Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 15:33

Gatita to odřízneš

Tyhle řevy kvůli tomu, že něco nejde nebo není podle představ, máme taky. Zlepšuje se to, ale na hlasitosti spíš přidává než ubírá. Mozek prý dozrává až do 23, doufám, že ho to přejde dřív

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 15:48

Sairon

Tyjo, přijde mi zvláštní, že ho ve školičce nechali plakat celé dopoledne...a držím palce do té druhé. Dcera šla ve dvou a půl, napřed jsem s ní strávila ve školce ve hodiny, podruhé tam byla dvě hodiny sama, postupně se to prodlužovalo...já nervózní na telefonu, ale ona řvala jen při předání a jen 4 dny. Právě to předání se nemá prodlužovat, ale to u nás platí až po té zvykaci fazi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 15:53

Mohučanka to souhlasím, prodlužovat to vlastní předání je blbý. Starší mi dneska řekl, že chce, abych se rozloučila a odešla až za chvíli, až začne pracovat. To se mi líbilo, že to dokáže takhle říct.

A úplně zázračně u nás funguje to srdíčko nakreslené na ruku, já musím mít teda taky. Starší úplně vážně líčil mladšímu, že ho musí zmáčknout, když je mu smutno, abysme byli ve spojení.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 17:12

Gatita Ty jo, a já si říkala, že malýho to vztekání kvůli tomu, že mu něco nejde, přejde, až bude starší :-D.

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 17:35

Zina ehm, můj muž to má dodnes.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 17:44

continuity Zina no to si zrovna rikam, ze jestli ta gradace bude podle rodovyho zatížení...

u nás to teda teď přišlo v docela plný palbě, moc jsem doufala, ze se nám ty hysteriony vyhnou, ale bohužel...

Offline Kokoska
35106 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 18:25

Nez jsem stihla napsat, ze 4 deti si hrajou na spani a konecne prestaly jecet, zazvonil jim budik

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 18:44

viktorka_od splavu ale toto neplati pro bezne vodovody, ne? Jsem hrozne unavena a nechce se mi to cist. Nemam ani mozkovou kapacitu dnes  na to.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 18:53

Môjmu pomaly rastucemu dieťaťu,  ktorému som pred týždňom kúpila DD step nízke celorocky,  narástla noha !?

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 19:05

Candance nevim cemu rikas bezne vodovody, pokud mas vlastni kotel je to na tobe, ale vyrobce/dodavatel tveho kotle by to mel mit osetrene. pokud jsi v bytovem dome, tak dodavatel teple vody odpovida za kvalitu. proste to, co tece z kohoutku doma, je podle stavajicich norem pitna voda.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 19:13

Gatita jsem s tebou, malý dítě brečí co jsme na kole přijeli ze skolky, všechno problém, a jestli ještě jednou teď uslyším mami? od starší, tak začnu asi brečet já!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 19:28

continuity začne brečet, lehne si na břicho a kope nohama, jo? :-D

Offline Pinot Noir
29976 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:04

Byli jsme na první hodině gymnathlonu, kurz Junior (4 - 6 let), mohli tam tentokrát být rodiče. Ríša je tam nejstarší a největší, od příště začne chodit i jeho kamarád ze školky, který je ještě minimálně o půl hlavy a 8 kilo větší než Ríša. Ten tam ta odrostlá batolata asi pěkně zmasakruje. 

Zdálo se mi to super, trenéři děti dobře vtáhli do aktivity, ale hrozně fyzicky náročné. Vždycky jen rychle napít a hned další pohyb, v podstatě hodina v běhu a skákání. Viděla jsem na Ríšovi, jak mu deset minut před koncem došla šťáva, těm prckům ještě dřív. Myslím, že by to nemuseli tak hrotit.

Hned po příchodu domů, tj. v pět usnul a pořád spí. Aspoň doufám, že je to po sportu, protože zrovna přišla zpráva, že mají ve třídě dva případy covidu.

Offline Kokoska
35106 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:10

Pinot Noir nas mensi byl v pondeli, toho to teda neodrovnalo, moc se mu to pry libilo. Ale mozna to tak nezenou jako u vas.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:17

Gatita To se vyklopí! Já dneska měla den blbec taky, nic mi nešlo, nic se mi nepovedlo, i vlasy jsem si musela mýt dvakrát, po vyfenovani jsem zjistila že jsou nějaky mastný a a takhle to šlo se vším..... Holky jsou čtvrtý den doma s rymou, první dva dny si hezky hrály, včera to šlo a dneska se doslova rvaly. Na plac malymaly už jsem úplně alergická jako. Mě by zajímalo jak na něj reaguješ, jakože je třeba hodinu nějaké mrzeni kvůli úkolům, že je nebude psát a neumí to a nevi jak, a pak do toho přijde ,,neee, ty jsi mě nezavolala na tyhlety figurky, ale já jsem je chtěl odlivat s tebou, proč si to udělala beze mě, eeee,, protože to já vždycky rupnu při takovým dlouhodobým nervoteroru, někdy teda si jako něco opakuju a nahlas dejcham, ale většinou začnu ječet taky! 

No takže na maloumalou mám alergii na to breceni a velkamala má teď nějakej zvyk popotahovat rýmu neustále. Dělá to asi tak každých 20s, ona už tu rýmu ani nemá, nic moc nevysmrka, ale furt tohle dělá a kašle , když jsem to zkoušela napodobovat kašlala jsem hned taky. To popotahování se nedá vůbec poslouchat, naštěstí to rev malymaly přehlušuje!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:42

Pinot Noir to je super, že se nezastaví, ale nějakou relaxaci a protažení by to chtělo. Nám právě na cvičení říkali, že je důležité trénovat i ten odpočinek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:44

U nás teda panuje nadšení z obou kroužků, dneska byla výtvarka a zpráva, že další je až za týden, vyvolala smutek. A ta atletika, no z toho jsem úplně naměko, jak mi líčí, co dělali, a ono to je to, co jsem dělala já celé mládíAž ho za pár let povedu na první trénink v našem oddílu, asi budu rovnou brečet

Akorát teď dost bojuju s tím, že mladší se vidí na stejné úrovni jako brácha, takže by chtěl všude s ním, ale to nejde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:45

Karja to popotahování taky nesnáším, to dělá starší

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:46

hmmm, tak naše dcera byla dneska ve školce pátý den. Já měla odpoledne nějaký program, takže jsem ji vyzvedávala až po 17. hodině mezi posledními a ona brečela, že jdu moc brzo . Asi se se mnou doma fakt nudí. Prej by tam nejradši byla i na noc, ale to teda po upozornění uznala, že bych jí trošičku chyběla.

Sairon ten přístup vaší DS fakt nechápu, zvlášť když jde o taková prťata. To už byla lepší adaptace i u nás v obyč státní školce. První dny byla přítomnost rodičů samozřejmostí, ale pustili mě na chvíli do třídy i teď v úterý, když se dcera vracela po 14 dnech a chtěla, abych tam byla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2022 20:51

Kokoska na tohle si moji hrají strašně často, ještě vylepšené o plyšákovou válku. Ječí u toho příšerně a noci mají taky velmi krátké. Naštěstí se zavírají u sebe v pokoji.