Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 18:19

eless to je skvelé

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 18:21

eless pekný vývoj, jen tak dál!

Offline Kokoska
35106 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 18:29

eless to zni dobre, moc preju tobe i synovi, at se to nejak dobre zabehne!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 18:58

eless moc držím palce Ta hračka je moc důležitá, u nás je zakázali při covidu, byla jsem ráda, že dcera už je ve školce zaběhnutá, protože to byla obrovská pomoc. 

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:22

Malenge já ho pekla a byl super. To kafe zvýrazní tu čokoládovou chuť. Instantní nemáme, dala jsem z French pressu. 
Nedávala jsem marmeladu, ale myslím šlehačku s mascarpone. Byl sladkej hodně, s marmeladou by mi to bylo moc. 

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:48

Tabea Díky za postřeh, my sladké dorty moc nemusíme. A hodilo se to k tomu jako ten krém? Jestli nemám spíš ubrat na cukru v tom korpusu a dát marmeládu.. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:53

Karja ta slehacka s mascarpone je prave úplně geniální k tem hodně čokoládovým korpusum

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:55

Potrefenáhusa No tak jo! My to máme rádi tenhle krém, ale do čokoládových jsem ho nikdy nedávala. Už se teda těším na zimu, aspoň:-D

Offline Sweet Potato
40592 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:55

viktorka_od splavu 

To o té pitné teplé vodě máš prosím z jakého zdroje?

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 21:10

Dneska jsem si vzpomněla na všechny místní děti, které nesnášejí nové oblečení a obuv.

"Rostíčku, přišly ti nové boty, chceš je vyzkoušet?"

"Jooooo! Ty jsou krásné! Kdybych je nedostal už teď, přál bych si je na Vánoce."

A pak se s nimi chlubil asi tak osmiletému klukovi na vedlejší houpačce, ještě tak hezky řekl "maminka mi je koupila".

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 21:13

Tabea já cukru ubírám, i tak byl moc sladkej? Já ráda dávám kyselou marmeládu, rybíz nebo višně, to mi k tomu sedne skvěle. A to mascarpone se šlehačkou taky zkusim

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 21:17

dzizisketa ta tvoja torta vyzera super. Citam, ze korpus nie je suchy (neznasam suche korpusy). Nebola moc sladká? Ja vsade uberam cukru tak ci treba aj tu. 

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 21:45

žluťásek Karja tak se usilovně zamýšlím a vůbec nevím. Myslím, že jsem sem něco k tomu psala, nejsem ale schopna to najít. Foto taky nemám. Ale matně si pamatuju, že jsem navrch dávala ganache.  No, podařil se mi komentář s úžasnou přidanou hodnotou.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 21:45

dzizisketa No jaký děti prosím tě? Holky milujou všechno nové:-D. Blbý je, že to dost často dostává jen ta starší;-(. Ale taky se snažím to koupit někdy dvakrát:-D. 

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 21:46

Tabea Jj, děkuji, já to tak udělám, uberu i cukr, ochutnam a podle toho kdyžtak dosladim krém;-) 

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 22:26

Mrakoplas 

To ti vůbec nedokážu říct. Za prvé si vůbec nepamatuji, za druhé my jsme na sladké dost vysazení, takže se mi těžko posuzuje. Ale vzhledem k tomu, kolik se tam dává té hořké čokolády, moc bych cukru neubírala.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 22:55

Já si pečení užívám, jen bych potřebovala vychytat estetiku no. Toto jsem vytvořila loni, letos chci udělat dort s Bingem  Vím, že ho většina matek nesnáší, ale dcera ho miluje. V televizi ho má max 1 za 14 dní na 10 minut, ale všude s náma chodí plyšák a před spaním se čte kniha. Takže jestli to vyjde, bude na vrcholu blaha. Ale asi tam zase jen zbaběle dám plastové fiurky

Byl to nějaký no name piškot z onternetu a krém z mascarpone a šlehačky, piškot jsem vždycky potřela malinovou kapsičkou a bylo to překvapivě dobrý

Offline Tak Betty
6181 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 23:30

dzizisketa tvůj dort je krasnej l

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 01:12
Reakce na Karja:

dzizisketa No jaký děti prosím tě? Holky milujou všechno nové:-D. Blbý je, že to dost často dostává jen ta starší;-(. Ale taky se snažím to koupit někdy dvakrát:-D. 

​třeba naše, obyčejný věci teda vůbec neregistruje, ale nový boty nebo třeba bunda, to je vzdycky narocny. 

a zatím se mi nepovedlo ji nasadit cepici, doufám, ze si to rozmysli, až bude fakt zima 

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 06:15

Chtela bych se zeptat - vybavuji si, ze se tu sem tam psalo o siti obleceni pro deti, nemate prosim vas nekdo tip na strih na teplaky/haremky/cokoli, kam se jeste vejde i plina, na hubene dite? Co jsem nasla na netu, tak je vsechno moc siroke v pase, mam i jeden koupeny strih, dostala jsem ho jako darek, a ten je v aktualni velikosti v pase o 17 cm sirsi  To nevim, jestli mam zkouset zmensit jen tak od oka.