JanieB Bozan. Drzim palce
Vše o těhotenství a dětech
A jak tu byla diskuze k výbavě pro mimino, věděly jste, že existuje ohřívač vlhčených ubrousků? ![]()
Anema nevedela
ale z cias kontrol v tehotenstve pocas zimneho obdobia som u gynekologicky velmi ocenila ze gel mala na radiatore a necapla mi ho na brucho kvoli ultrazvuku ladovy ![]()
Medvídky nekupuju, stačí že jsem v zápalu jakéhosi uvědomění koupila formu na donuty, že budu dělat domácí ![]()
Dělala jsem jednou, nešly z toho dostat a když se podařilo tak byly stížnosti, že poleva není tak růžová a dobrá jako u těch z obchodu ![]()
eless narazila jsem na to náhodou včera na jednom e-shopu a rozumím tomu, že komfort to zvyšuje, ale utratit za to 1500,-? To je to topení lepší ![]()
JanieB Je tak roztomilej s tím kufříkem! Na jak dlouho bude chodit?
continuity Splaskla už v 11, myslím že jí vadí citron a do toho nějaká zelenina, prostě je to nějaká divnokrizova potravinová alergie.
Karja tak to je dobře. Hlavně ať to brzo vysledujete.
Anema jakože pokojová teplota je málo? Já myslela, že to bude něco na cesty. Chudáci moje děti, ty jsem jako správná matka Herodeska myla studenou vodou rovnou z vodovodu (kdo má čekat, až to odteče)![]()
Píše mi kámoška, jestli Viktor fotí pro Reserved. A fakt že to tak vypadá!

Karja Díky ;-) Zatím jen třikrát týdně na tři hodiny dopoledne, později spíš pětkrát to dopoledne, pokud to neponese nějak těžko. To už pak v kombinaci s jeho poobědovým spánkem a našima prácema a home officem nějak nakombinujem. Ale malý je hodně společenský a má hrozně rád kolem sebe ruch, tak snad to půjde relativně hladce ![]()
JanieB to je šikulka, jak si nese ten kufříček ![]()
JanieB Určitě jo!
Pinot Noir A napsalas jí, že jasně?
Taky ho tam vidím.![]()
@JanieB Už je velikej.
Ten kufříček!
Evaeva no naše dite třeba v zimě protestuje dost, naše pokojova teplota je na dite z vyhřátý postele malo
na mimino jsem chodila odtacet dopředu, to bych si vůbec nedovolila ji provést něco takovýho, jako umejt zadek v ledový (od toho má tatinka)
Potrefenáhusa v paneláku zase není tak ledová jako ze studny, ke konci už dotekla teplá
Představa, že nejdřív pustím vodu a až pak to dítě svlékám, stejně jako, že ho tam na té ruce držím než to doteče... to si nějak neumím představit.
Dělám s dítětem úkoly, dítě pořád vypráví a nepíše... už trochu pěním, tak říkam: Prosimtě, piš. Helenka má novou kabelku. Mami? Prosimtě už to napiš. Helenka má novou kabelku. Mami? Ano? Helenka má ale novou panenku. ![]()
Evaeva svliknout zatím mimino je bohužel tak akorat
Pinot Noir muj starsi vnuk si na jedne fotce z Anglie potrasa rukou s Kate
Snacha se smala, ze ani nevi, kdy tam byl a jak to, ze ji nevzal s sebou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí