Evaeva u nás ten mladší zatím nemluví, tak v tomto není plnohodnotným adresátem. Mě asi ani tak nevadí jen ten obsah slov, ale ona k tomu dokáže trefit přesně ten tón a intonaci, které mě hrozně vytáčí. U ničeho jiného takovouto kombinaci nepoužívá.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon aha. U nás to říkají jako legraci, ten starší už pochopil, že u mě to nepadne na úrodnou půdu, mladší to občas zkouší... ale mně to pořád nějak vtipné nepřijde ![]()
Jo fekalny humor ide aj u nasich, nakazil sa aj mladsi. Ja som sa im teda snazila hovorit, nech tak nerozpravaju inde ako medzi sebou (ale uz som to davno vzdala) ale vidim, ze ucitelky v skolke na to musia byt zvyknute :))
Obdivuju, že zvládnete na ty fekální humory nereagovat. Já se do toho nechám vždycky zatáhnout a nakonec zjistím, že jsem z nich nejhorší.
. Nedávno to Ríša uzavřel konstatováním: "My jsme teda pěkně prdlavá rodina." ![]()
Takže k otázce - někoho to nepřejde nikdy. ![]()
Pinot Noir no do toho jejich by ses asi nezapojila... Říkat kakáníčko místo kakaíčko (jako kakao)
U nás to není moc sofistikované
MPLee já jsem nakonec koupila malý miminko s měkkým tělem konges slojd, protože mi přišlo nejmíň desivy (ale čím dyl na nej koukam, tím víc nevim
), dite si s nim zatím nehraje vůbec, ale přišlo mi to s tím měkkým tělem pro malý holcicky nějak příjemnější. Teď má nove krásný mimina s měkkým tělem i Djeco. Ale neresi to to koupání...
já si to u sebe pamatuju až z veku kolem 5 let, ze mě to fakt bavilo vozit v kočárku a krmit z nadobicka pro panenky
ale u nás zatím 0 bodů (zato autíčka už má pojmenovaný a po mne to dite fakt není, protože i na ulici pozná naši značku a typ auta (tátáto=tatovo auto
)
Tak uz aj ku nam dovalila skolkova choroba. To co pred par dnami zacalo nevinnym soplikom ktory takmer zmizol sa vecer zmenilo na suchy stekajuci kasel a dnes rano zachripnuty hlas
esteze cast prace mozem robit z domu. No bude zase veselo
Potrefenáhusa Mohučanka no taky jsem ještě žádný nekoupila - teď zkoumám, jestli na to 26cm seženu nějaký oblečky. To s látkovým tělem dostala loni na vánoce, děsivý je a občas ho tahá po bytě. Kočárku teda miluje. Ale teď chce dělat fakt všechno co my, tak by ta panenka možná zabrala. Každopádně se mi nechce kupovat nějakou super panenku za 2000, když nevím. Tak asi vezmu tohle miminko, to mi ani nepřijde tak hrozný...

edit: naše pozná tramvaj "naše" - nízkopodlažní, protože většinou jezdíme 17 a "cizí" když jede klasická. Jen teda když ta "naše" odjede bez nás, tak začíná kňourat ![]()
MPLee to je hezké, určitě se jí bude líbit. To plastové tělo teď bude určitě potřebovat, určitě bude chtít koupat a tak.
Potrefenáhusa tátáto ![]()
U nas teda panenky jo! 
.
Kokoska ❤️krásná. Nechci se rouhat ale k těm třem vnoučkům bych ještě potřebovala holčičku![]()
Pinot Noir Tady je nakazlive vsechno! Syn sice nemluvi. Ale ma obdobi fascinace popelari a popelnicemi. Pritom krici Eeeee a ukazuje si na zadecek
Zadna popelnice mu neunikne, u nas potrebuje porad vsechno vyhazovat, pliny, obaly..Tak jsem vymwkla a koupila mu popelarske auto. Ta k s nim i spi, je s nami i behem snidane, obeda.
Manuka ona Ema vypada jak blondaty modrooky andilek, vlasky samy prstynek, ale kdyz to rozbali, kam se na ni hrabou kluci ![]()
Jos popelarsky auto máme už dlouho a taky chodí rada vyhazovat
Potrefenáhusa nic si z toho nedelej, moje dcera si s panenkama taky nehrala. Sice obcas "potrebovala" Barbinu, ale to spis ze to videla u kamaradek. Jinak spis mela rada plysaky, taky mel kazdy sve jmeno. S brachou si s nima vydrzeli hrat dost dlouho, dokonce meli plysaci svoje mesto a jednou dokonce i volby ![]()
Kokoska Teda, takové lokynky jsou dlouho na žádném dítěti neviděla;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí