Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 12:09

Pinot Noir díky, někam napíšu.

Offline continuity
43374 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 12:25

Pokud byste se s těmi věcmi nechytili tady, tak VojtaP, který vozí humanitární věci na Ukrajinu sháněl oblečení pro sirotčinec, bere cokoliv, i teplaky a trička a dá se mu to poslat zásilkovnou. 

https://twitter.com/ZalozkazMoravy/status/1573954820175716352?t=LxYqL4JB_OaTGWk2dbaC_A&s=19

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2022 12:36

Lamicka u nás jsou u škol a školek klokánkové kontejnery, červené.

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 13:00

Evaeva u nás je taky, ale viděla jsem, jak ho vybírali, přebírali tom do toho pršelo, byla to dost hrůza :( radši bych to někam poslala nebo dovezla. 

Online Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 15:42

Lamicka ještě jsou sklady pro pěstouny, dá se tam dat taky všechno možny 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 15:45

Lamicka nebo Šatník v Holešovicích. Ten máme nejblíž, tak tam liftuju i oblečení po sobě, věci do domácnosti a tak

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 15:54

Potrefenáhusa na ty jsem vlastně úplně zapomněla, díky

MPLee když to člověk musí hlídat kdy co berou, nebo to můžu risknout a odvést to tam? 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 15:59

Lamicka většinou neberou oblečení na děti do 2 let, ty větší, dospělé, hračky, domácnost a tak berou stabilně pořád, mi přijde. 

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 16:02

Lamicka já nosím do Dobrodějny na Borislavce. Tam mi přijde jsou vděčný za všechno. I jídlo, kosmetiku, domácí potřeby, cokoliv. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 16:07

žluťásek díky, to jsem neznala

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 16:25

Pinot Noir verím, že bude lepšie!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2022 20:58

žluťásek poradíš mi, prosím, nějakou malou hru (tak do 300) pro čtyřletého kluka? Počty ovládá velmi dobře, ale jinak má schopnosti odpovídající věku:) Aby se dala hrát i ve dvou. Děkuji.

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 21:37

Evaeva levnější budou karetky, lovila bych mezi nimi. Bezva jsou Spící královny, počítání tam využije.

Syn doteď miluje Piratatak, jednoduchá hra pro 2-4 hráče, je víc o náhodě, ale je to prima.

Nebo moc fajn a prima i jako cestovní do kapsy je Moje zlato, pirátská kostkova hra

A nebo z jinyho soudku, taková super hra na trenink jemny motoriky a zároveň moc zábavná ve dvou i ve víc je Rhino Hero od Haba. Jen pozor, existuje víc variant. Kdybys ji chtěla, ráda pomůžu vybrat tu správnou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2022 21:41

žluťásek díky! Ty královny má, kouknu na ty dvě prostřední.

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. zaří 2022 22:00

Evaeva ještě mě napadá Chyť draka, to je taky fajn malá karetka, kde se snažíš ulovit 3 velké draky, nejdtiv ale musíš ziskat spravnou kombinaci dračích teenagerů, před nimi dráčata a ještě předtím pomůcky, kterými je chytíš. Takže sbíráš karty a postupně vylepšuješ svou výbavu.

A pak hodně super je Medvěd Wrr, ale nevím, jestli to nebude pro 4letyho ještě moc těžký. Syn začínal se mnou hrát tak ve 4,5 letech, ale on je docela zdatnej hráč už. (Edit: eshopy píšou až od 7 let, tak tu asi ne. Ale nechám to tu jako tip pro ostatní) Vychází ze stejnojmenné knížky a společně s medvědem Wrr hráči musí ziskat čtyři součástky do stroje, aby zachránili knižní svět. K získání těch součástek potřebuješ nasbírat tři karty medvědů od jednoho symbolu, ovšem každej medvěd  má navíc ještě nějakou speciální schopnost. Plus jsou ve hře ještě další postavy, který umí další věci. No jak to tak píšu, bude to ještě těžký. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. října 2022 08:31

Pinot Noir dakujem, takze synacik mi tam sice nespal ale polezal si. vraj ani hracku na spanie nebolo treba - to si nechavaju ako nudzovy plan ked uz je zle. ku koncu oddychu sa teda uz mrvil a dvihal nohy smerom na strop a robil blbosti lebo uz mu bolo dlho. v kazdom pripade som si vyzdvihla poobede vesele dieta namiesto pretazeneho unaveneho uzlicka nervov ako tomu byva na obed. uvidime ako to bude pokracovat.

a co sa tyka fotiek a spominania na casy ked dieta nieco zjedlo tak v tom ta chapem a uplne ti rozumiem. u nas sa to zosralo ked mal 18m a doteraz to nie je ok a lepsi sa to naozaj len velmi pomalicky. uz som vytiahla aj taky zufaly tah ked som mu na starsich fotkach ukazovala co jedol a ze mu to chutilo tak nech zase ochutna. bezvysledne samozrejme

Online Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 01. října 2022 18:44

eless je to trápení

Online Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 01. října 2022 18:49

Tohle je teda úsměvné trápení, ale jako . Nemůžu Ríšu přesvědčit, že kalhoty se nestrkají do ponožek! Nosil to tak celé jaro a přes léto jsem doufala, že na to zapomene. Ale houby, jakmile došlo na dlouhé nohavice, už jsou zase tam! Cpe tam i softshellky a děsím se chvíle, až dojde na oteplovačky.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. října 2022 18:53

Pinot Noir dnes meliem z posledneho, nie je mi dobre, ale predstava oteplovačiek narvaných v ponožkách mi teda podstatne zdvihla náladu

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. října 2022 18:58

Pinot Noir ten je velkej uz