Vše o těhotenství a dětech
Dítě dnes v rámci TV plavalo ve venkovním prý vyhřívaném bazénu. Teď volala, že ji škrábe v krku. K čemu tohle je?
Vari to je krasny! My s detma pekli zatim jen muffiny, ze bychom zvysili estetickou hodnotu?
Mně se ta silikonová forma z Orionu pokazila po několika málo použitích, ti medvědi se z ní nedají dostat.
Vari Evaeva já mám teda formičky zvířátek z Liewood a nějaký auta asi historicky z Tesca? Ale dělám do toho těsto na jogutový koláč s višněmi od Kitchenette nebo pak podle Nutrimamma z kapsiček (babička mi pořád nosí ty levné hello plné cukru, tak to cpu do brumíků
) a nebo i bananabread. A všechny 3 jdou zmrazit
Je to spíš do "co mě dneska rozesmálo " ale když se tu pravidelně řeší screentime, tak tchýně má pocit že naše děti strádají, když jim dostatečně nepouštíme mluvené slovo, a proto jakmile dokončíme obývák, nám dá peníze na televizi ![]()
Sairon prozraď jí existenci audioknih, může vám je místo toho kupovat ![]()
MPLee super, díky. Tak to asi půjdou i nějaké běžné muffiny. Tak já asi taky zakoupím nějakou tu formičku![]()
continuity no, dnes uz ani nevie ze nieco ma
. Je zivy ako obvykle, lavu ruku teda nepouziva a dava si pozor, ale aj kresli, stavia si lego, kupila som mu dnes novu, cerstvu plastelinu, tak s nou sa vybavil. Ale chyba mu skolka a kamarati, asinpreto, lebo vie, ze tam nemoze ist.
Sairon mame doma krabicu s kinetickym pieskom, setrim si na stvrtok alebo piatok dve vrecka s inou farbou piesku.
Kokoska on ma len tie obvazy popod pazuchy a okolo ramien, vola sa to motylik. ruku mu vobec nefixovali, ale sam si ju drzi pri sebe, sme aj rozmyslali s muzom, ci mu neurobime nejaky zaves alebo co. Ale pravou normalne rovi vsetko co inokedy a zvlada. Len muza som musela stopnut, aby ho nezacal krmit a s Arturom som dohodnuta, ze skusi najprv veci ro it sam a ak to nepojde, tak mu pomozeme.
Vari mně jde hlavně o to mrazení. Nechci kvůli svačině do školky dvakrát týdně péct. Navíc, kdo by jedl ty ostatní, že jo.
Dítě má trochu alergickou reakci, trochu nateklá je, nevím jestli ještě nenatece. Dala jsem ji Fenistil, ale kdyby jí v noci něco bylo, tak se normálně vzbudí ne? Nenatece mi do nějakého bezvědomí, že se jí bude blbě dýchat? Má k tomu ještě rýmu a kašel, tak to si říkám je taky takova komplikace k tomu!
DrowRanger tak to ma lepsi, aspon tu ruku pouzitelnejsi.
Pinot Noir jo, to tekuté funguje skvěle. Omylem jsem ho dceři dala v neděli spolu s zubama na zdobení cukroví. Když jsem se otočila, už měla modrý cukroví, modrou pusu i ruce. Vůbec to nešlo dolu, první vypadlej zub má modrej, jak si ho pořád prohlížela. ![]()
Karja myslím, že už nenateče, když jsi jí něco dala. Ale být tebou, pro klid duše bych zavolala na pohotovost. Z úst odborníka to uklidní líp.
Vari já je koupila ve výprodeji za pár korun s mám je i pro kamarádku k vánocům. Mám i formičky na nanuky a i ty jdou do trouby, takže peču i dinosaury. Dýové muffiny mě zajímají, pošleš prodím recept? Po sezóně cuket od babičky už de na nás pomalu valí hokaida
Evaeva já to právě taky mrazím. Dcera snídá výhradně jogurt s něcím, tak prostě jednou za týden, dva se hecnu a udělám lívance/muffiny/wafle ve větším množství a zamrazím to a pak vytahuju na snídani nebo svačinu po jednom kuse a mám to bez práce ![]()
MPLee a jak rychle to rozmrzá? A není to pak rozblemclé?
Karjaa kde má tu alergii, na hlavě, v puse?
Asi bych teď ještě sledovala dokud nepůjdeš spát, pokud ten fenistil zabere, tak to poznáš. Pokud by natekala kolem hlavy víc, asi bych rovnou volala rychlou.
Evaeva jak co. Ale většinou to na snídani dalm večer předem do lednice, na svačinu vyndám ráno při snídani na linku. Rozblemcané to neni, jednou muffiny, ale v těch byly celé jahody. Když jsou tam menší kousky ovoce, nebo ty brumíky a tak, tak je to v pohodě. Jen už to pak neskladuju dlouho a dávám hned sníst. Ty lívance dělám často jako takove jednohubky, prostě uplně mini kousky a ty jsou rozmrzlé hned a konzistenci nemění. Dneska jsem si udělala radost a koupila jsem si lahvičky s takovým tím dávkovačem, že zkusím z palačinkového těsta nějaký obrázky, tak jsem zvědavá ![]()
MPLee aha, díky. Potřebuju to do té školky, to půjde, když to večer vytáhnu do ledničky a ráno zabalím sebou, tak to bude asi akorát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí