Potrefenáhusa ta tatra v kočárku
dcera si jednou vzala na odpolední spánek do postýlky rovnou celé vlakové nádraží ![]()
Ona ta panenka taky u nás není úplně nejoblíbenější hračka, ale občas jí ráda učeše.
Potrefenáhusa ta tatra v kočárku
dcera si jednou vzala na odpolední spánek do postýlky rovnou celé vlakové nádraží ![]()
Ona ta panenka taky u nás není úplně nejoblíbenější hračka, ale občas jí ráda učeše.
Kokoska to je rozkosny!!!
Potrefenáhusa ovsem tohle taky![]()
Karja ma vlasy po mamince, ale asi ji jeste ztmavnou. Krouti se ji jen ty konce, vypada jak nakulmovana.
Potrefenáhusa
. Tak to vedete, tam neni cm volneho prostoru. Kokoska Ty lokny
.
Kokoska to věřím
má šibalský pohled.
Kokoska Syn ma podobne (ldyz ho ucesu, neco uz jsem ustrihla kolem obliceje) a ma to po me. Ja byla taky blondata s lokynkami a ted mam vlasy tmave hnede, vlnite. Ty batoleci vlasy bohuzel asi nezustavaji...
Potrefenáhusa ta druha fotka ![]()
![]()
Kokoska s vlasy se to ještě může vyvrbit všelijak. Já měla dvě děti s rovnými blonďatými vlasy. tak jedno už je světle hnědé s vlasy jak Julia Roberts v pretty woman, zmenilo se to za pár měsíců. tak dlouho ji to snad ani nerostlo. To druhé je zatím Zlatovláska s uplne rovnými, hustými, jemnými az hedvábnými vlasy.
Na to, že jsem hodně tmavě hnědá s hřebíky, je to docela genetická ruleta. ![]()
Kokoska s vlasy se to ještě může vyvrbit všelijak. Já měla dvě děti s rovnými blonďatými vlasy. tak jedno už je světle hnědé s vlasy jak Julia Roberts v pretty woman, zmenilo se to za pár měsíců. tak dlouho ji to snad ani nerostlo. To druhé je zatím Zlatovláska s uplne rovnými, hustými, jemnými az hedvábnými vlasy.
Na to, že jsem hodně tmavě hnědá s hřebíky, je to docela genetická ruleta. ![]()
Kokoska ta doktorska s okuliarmi ![]()
Chci jenom říct, že se mi dneska v noci zdálo, že Pinot Noir zahájila třetí vlnu. ![]()
Potrefenáhusa hezka holcicka automechanik![]()
tomu co rika babicka,ta co ji chce mit v ruzove?![]()
Zarinya ptá se ji, jestli bude automechanik nebo inženýrka :-)
ze za to můžeme my, protože ji nekupujem panenky a kočárky :-)
Potrefenáhusa to by byla babicka spokojena u vnucky v Recku.Ja ji jeste nevidela v nicem jinem nez v ruzove,ale mne se to moc nelibi,prijde mi to takovy no....uz moc.A neco co jsem koupila a nebylo to ruzovy ji asi neoblekla.![]()
Takze bud se budu muset premoct a kupovat ruzove nebo nic.![]()
continuity u nas v rode mivaji male deti svetle vlasy, co casem tmavnou. Muj syn byl do tri let blondak, ted ma takovou lvi srst. Ty lokynky ma mala asi opravdu po mamince, ta ma vlnite vlasy. Ale kdo vi, az ji to jednou budou chtit zkratit, jestli se kudrlinky udrzi.
Potrefenáhusa no kdo jiný by za to mohl
já teda doufám, že to babičku přejde, protože nakonec tím nejvíc bude trpět jejich vztah
Kokoska u nás taky, my jsme všechny tři sestry byly blonďaté. Ale jen jedné to vydrželo dýl než do školky, ta je teď lehce do zrz. Já mám děti rozdělené, starší je po muži, narodil se hodně tmavý a světlá, naopak mladší je po mě, býval blonďatý. Ale už není.
Kokoska muj syn mel svetle hnede vlasy s lokynkama,ted nastesti je uz bez lokynek.![]()
A Marcel se narodil celkem tmavy a ted je uplnej blondak.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.