Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 10:39

Candance pokud je v zasobniku, kratkodobe se ohreje na 65-70°C

podrobnosti treba tu 

(jinak ja teda teplou nepiju ani detem bych ji nedavala, nicmene legislativne by pitna byt mela, tedy vsude tam, kde tece z kohoutku spolu s pitnou (studenou)

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 10:41

Mohučanka Myslim, ze jenom mistni parfudeti by u Tlaskala naplnily cekarnu az po strop :-D.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:17

Tak po včera cca 3 hodiny trvajúcich rokovaniach o dnešnom krúžku,  keď syn vyrobil darček pre vedúcu krúžku a pre ostatné deti nachystal lizatka,  tak dnes prišla sms, že vedúca je chorá a krúžok sa ruší tak o týždeň znova

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:20

letfenixa jé to je škoda, když už se tak nachystal.

Syn včera malinko brečel při předání na atletiku, má to tak pokaždé. Dneska má výtvarku, takže včera říkal, že se moc těší, až si něco vyrobí,... a zakončil to tím, že stejně ale bude asi plakat

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:34

Pinot Noir  Synek je expert na tyhle poznamky. Jednou mu muz vypravel cosi o svem detstvi a syn se ho zeptal, jestli v te dobe zili taky dinosauri. A mne nedavno na prochazce na hrbitove vybiral hrob, kam me pry jednou pohrbi. Hezkej vybral...

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:37

Mohučanka 

Tak jestli nám něco nehrozí, tak je to právě Tláskal. 9 kilo na 70 cenťáků, to je krásný 90. percentil.

Zato ve školce už máme první zásek špatných rodičů. Dneska měli divadélko a já na to zapomněla a ani jsem teď dva dny nekoukala na e-nástěnku, kde bylo ještě zdůrazněno, že děti přijdou slavnostně oblečeny. No aspoň že dnes dostal čisté tričko s decentním obrázkem a legíny ve školce má černé.

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:47

Evaeva tak když pláče, ale popisuje to takto, tak bych to brala jako normální emocí, kterou potřebuje dát najevo. Vždyť je v pořádku, ze mu je při loučení smutno, na to má nárok. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:55

dzizisketa u vás chodí na divadélko ve školce slušně oblečení ale oceňuju e-nástěnku, v tomhle je naše školka dost pozadu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 11:59

continuity jo, já to tak beru. Sice jsem čekala, že v pěti už to dělat nebude, zvlášť on, který na nás nikdy moc fixovaný nebyl. Ona je to dost možná i pozitivní emoce, přijde mi, že čím víc se těší, tím víc brečí.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:04

Já včera absolvovala plavani v novem stylu, ve 4 plavu já s mladsi, vodu mám v bazene po pusu když stojím na celých chodidlech, dítě je jak motorová myš a nemám absolutně šanci stíhat její myslenkove pochody. A hned po nás plave starší už sama, takže tam musím prevlect obě a starší čeká přímo u bazénu na svou hodinu. No vesele to je:D 

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:06

Evaeva no spíš má těch emocí hodně a neumí to jinak zpracovat. Ale je super, že o tom umí takto mluvit.

Jinak, kdZ už jsme u toho, v ČR běží nějaký pilotní program na zvládání emocí, cca to, co jsme se bavili přednedávnem s Garfie. Článek je bohužel na nku ( rozhovor se psycholožkou) a já nemůžu odemykat. Přišlo mi to super, jak to popisovala, učitele mají k tomu třídenní školení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:21

continuity jojo, jak říkala moje babička, všechno v jednom pytlíčku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:26

rasaNori ty jo, to máte nějak hluboký! Pár takových rodičů s námi taky chodilo, nejdřív plavalo jedno a pak druhé. 

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:31

Mohučanka schvalne jsem se podivala do prukazky a moje mela na pulrocni prohlidce necelych sest kilo a 63 cm. Devet kilo, jako mala od dzizisketa mela moje dcera ve dvou letech jja vlastne vsechny mamy tech velkych deti strasne obdivuju, ja jsem rada, ze tu vahu nemusim tahat. Ono i tech jejich deset kilo se uz pronese, ale ma skoro dva a pul a dost uz ujde sama. 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:35

Zuzuli Moje deti maji podobny miry jako to tvoje, coz je asi moje jediny stesti, pac tahat dve patnactikilovy deti by me asi zabilo.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:42

Evaeva on je to rehabilitační bazen v městské nemocnici, tak proto. Když chodily do dětského bazénu, kde mám já vodu po cca rozkrok, tak obě děsně svindlovaly. Tak jsem právě nahlásila že by už menší mohla plavat ve velkým bazene, a naivně jsem předpokládala že to bude jako se starší už loni, kdy tam plavala beze me:D 

A včerejší tříletá prohlídka, mala má 94 cm a 13 kg přesně ve 3 letech, starší v necelých 5 104 cm a 16,5 kg.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 12:51

Zuzuli dzizisketa no to moje miminko na délku atakuje 70 cm je to taková houžvička. Naštěstí si posledně doktorka připomněla díky očkování proti neštovicím starší dceru (116 cm, 15,5 kg) a snad už si nás zapamatuje jako "ty hubené, ale zdravé".

Nicméně prohlídka nedopadla - paní doktorka tam nebyla. Jsem sice objednaná téměř dva měsíce, mělo proběhnout očkování, kvůli kterému jsme časovali dovolenou na jindy...no, nevadí

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 13:07

Zuzuli no, je to fakt pro vzpěrače, zvlášť u mimina, co chce nosit furt a furt :-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 13:09

rasaNori aha, u nás je voda cca pod prsa, v malém i velkém bazénu. Je to bazén přímo pro dětské plavání. Po rozkrok mi přijde málo, to muselo být děsně nepohodlné, jak člověk ty mimina drží celou dobu.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 13:10

Zuzuli Naše má ve 2 a trictvrte přes 15 kg a nosím ji i doma:-D. Ale já už to nějak dotaham:-D.