Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 21:25

Ach jo, zas je co resit. Tady si ted vetsina novych skolkacku vice ci mene uspesne zvyka na nove prostredi. My byli uplne v pohode, syn chodi od dvou do takovych soukromych jesli. Od prvniho dne vse zalite sluncem, kazde rano s usmevem tam i zpet, zadne potize. Chodi tam pres 3/4 roku, kazde rano si rikam, jakou mame pohodu. No tak to asi uz neplati. Ucitelka si na syna stezovala, dost divnym zpusobem. Rikam si, ze se tam mozna neco stalo, ze to mozna souvisi i s tim, ze opet resime pocuravani a spatne spani. Od patku na to myslim. Hodne starsich deti odeslo do skolek a prisla spousta mrňat, je tam nova ucitelka (ta, co si stezovala),  asi moc zmen. Nebo je proste uz na jesle velky. Ale do skolky ho nevzali, protoze je maly...  vim, ze mi tu nepomuzete, clovek proste nema vyhrano nikdy. Jako fakt nevim, co je mensi zlo. Jestli jesle minutu od domu, kde jsou same malicke deti a nervozni ucitelka, nebo jina soukroma skolka s vetsima detma nekde v horoucich peklech. No kez by se to tady u nas jeste utrepalo. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 21:45

Gatitato, aká je učiteľka,  mi príde najdôležitejšie 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 21:47

Kedy skončí obdobie nadšenia z prdov a zadkov?!

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 21:50

letfenixa ucitelky (tety) jsou tam perfektni, jsou tam 3 a ruzne se stridaji a prekryvaji. Jsou fantasticke, hodne, kreativni. Ted jsem tam narazila na jednu novou, byla tam sama, mozna tam je nejaky problem.  

Edit - blbe je, ze moc nemame kam jit. Do skolky jsme se tu nedostali, byli jsme vic jak ctyricati pod carou. Zrovna pred tydnem se mi ozvali ze sousedni mestske casti, ze se jim uvolnilo misto, a ja to odmitla, protoze se mi nechtelo x km jezdit a vytrhavat syna z dobre detske skupiny. Jeste jsme si doma rikali, ze ta financni uspora by nam za to dojizdeni a synuv stres nestala

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 21:51

Gatita a v cem spocivala stiznost? To je fakt zvlastni:(

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 21:59

711990 ze behem poledniho klidu rusi ostatni deti, ze vyplazuje jazyk a smeje se ucitelkam do oci... cele divne to bylo. 

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:03

Gatita To je divný, zkusila bych se zeptat jiných učitelek. A syn je sám za sebe jako v pohodě?

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:06

Gatita omgto je teda hrozny, ta pani zjevne neni uplne vhodna pro praci s mini detma, kdyz si stezuje na tohle

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:24

Karja jo, kočárek máme, zatím teda u našich. I cestovní postýlku a nádobí a spací pytel. To bylo k němu. Mám vyhlídnutou panenku co má 26cm, to by podle mě mohlo být akorát?  Fakr mi měkně mozek už. Celý den zabiju výběrem panenky

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:27

MPLee klídek, já vybírala panenku nejméně týden. Některé mě pak i strašily v noci

(Vybrala jsem na zdejší radu česací Gotz, je super, tedy pro pětiletou.)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:28

Gatita ja by som tiez tipla, ze moze byt problem a tou ucitelkou a spytala sa tych, co su tam dlhšie. U nas su tiez vidiet rozdiely medzi nimi, jedna syna chvali a druha ho povazuje zjavne za nevychovaneho. 

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:29

MPLee JÁ zapomněla tu naši změřit, ale myslím, že to je tak těch 25

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:36

Karja vyzvedavam si ho spokojeneho. 711990 no vis co, je to ani ne 3lete torpedo, doma se obcas vzteka, dela hlouposti, testuje hranice,  muze tam treba neco zkouset...Ale treba v porovnani se starsim synem v jeho veku je to dost pohodar, vztekat se vydrzi tak par minut. Myslim, ze je to dost bezproblemove dite, nekonfliktni, nic, s cim by si nemela skolka poradit. Hrozne divne to bylo a nebylo to prijemne. 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:39
Reakce na letfenixa:

​taky by me to zajimalo. V patek jsme meli oslavu, syn slavil 7 a pozval si par kamaradu. Krkali, prdeli, delali ramena...prehlidka genderovych steteotypu. Nastesti zas mame na rok klid:)

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:42
Reakce na letfenixa:

​Mně přijde, že některé chlapce/muže nikdy:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:42

Gatita to mi přijde jako normální vývoj, podle mě vůbec neví, co dělá. Viděl to třeba u bráchy nebo tak. Můj mladší loni řekl učitelce, když se ho ptala, proč si zul bačkory, "Pro slepičí kvoč" Ale říkala mi to jen jako vtipnou příhodu. Nevím, jak tvůj syn teď mluví, ale zkusila bych zjistit, jak ta učitelka na to reagovala, aby neměl nějaké "trauma" z toho. Jestli si jen stěžuje tobě a syn tam pořád chodí rád, neřešila bych to.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:44

letfenixa tenhle fekální humor u nás taky frčí i u mladšího a mám pocit, že se dvěma kluky se toho do konce puberty nezbavíme.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:45

Gatita Jo, moje segra by ti na to řekla, že to už je její kompetence udělat si tam pořádek:-D. Něco na tom bude. Hlavně že malej je spokojenej. Zeptala bych se jiných učitelek at mám přehled, ne návodně, že jsi už s někým mluvila, jen jestli je všechno v pohodě.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:48
Reakce na Karja:

​Mně přijde, že některé chlapce/muže nikdy:-D

​a holčičky to přejde zhruba kdy??? Já la odhodlána na to vůbec nereagovat, přehlížet to, že ji to přestane bavit, ale je to cimdaltim úmornější

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 22:52

Sairon já to taky přehlížím, oni si naštěstí vystačí spolu sami