Zuzuli Je to hezky, asi to taky koupím:-D Holky teda brumiky ani nemají rády, jako jedinou sladkost snad na světě:-D(jedli jste to někdy? Je to fakt hnusný:-D). Ale takhle ten medvídek vypada rozkošne
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Ja tu formu v orionu kupovala minulej vikend :-D. Zatim testuju testa, posledne jsem musela sezrat sama 12 brumiku a sest zajicu, na ktery mi prodavacka taky vnutila formu. :-D zrovna ted mam jednu varku v troube.
Dají se ty brumíky nebo nějaké muffiny mrazit? Dávala jsem je mladšímu do školky jako motivaci, ale on je teď bude asi vyžadovat pořád, jak mi došlo
Tak že bych mu udělala něco zdravějšího (ale levnějšího)
Karja mně celkem chutnají, akorát je to hodně sladké
Vari taky testuju ![]()
Mrkvove moc uspech nemelo, tak zkusim jeste orechove, to mala miluje jako babovku, tak snad bude jist i medvidky. A snazim se z mamy dostat recept na piskotove hnetynky. Vlastne mi vyhovuje, ze staci jen malicko testa a upect to casteji, nez treba celou babovku
Karja brumici jsou hnusny. Mela jsem to jednou a stacilo
Zuzuli Jo, taky jsem tam dneska dala testo, ktery jako muffiny docela akceptovali :-D.
A máš ty formy rovnou dvě? Já jsem koupila jednu a za týden jela pro druhou. Umichat těsto na sest medvedu snad ani nejde, navíc ta elektřina žejo.
Dělám do toho těsto na muffiny, kus obarvim kakaem a dělám hnedy cumacky a tapicky. A do bříška kosticku čokolády.
Hmm, asi dneska večer zase pečem? ![]()
Karja no sladké je to hrozně
Karja Hele, kdybys bydlela bliz, klidne bych ti prebytky posilala, mam vazny obavy, ze za ten posledni rok rodicovsky dorostu do porodnich rozmeru :-D.

žluťásek ja rovnou vzala dve. Mam ty kovove a ty medvidci jsou celkem maly. Takze kvuli sesti nebudu spinit nadobi ![]()
Nepotřebuju tu formu, nepotřebuju, nepotřebuju!
Zina Ja mam tu silikonovou, nemusi se vynazavat a lehce se vyklapi! ![]()
Vari a mají i plechovou? Já ten silikon nesnáším.
Pinot Noir Jj, maji, videla jsem ji tam taky.
Pinot Noir já mam plechový z orionu, maj hezkej tvar, líbily se mi víc než ty silikonový.
Pinot Noir ja prave tu kovovou mam. Silikonove formy nemam rada, takze kov byl jasna volba. Tyhle dve se mi vejdou obe vedle sebe na bezny plech do trouby.

Jj, plechovy jsou urcite hezci, brumici z tech silikonovejch vypadaji jak po lobotomii.
Taky jsem před nějakou dobou podlehla a mám kromě medvidku i silikonove sovy ![]()
A máte tip na chutne zeleninové recepty? Zatím jim dělám sladké, ale mám v plánu jim do toho pašovat i zeleninu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí