Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:35

betsey u nás v roce taky nepredstavitelny, ale v těch 15 m už do toho obtiskavala schleich zviratka 

Ale modelinu teda žere doteď

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:36

Evaevašikovný. No každopádne ja ešte tak mesiac počkám a uvidím, pretože teraz je vo fáze, že aj keď jej doslova dýcham do tváre, aj tak dokáže niečo prestrčiť do pusy a zjesť

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:40

betsey tie kocky so zvieratkami mame, u nas to nejaky uspech nemalo (ale mozno to dostal neskoro). Su v prakticky novom stave (okrem krabice, ta je trochu ponicena). Ak by si chcela, darujem ti ich, aspon ma toho zbavis a pomozeme planete :) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:42

betsey 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:42

Mně přijde, že v tomhle období může být měsíc hrozně moc. My teď máme malýho cca 2 měsíce a ten pokrok je neuvěřitelnej. Teď to u nás na ty prstový barvy taky ještě nevidím, ale za další 2 měsíce už může být úplně jiný.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:47

Karja ja te nechci desit,ale nekdy minuly tyden se mi o tobe zdalo a opravdu jsi zacla treti kolo.

A ani nebudu radsi psat s kym.Doktor to nebyl.

a ani tvuj sambo od toho jsi odesla.boze.....co se mi to zda????

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:47

betsey Djeco Topanifarm nebo Topanijungle  Nejsou to klasické kostyky, s těma si nehraje ani naše Zina Navlékačka je super od woody - je zároveň magnetická, takže se pak můžou jednotlivé kroužky rozdělat a zvýší se náročnost. Naši už to kolem roku moc nebralo. Já mám možná ty hračky teochu zkreslený, jak byla malá trochu napřed. Ale kolem roku začlay hodně frčet ty Djeco zvířátka, různý krabičky. Miluje kačera od Yokidoo, ale pozor, zpívá  Hrozně hezký hračky jsou v boxech od Lovevery - dá se koupit i jen jeden, nebo už jde občas něco sehnat na bazarech. A nebo se podívat co v nich mají a shánět podobné  Nechala jsem jí k roku vytisknout dětskou cewe fotoknihu s fotkama rodiny a blízkých přátel a má jí ráda do teď. Lego primo, smartmax vláček se zvířátky, pianko od Baby einstein, látková knížka od Lilliputiens (nebo nechat ušít quiet book), vodní omalovánky, modelína a razítka k ní - super má Formela a messy play, je jedlá. Pastelky stabilo woody, samolepky Prcek nalepuje. Knížky od Axiomy ty dotykové/zvukové. Yokidoo kohoutek do vany se mi moc líbí, to asi dostane druhé dítě  

Dcera teď vydrží hodiny a hodiny u dupla, tak jsem vytáhla zásoby co jsme měli na půdě a k tomu ty Education panáčky co dostala k narozeninám. K vánocům už mám z řady Education potrubí a dostane vláčky a pouť. 

Karja máte na ty menší panenky nějaké náhradní oblečky? Moc se mi na ty do 30cm nedaří nic vygooglit

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:48

Mrakoplas jej, fakt? Ty si úžasná, budem moc rada. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:54

betsey no, on to samozřejmě taky zakončil pojídáním, nemohla jsem se otočit. Ale tyhle modelíny jsou jedlé, jsou i hodně slané, ale jemu to chutnalo. Ale musel dělat to, co brácha Mně ten rok přijde takový marný, chrastítka je už nebaví, hračky pro větší taky ne. (Mimo malou MPLee , u nás jsou ty hračky minimálně o půl roku posunuté, třeba ty navlékací kruhy u nás v roce ještě nezaujaly)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 14:56

betsey pripomen sa mi vecer/zajtra rano, aby som na to nezabudla a posli adresu :) Mozno este doma daco vyhrabem co by sa Koralke mohlo pacit, uz mam vytriedenych dost hraciek s ktorymi sa deti nehraju.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 15:00

Mrakoplas dobre

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 15:36

Zarinya Tak to byl Jaromír Soukup?

MPLeeNa ty menší nemáme, ale ony dokážou navliknout Lidl 56 svetr i plyšovému psovi. Ale na ty malé už to chce fakt něco malého. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:08

Karja tak jsem projela Aliexpres a něco objednala, vaničku mi snad pošle pani z Vinted a jdu koupit i to mimino. 

Offline continuity
43368 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:10

betsey závisí, která velikost. Jinak bývaly na MMB paní, co to šily, vyšlo to levněji než kupovat a kvalita mnohem lepší. 

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:11

MPLee No jo Vinted na hračky úplně jsem zapomněla na tuto možnost! 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:18

Karja já už nakupuju jen na Vinted a Mall mam pocit  Třeba Duplo se tam dá koupit dobře. Nemocnice byl kup roku

Online Sweet Potato
40594 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:18

betsey To bylo Djeco

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:20

No a když se opět řeší ty hračky. Ty mladší děti jsou fakt chudáci. Co koupit mladšímu, 3 roky?

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:22

MPLee Ty jo, to Duplo bych kupovala furt:-D ale holky to moc nebere. Playmobil nevím zda jim mám ukazovat:-D