Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:28

Evaeva ja jsem kupovala celej box farma od Mamy v rejzi a bylo to fajn, modra rejze jako voda, zelena jako trava, fakt si s tim vyhral. A i po promichani jsme to dal pouzivali.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:32

711990 no tyhle hry u nás moc nefrčí, to až teď v pěti letech starší takhle něco buduje na písku. Oni dostali rýži, různé mísy a trychtýře a přesýpali a přesýpali, dokud nebyla všechna rýže na zemi Takže tipuju, že různé barvy by je nezaujaly a všechno by to smíchali hned.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:34

Evaeva vypadá to trendy na fotce na insta

Ale moje dítě teda hrozně miluje duhu a doteď si všechny věci ukládá pošle barev duhy, takže jsem mu taky někdy barvila

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:39

Evaeva jj jak píšou ostatní

krtkovi je to třeba na jeho rozhrabávání jedno, ale příšerka si vybírá, jaké chce barvy a různě je sesypává a třídí právě v závislosti na barvě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:49

žluťásek my jedeme v té jednoduché eleganci, šedý pokojíček, bílá rýže

Sairon chápu! Paní učitelka nás upozorňovala, že klukům stačí šest základních barev, ale holky potřebují i tělovou, lososovou a pomerančovou (máme do školky donést trojhranné pastelky)

Online Karja
44816 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:03

Sairon Ty jo hustý, to mě nikdy nenapadlo obarvit, děkuji moc. Ale jak to barvis abys to nenamocila a nerozblemcla? Myslím těstoviny, to jsou tuším nejaka kolínka do 10korun, rejze je drahá. Holky jsou na to úplně ujety, suché jídlo máme po celém baráku, v pískovišti rostou fazole a cizrna, vždycky v obchodě žebraj o tu luštěninových směs hrstka:-D ,,prosím maminko, můžeš nám tohle koupit, uvaříme si z toho,,. Si lidi říkaj, to mají ale holky chutě:-D

Offline continuity
43358 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:16

Karja já bych ti takové děti záviděla, tu hrstku já mám ráda, ale nikdo to u nás nechce jíst. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:17

continuity tipuju, že karji holky z toho vaří "jako"

Offline continuity
43358 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:18

Evaeva to já vím, ale v obchode to nepoznáš. Proto píšu v podmiňovacím způsobu. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:47

Jen radsi upozornuju, ze fazole na hrani sou blbej napad, jsou jedovaty. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:15

Karja našla jsem si postup na netu, barvila jsem naposledy na jaře tak už si to přesně nepamatuji, ale vím že jsem tu barevnou vodu dělala hodně koncentrovanou, chvilku to v tom máchala a pak sušila na plechu, rýži myslím na pečíčím papíře, ty těstoviny na ubrouskách, aby se ta přebytečná voda vsákla.

Online Pinot Noir
29975 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:17

Karja potravinářské barvivo je i tekuté, rýží dáš do sáčku, kapneš barvivo, promneš, vysypeš na plech a usušíš.

Online Karja
44816 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:21

711990 ale bílý jedovaty nejsou ne? Ony to teda nežerou už třeba víc nez rok, a návštěvy musím hodně upozorňovat ať si svoje děti hlídají, že malý věci jsou naprosto všude. Pinot Noir Dík to tekuté i mám:-D. I prošlé,dokonce ani plýtvat nebudu. 

Sairon děkuju. 

continuity No víš co, před většinovou populaci jsem za kravu, co dětem zakáže bonbony a ani tu pitomou čočku jim chudakum nekoupi:-D. To kdyby jim dala do ruky to Haribo aspoň by v klidu seděly ve vozejku, že jo! 

Online Karja
44816 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:24

711990 Ted to čtu, že i tzv malý bílý a naopak mungo a adzuki ne. No ony to mají jen v té hrstce a nežerou to:-D. Teď už jim nebudu ani tu hrstku dávat, mám toho plný zuby a plnej barák! Dostanou ty těstoviny:-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:27

Karja těstoviny vypadají zdánlivě přívětivě, dokud je nerozšlápneš:) Ale třeba ségra měla takhle v kuchyňce x lahviček s rýží, čočkou,... a v životě nevyspala snad jediné zrnko.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:36

Karja jo, jak píše Evaeva , ty těstoviny se používáním postupně tak různě otloukají, ulamují, když na ně něco položí, tak praskají.... v konečným výsledku je z nich stejný bordel jak z rýže. Nabarvi třeba kolínka a nějaké podobné tvary, kde se nemá moc co olámat, třeba vrtule jsou zlo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:42

Sairon mně nakonec ta rýže přišla nejlepší, oni to po sobě i vyluxovali. Oni to teda nemají libovolně k dispozici. Těstoviny navíc nejdou tak dobře přesýpat, což bylo jediné, na co to potřebovali.

Online Karja
44816 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 12:39

Sairon Evaeva Naše to všude roznosi, jako mají nějaké mantinely, kam ne, co ne. Ale dost často zapomenou. Zapadá to pak všude. Ale zase tolik mi to nevadí. Já jsem ráda, když je tu klid, vyhrajou si, že pak zameteme a ve škvírách je čočka....no tak je no:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 13:01

Karja to moji nedělají, nějak nemají tu potřebu, oni pro nikoho nevaří nebo tak něco, takže není problém udržet to v kuchyni. Ale zase té rýže potřebují celý pytlík.

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 13:38

Hlasim, ze jsem ovce a cestou na nakup jsem to vzala pres orion diky za tip