eless to je skvelé ![]()
Vše o těhotenství a dětech
eless pekný vývoj, jen tak dál!
eless to zni dobre, moc preju tobe i synovi, at se to nejak dobre zabehne!
eless moc držím palce
Ta hračka je moc důležitá, u nás je zakázali při covidu, byla jsem ráda, že dcera už je ve školce zaběhnutá, protože to byla obrovská pomoc.
Malenge já ho pekla a byl super. To kafe zvýrazní tu čokoládovou chuť. Instantní nemáme, dala jsem z French pressu.
Nedávala jsem marmeladu, ale myslím šlehačku s mascarpone. Byl sladkej hodně, s marmeladou by mi to bylo moc.
Tabea Díky za postřeh, my sladké dorty moc nemusíme. A hodilo se to k tomu jako ten krém? Jestli nemám spíš ubrat na cukru v tom korpusu a dát marmeládu..
Karja ta slehacka s mascarpone je prave úplně geniální k tem hodně čokoládovým korpusum
Potrefenáhusa No tak jo! My to máme rádi tenhle krém, ale do čokoládových jsem ho nikdy nedávala. Už se teda těším na zimu, aspoň:-D
To o té pitné teplé vodě máš prosím z jakého zdroje?
Dneska jsem si vzpomněla na všechny místní děti, které nesnášejí nové oblečení a obuv.
"Rostíčku, přišly ti nové boty, chceš je vyzkoušet?"
"Jooooo! Ty jsou krásné! Kdybych je nedostal už teď, přál bych si je na Vánoce."
A pak se s nimi chlubil asi tak osmiletému klukovi na vedlejší houpačce, ještě tak hezky řekl "maminka mi je koupila".
Tabea já cukru ubírám, i tak byl moc sladkej? Já ráda dávám kyselou marmeládu, rybíz nebo višně, to mi k tomu sedne skvěle. A to mascarpone se šlehačkou taky zkusim ![]()
dzizisketa ta tvoja torta vyzera super. Citam, ze korpus nie je suchy (neznasam suche korpusy). Nebola moc sladká? Ja vsade uberam cukru tak ci treba aj tu.
dzizisketa No jaký děti prosím tě? Holky milujou všechno nové:-D. Blbý je, že to dost často dostává jen ta starší;-(. Ale taky se snažím to koupit někdy dvakrát:-D.
Tabea Jj, děkuji, já to tak udělám, uberu i cukr, ochutnam a podle toho kdyžtak dosladim krém;-)
To ti vůbec nedokážu říct. Za prvé si vůbec nepamatuji, za druhé my jsme na sladké dost vysazení, takže se mi těžko posuzuje. Ale vzhledem k tomu, kolik se tam dává té hořké čokolády, moc bych cukru neubírala.
Já si pečení užívám, jen bych potřebovala vychytat estetiku no. Toto jsem vytvořila loni, letos chci udělat dort s Bingem
Vím, že ho většina matek nesnáší, ale dcera ho miluje. V televizi ho má max 1 za 14 dní na 10 minut, ale všude s náma chodí plyšák a před spaním se čte kniha. Takže jestli to vyjde, bude na vrcholu blaha. Ale asi tam zase jen zbaběle dám plastové fiurky ![]()
Byl to nějaký no name piškot z onternetu a krém z mascarpone a šlehačky, piškot jsem vždycky potřela malinovou kapsičkou a bylo to překvapivě dobrý ![]()

dzizisketa tvůj dort je krasnej l
dzizisketa No jaký děti prosím tě? Holky milujou všechno nové:-D. Blbý je, že to dost často dostává jen ta starší;-(. Ale taky se snažím to koupit někdy dvakrát:-D.
třeba naše, obyčejný věci teda vůbec neregistruje, ale nový boty nebo třeba bunda, to je vzdycky narocny.
a zatím se mi nepovedlo ji nasadit cepici, doufám, ze si to rozmysli, až bude fakt zima
Chtela bych se zeptat - vybavuji si, ze se tu sem tam psalo o siti obleceni pro deti, nemate prosim vas nekdo tip na strih na teplaky/haremky/cokoli, kam se jeste vejde i plina, na hubene dite? Co jsem nasla na netu, tak je vsechno moc siroke v pase, mam i jeden koupeny strih, dostala jsem ho jako darek, a ten je v aktualni velikosti v pase o 17 cm sirsi
To nevim, jestli mam zkouset zmensit jen tak od oka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí