Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 12:43

Kokoska No právě, je to hrozně hezky ty lokynky na koncích, neobvyklý! 

Potrefenáhusa Je moje matka má taky takovýhle divný kecy třeba když jsem holkám koupila bednu s nářadím nebo akuvrtacky. Většinou odpovídám že je rok 2022, možná můžu dodat, kde starý babky se jen divej, ale to si nedovolím:-D. To odpovídám i kamarádům, který takhle divne drzej kluky aby si nepujcovaly mých holek věci a tak. Že je rok 2022, moderni doba kdy si konečně může každej vybrat a dělat co chce. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:00

Alica sa s bábikami takmer vôbec nehrá, má dve baby Anabelle aj s postieľkou, nočníkom atď, ale málokedy o to javí záujem. Aj keď vyhlásila, že na Vianoce chce sedačku pre bábiku na bicykel. Ona sa vlastne nehrá veľmi s jednotlivými hračkami, ona dokáže pri svojej hre vytvoriť šialenú zmäť všetkého vrátane oblečenia a kuchynských hrncov

Za to Koralka, tá bábiky zbožňuje. Stačí jej do ruky strčiť jednu bábiku a človek má od nej aspoň na 20 minút pokoj. Autíčka ignoruje. Ešte ju veľmi bavia knihy

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:02

Jo a keď už sme pri tom, potrebujem pre Koralku darček k prvým narodeninám a vôbec netuším čo. Poprosím o tipy. Tuším sa tu nejaké kocky so zvieratkami chválili? 

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:09

My s sebou zase uplne vsude tahame jednu konkretni panenku, miminko od little dutch. Musi s nami do auta, kazdy vecer do postele, na nakupy, na hriste... 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:17

betsey Naše dítě kostky vůbec nezajímají, teď nu byl rok a největší hit je taková ta tyč, co se na ní navlíkají kroužky. Máme dřevěnou z Ikey, na začátku mu to nešlo, teď se to naučil a hraje si s tím furt a sám si za to tleská. Pak byl hodně velkej hit dřevěnej xylofon, kterej má nad sebou ještě desku se třema otvorama a jsou k tomu 3 dřevěný barevný míčky, když se prostrčí těma dírama, tak to sjede po xylofonu a zahraje to, to se naučil ovládat hodně rychle, a i když to teď převálcovalo to navlíkaní, tak si s tím pořád ještě hraje.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:21

Jo, a ne že by to byl tip na dárek k 1. narozeninám, ale naše dítě miluje barevný plastový kolíčky, ty jeden čas vítězily nad vším. Nosila jsem mu je s sebou i na pískoviště, kde mu je většinou sebraly mnohem větší děti, jak to bylo něco na pískovišti neobvyklýho, jedna parta se o ně dokonce poprala.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:27

Zina tak farebné plastové kolíčky, to je úplne jasné, že by jej to hneď zobrala Alica

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:33

A ešte jedna blbá otázka. Oblečenie pre bábiky baby Born sedí aj na Anabell? Alica totiž využíva Klaru ako živú bábiku a neustále ju chce prezliekať a Klare sa to vôbec nepáči

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 13:49

Zina na kostky ještě dojde! Starší syn si s nimi občas hraje do teď, ale až tak od tří let, kdy začal být šikovnější a nepadlo mu to. Kromě klasických barevných dětských kostek máme ještě pytel přírodních, z těch staví super města.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:01

betsey u nás byl v roce naprostej hit tohle, doted ho vytahuje skoro kazdej den 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:04

Potrefenáhusa jeej, kde sa to dá zohnať? Na to mrknem

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:06

Evaeva inak ja som kocky nemyslela také tie klasické, ale niečo pre mrňata, vôbec si neviem spomenúť, kto to tu dával MPLee ? Nejako to do seba zapadalo a boli k tomu aj nejaké figurky zvierat? Tá moja pamäť krokodíla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:08

betsey to byly asi ty kostky od djeco, já to pochopila už před tím 

jinak bych ti doporučila modelínu nebo prstové barvy 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:09

Karja no, je to otravny moc 

u nás se k tomu ještě přidává proc nemluví, proč nechodi na nocnik, proč ještě nespí, kdy půjde do školky...přitom ona se jinak nijak zvlášť aktivně nezajímá, sama od sebe nejezdi, dite nehlida nebo tak 

Porad něco proste, já už ani fotky neposilam, jak mě to otravilo, fakt by mě zajímalo, co si tyhle ženský myslej, ze tím dosáhnou...přitom vnouce má jenom jedno 

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:09
Reakce na Aranel:

Chci jenom říct, že se mi dneska v noci zdálo, že Pinot Noir zahájila třetí vlnu.

​Tak to byl sen opravdu z kategorie science fiction.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:11

Evaeva fakt modelinu alebo prstove farby? Ja neviem, ona zatiaľ všetko jedáva, na to sa mi zdá ešte malá. Modelínu teda máme doma, môžem ju skúsiť vytiahnuť, tú musím držať pod zámkom, lebo na tú je malá ešte aj Alica, čo tá dokáže s ňou postvárať

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:20

betsey no v roce asi ještě jo, záleží, jak se chová. V roce a půl už jsme jí používali běžně. Ale je fakt, že v roce moji sotva seděli, už se mi to slévá

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:32

Kokoska Ma krasne lokynky ;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:32

betsey schválně jsem se koukla, tohle je z 15m. Jinak mladší dostal samá auta a pak takovou tu dřevěnou "autodráhu", jak dáš nahoru autíčko a oni sjede až dolů.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:35

Pinot Noir :-D:-D

Mně se zdálo že jsem zahájila třetí vlnu se spolužákem z gymplu. Dala jsem si vyklad, jak tu minule běžel a cejtila jsem se při tom celym nápadu v tom snu fakt příjemně. Nevim co si o tom mám myslet. Ten spolužák není zas tak marnej, je to doktor, dítě má zatím jen vyženěné, myslíte že nám sambo nechá barák a vezme si děti? Asi ne co, jdu mejt nádobí, vrátit se do reality:-D