Sairon jak v ktere skolce. U kamosky to trvalo snad tri tydny, prvnich par dni tam byla matka s ditetem a pak dva tydny postupne odchazela na 15, 30, 45 minut atd, az se dostali na dve hodiny. My jsme byli zatim hodinu a pul vsichni, ale maly si furt jen hral a nas si ani nevsimal. Tak priste pujdem na pul hodiny uplne pryc, pak na hodinu, pak na hodinu a pul a na dve... no uvidime ;)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Kokoska Teď někde psali, že lidí podobných na sebe bude čím dál víc přibývat, jak se zvětšuje populace, zabývá se tím i nějaký vědecký tým, který tyhle lidi vyhledává. Tak kluci jen naskočili na vlnu! ![]()
JanieB Ten je roztomilej.
Tak ať se mu tam líbí!
Lamicka
To se mi stává často, ale takhle podařeně teda ještě ne!
JankaM Lituju tě, já teď bojuju s matikou taky, učí se dělit dvouciferným číslem, ale nějakou zvláštní metodou, které nerozumím! Bohužel si navíc nenosí domů učebnici, takže to ani nemám jak pochopit. Mladej to nějak mastí, připadne mi to strašně komplikované, ale musí to tak dělat, dokonce i včera na třídních schůzkách nás učitelka upozorňovala, že ví, že existuje mnoho metod, ale mají to prostě dělat tak, jak je to učí ona, protože to budou potřebovat i později. Očividně s tím má potíž víc rodičů.
JanieB je roztomily
eless jen blba poznamka, klidne ignoruj, vis, ze tepla voda z vodovodu je uzitkova, ne pitna, ze?
Potrefenáhusa presne jsem si vzpomnela! ![]()
Půl roku 
JankaM Lituju tě, já teď bojuju s matikou taky, učí se dělit dvouciferným číslem, ale nějakou zvláštní metodou, které nerozumím! Bohužel si navíc nenosí domů učebnici, takže to ani nemám jak pochopit. Mladej to nějak mastí, připadne mi to strašně komplikované, ale musí to tak dělat, dokonce i včera na třídních schůzkách nás učitelka upozorňovala, že ví, že existuje mnoho metod, ale mají to prostě dělat tak, jak je to učí ona, protože to budou potřebovat i později. Očividně s tím má potíž víc rodičů.
Měli byste požádat učitelku o doučování rodičů, ať můžete děti efektivněji doučovat
?
Ríša včera při usínání: Mami, kolik je ti roků?
Já: 41
On: Tak to už jsi fakt hodně stará.
![]()
Lenka22 To je dobrej nápad! Ale příští týden jdeme s matkama na kafe, tak to zkusím otevřít tam. Máme tam jednu ze Singapuru a ta naše matika je prý nějaká singapurská metoda, tak to snad bude umět!
Anebo zatnu zuby, za chvíli jdou na dělení zlomků, to bude jednodušší!
Pinot Noir To je miláček! :-) Připomnělo mi to dceru, která u tchýně na prázdninách plakala, že musí domů, protože její tatínek už je hrozně starý a určitě brzo umře! Byly jí asi 3, muž ještě neměl ani 40.
Garfie já už bych neuměla doučit ani českou metodu, natož pochopit singapurskou...držím palce a kdyžtak nastiň, jak se to dělá.
Lenka22 Zatím mám jen pocit, že je to dlouhé a složité! ![]()
eless jen blba poznamka, klidne ignoruj, vis, ze tepla voda z vodovodu je uzitkova, ne pitna, ze?
to uz davno neplati, tedy v CR urcite ne
Garfie kdyz kolegyne syn nastoupil do 1. tridy, tak ho zpovidala, jak je stara pani ucitelka. Prej hodne. Starsi nez ja? ptala se kolegyne. No tak moc stara neni!
kolegyni v ty dobe bylo 24
A teda ve vyssim veku se ta schopnost odhadnout vek zase stira. Kamaradovi (30) odmitla najemnice cca 90 let dat cinzi, protoze nedokaze rozlisit mezi nim a jeho otcem (60) a mladejm to dat nemuze, protoze by to rozfrcali. Takze cinzi zasadne vyplacela pouze kamaradove matce :))
moora
nene. Nemá si pořizovat děti tak brzo, to má za to!
Pinot Noir chápu te
u nás minuly tyden, syn: mami a tátovi je teda 42, když měl ty narozeniny? Já: ano. Syn: aha! Takže tobě je 73, ze jo?
A dědovi Jirkovi je 70. To jsem dopadla.
Já jsem prý kdysi mámě řekla "na to jak jsi stará, tak docela dobře běháš". Bylo jí asi 35 a běžely jsme asi 20 m.
JankaM mně máma jednou do domácího úkolu napsala vzkaz učitelce NULOU DĚLIT NELZE!!! Osobně bych to řešila trochu diplomatičtěji ![]()
dzizisketa je boží ![]()
My máme právě dnes prohlídku, doktorka chtěla v pěti měsících, "když nepřibírá", ale myslím, že se prohlásí za půlroční, když jí bude 6 za 4 dny. Včera jsem ji cvičně zvážila, krásných 5 a půl kila, už nás vidím u Tláskala ![]()
viktorka_od splavu a jak se to udrzuje proti bakterialni kontaminaci?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí