Vše o těhotenství a dětech
Karja mladší má z dekáče fleesovou přes hlavu a ta je teplá dost a neseprala se, ale jako ta podšitá z gapu nebo Lidlu to není. Nám to teda stačí, kluci mají hodně různých bund.
Karja áno, syn nosí aj členkove kožené topánky, u nás už aj minulý týždeň bolo ráno/doobeda cca 7 stupňov.
letfenixa U nás právě docela přitahuje, maloumalou si přece jen ohlidam, nacpu ji ty ponožky nebo má snad ještě takové lehčí zimní poděděné. Velkamala si žije svým zivotem, tam to nějakou vychytávkou do bot nevylepsim
Garfie Děkuji za obsáhlou odpověd. Je to celý hrozně moc zajímavý, asi poletim na ten sraz taky:-D. Všichni budou po památkách a já si to užiju v těch vašich parcích s krabičkou bento ze supermarketu. Je to docela jinej svět;-)
Prosím vás, máte někdo tip na takovou tu puzzle podlahu? Dítě se nám nějak rozpohybovalo
představuju si "něco" tak 2x2 metry, ideálně aby se to snadno přesouvalo. Když tu tak koukám na tenkou karimatku na cvičení, tak si říkám, že něco takového by bylo super, ale v lepším rozměru ![]()
Mohučanka Nebyla by lepsi podlozka na podlahu? To puzzle je dost za trest, blbe se to udrzuje a dvojcata to hrozne bavi rozebirat.
Vari ale až se naučí to skládat, hezky se zabaví. Tak za rok ![]()
Evaeva Nahodou to skladaj uz ted. Jen kdyz se jim to nedari, tak nastane hysterak do ty doby, dokud to neslozim ja
.
Vari
u nás s tím teď už akorát zlobí. Rozhází to, na sebe si navléknout ty prázdné díly a "plavou". Ale uklízí to pak ochotně.
Mohučanka já na puzzle neměla nervy, hrozně mě rozčilovalo a letělo po 2 dnech (dostali jsme ho). Máme ve 3 domácnostech podložky od Skiphop, Petite&mars, zopa, Lalalu a Aga4 kids. Skiphop se mi nejvíc líbí designově, Lalalu (dřív to byl Parklon nebo naopak) je nejměkčí a asi nejkalitnější. Ta Aga je za zlomek ceny, za ty prachy stačí, ale je hrozně ošklivá. Máme jí v domečku na terase. Jinak teda všechny máme z bazaru a pořád jsou dobrý... ![]()
Edit: ale jestli chceš vysloveně puzzle, tak třeba tohle prodávají v Utukutu a vypada dobře, ale ta cena je hrozná, no.
Nechcete někdo tenhle skládací zámek od Djeca? Nic za to nechci, případně jen platbu za zásilkovnu. Děti si s tím dost hrály, ale je to jako nové, neodřené, všechny spoje fungují, jen krabice je v rohu trochu bouchlá. Tak pro 4-6 let. Nemám to komu dát a prodávat to nechci. Postavičky k tomu nebyly.

MPLee ty Toddlekind puzzle objednala moje mama na terasu teda a oloupala se z nich vrchni folie. Ale byly krasny a pevny.
Díky všem za tipy na podložku, já samozřejmě spíš nechci puzzle, ale bylo to to první, co mě napadlo
podložka je pro moje účely a do naší domácnosti mnohem lepší.
Lamicka já bych to holkám vzala:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí