ta voda v kvalitě kojenecké ne? ![]()
Mohučanka ano, můžeš. Kojeneckou prý do tří měsíců, říkala naše doktora. V půl roce jsem převařenou z vodovodu používala běžně.
Mohučanka v půl roce už to nevadí. Vadí dusičnany, pokud je jich ve vode vyšší koncentrace, ale půl roce uz má dítě na to mechanizmy.
Tady víc.
https://www.stobklub.cz/clanek/methemoglobinemie-aneb-proc-je-dulezita-kojenecka-voda/
Podívej se na Kojo Activewear. Mám od nich letní triko s modalem, ale dělají i merinová.
Rosťa před barákem šlápl do psího hovna. No naštěstí, protože jak jsem ty boty myla, všimla jsem si, že na jedné už má prodřenou podrážku a co se týče velikosti, bude to už taky chtít větší.
Anema To jo, ono je rozdíl, jestli to dělá, protože s ním matka nic nezmůže (můj případ) nebo že ho nechá.
Anema to je naprd, no. Nám cvičení a kroužky startují tento týden, tak jsem zvědavá.
Evaeva Jj naše děti najednou chtějí všude. I na angličtinu. Ale budou chodit na házenou a ta starší na bruslení se školkou:-D
Karja řekla bych, že když nezmůže (i můj případ), má se na tyhle aktivity vykašlat. Přesně jsem věděla, jak by ty miminí a batolecí kroužky v podání našich kluků vypadaly, ani jsem to nezkoušela.
Dneska mně nepotěšila nová paní učitelka ve školce, kam chodí starší. Že bude náročná, jsem tušila, ale tohle jsem nečekala. Říkala jsem synovi, že jsme se opozdili, protože padaly kroupy. Syn začal šíleně ječet, že je chce taky vidět. Mohla mě to napadnout, ale nenapadlo, no. Za chvíli přišla učitelka do šatny a prý "To ty tu tak křičíš? Ve školce si tak šikovný! Takhle křičí mimina..."
Naopak mně potěšil mladší syn. Ten trik se srdíčkem namalovaným na ruce je asi kouzlo
Pořád ráno pofňukával, že nechce do školky, namalovala jsem srdíčko a všechno rázem šlo
Anema Dvojcata minulej tejden taky nespolupracovala uplne ukazkove, ale snazila jsem se je aspon nejak usmernit. Nastesti jsem se zatim dockala jen soucitnejch pohledu a komentaru ve stylu Nechapu, jak to zvladate, mate muj obdiv. No uvidime na dalsich hodinach, snad ostatni nezacneme stvat.
Karja syn teda na angličtinu nechce, ale bude, to chceme my, aspoň vyzkoušet. Ale to je v rámci školky, tak to je problém akorát ráno (teda letos u staršího naštěstí už není, naopak se vždycky těší)
Karja Pinot Noir Já jsem takhle dceru vyndala z taneční školy, i když jsem ji zaplatila na rok dopředu. Bylo mi líto toho učitele, rozbijela mu hodiny. Přiřítila se, ovládla prostor, vymyslela svoji choreografii, přesvědčila děti, aby tancovaly tu její. Hrozně mě štvala, ale kreativec v ní si nemohl pomoct. Byly jí čtyři nebo pět.
Díky moc všem za rady k vodě. Mám teď nějak mentálně slabší období, takže pro mě bylo dobrodružství tu kaši vůbec koupit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí