Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 21:31
Reakce na Karja:

Zuzuli Je to hezky, asi to taky koupím:-D Holky teda brumiky ani nemají rády, jako jedinou sladkost snad na světě:-D(jedli jste to někdy? Je to fakt hnusný:-D). Ale takhle ten medvídek vypada rozkošne 

​děti to v ČR jednou dostaly od známý a šlo to do koše. Teď už by se možná hecly.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 21:42
Reakce na Zina:

Nepotřebuju tu formu, nepotřebuju, nepotřebuju!

​nepotrebujes! Kup vaflovac, na brumiky času dost! 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 22:05
Reakce na Potrefenáhusa:

​brumici jsou ale mnohem rychlejší než vafle. 

Evaeva no audioknihy byly to první co mě napadlo, když o tom začala mluvit, ale ona to trochu trumflaale jako nestěžuji si, stejně je ji chtěli koupit, jen mě pobavilo jak tu TV považuje za nezbytnou a rozvíjející pomůcku pri výchově dětí 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 22:08

MPLee Mrkni na IG jana_smid_winterova, driv to byla Matka v kuchyni, ma udelanej vyber Brumici a tam ten recept je. A na i vyber Dyne, kdybys tech hokaido mela moc :-).

Offline Karja
44820 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 22:09

continuity 

Sledovat ji samozřejmě budu, ještě mám v záloze i prášek, kterej jí minule dali, když vypadala mnohem hůř, ale nepovedlo se mi ho do ní nějak relativně v klidu vpravit, tak jsem zvolila fenistil. Tentokrát je trochu oteklá, ale mnohem mnohem méně. Spíš mě napadlo, jestli se jako vzbudí případně sama, kdyby se jí to nějak zhoršilo

Tabea Jenže na pohotovosti ti vždycky řeknou at přijedeš, vždycky, on si nikdo nelajzne ti říct, pohoda, dejte si na to mokrej obklad. Už jsem tam párkrát takhle volala:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 22:21

Sairon víš, kolik těch knih bys za to mohla mít Kluci je mají rádi, mladší teď na polední klid chce pořád "o kočičkovi" (kocourek Modroočko)

Offline Karja
44820 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:00

Evaeva Na Kocourovi Modroočku jsme ted byly v divadle. Dcera mě vytrvale oslovuje Zelenoočko, ona je Kiki, malamala Zrzunda a dohromady je musimoslovovat "kočky":-D. Ale dobrý je, že to funguje, když tohle použiju hned poslechnou a je taková dobrá nalada. A to představení bylo fakt moc hezký, i pro dospělý, což hrozně ocenuju, tuhle jsem shlédla v bulváru nějakou dětskou show zpívací a to bych nedala, nedala!

Offline Karja
44820 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:02

Evaeva A ted si to čtu na netu a on je to Bělovous Zrzunda. No dcera z toho udělala jen Zrzundu a z dědy Bělofouska, což se mu dvakrát nezamlouvalo:-D:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:04

Karja to je hezký My máme nějaké zpracování od Ypsilonky, tuším. Eben k tomu složil písničky. Mladší to obvykle vydrží poslouchat po obědě celé, tj. 45 minut stráví sám v postýlce

Offline Karja
44820 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:07

Evaeva To je hezký, no ty písničky jí ani tolik nezaujaly, ta s nima v postýlce čas asi nikdy nestráví:-D

Online continuity
43362 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:08

Karja takto, já si myslím, že už je dost velká na to, aby se udusila ve spánku nepozorovaně. Druhá věc je, jestli az se bude opravdu dusit, budeš mít čas s tím ještě něco udělat.

Asi víš, jak to vypadá, nějaké zkušenosti máte, já mám před těmi alergickými reakcemi celkem respekt. Pokud bych měla kortikoidy, já bych to do dítěte vypravila i násilím, ale já jsem já a mám dva kamarády, co malém umřeli na anafylaktický šok. Moc se s tím neseru, ani když dítě stipne vosa do rtu.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:13

Karja já jsem tomu u něj taky moc nevěřila, ale funguje to stejně jako tenkrát u staršího. Někdy teda přijde už třeba za 25 minut, tak mu akorát řeknu, že já si ještě neodpočinula a musí si teda hrát sám. Což už teda funguje hůř Ale teď byl dva dny ve školce, tak ten polední klid ani tolik nepotřebuju.

Offline Karja
44820 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 23:19

continuity Jj, mam, není to rozhodně nijak hrozne, jen jsem měla strach aby se to nepozorovaně v noci mnohem více nezhorsilo. My tohleto se sambem nemáme, nemáme tuseni jak je to nepříjemné nebo jak se člověk cítí, tělo chová, nebo jak to probíhá, jestli by to pripadne dotyčného vzbudilo. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 00:27
Reakce na Potrefenáhusa:

​Já na něj intenzivně myslím, ale zatím mě odrazuje zkušenost s poděděným, který jsme po jednom použití odnesli k popelnicím, protože nebylo síly, která by z toho dokázala dostat připálený těsto!

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 00:30

Zina mne totéž odrazuje od formy na brumika  

Online continuity
43362 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 08:56

Zina už se to tady řešilo. vaflovac máme teflonový a je úplně bez problémů. 

Předtím jsme měli jiný, taky teflonový. Měl malej výkon, ale s odlepením problém nebyl. 

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 09:41

Tak už nemáme miminko, ale malého školkáčka Jsem zvedava, co s nim udela skolka v nemcine, kdyz s nim doma mluvime jen cesky ;) Jeste ze vetsina jeho slovni zasoby (auto, mama, papa, kakat, kuk) je dost mezinarodni

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 10:55

JanieB drzim palce nech sa mu paci a nemcinu pochyti urcite rychlo :)

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 11:26

Zina my máme obyc z Lidlu a nepripalil se nikdy. Kdybych věděla, jak moc často ho budem používat, koupila bych nejakej dražší 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 21. zaří 2022 11:37

JanieB jů, ten je roztomilej s tím kufříkem . Držím mu palce, ať se mu tam líbí!