Ticho ve vaně. Tak se ptám co dělají? Cucám sarince prsicko, jsem totiž miminko![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já bych měla dotaz k magformers. Jaký sady vzít, aby se z toho dalo něco poradnyho postavit? Hlavně auta apod. Nemam představu, kolik dílků může být potřeba... Díky!
rasaNori super :) píšu sz
Lukasko dosiahol hmotnosť 18kg!!!
A dnes bol na krúžku v CVČ, bol tam sám, vydržal celý čas, páčilo sa mu to a išiel tam s radosťou. A keď som poňho prišla, až na chodbu som počula, ako stále rozpráva a smeje sa! V porovnaní s vlaňajškom to je 100 a 1!
letfenixa To je super! Hlavně jste se dobře rozhodli s tím odkladem, příští to rok to bude samostatný bezstarostný skolak
tenzie sady, kde jsou podvozky. Na jedno auto potřebuješ dva podvozky. Máme sadu Wow Starter Plus, potom Motokáru, a pak zvlášť přikoupené balíčky jednotlivých tvarů - trojúhelníky, čtverce, šestihrany. Z toho už dá celkem postavit, ale těch podvozků by to chtělo ještě víc.
Pozor - oni píšou "dva podvozky", ale ten podvozek má dvě kola, takže je samostatně k ničemu, takže dva podvozky = jedno vozidlo.
Ty jo, dcera má úplně mega hovnove období. Všechno a všichni jsme hovno. Ve školce to prý neříká, to se na mě kouká jak kdybych spadla z visne, ze to je přece jasný. Jen mi na rozloučenou ráno v satne řekla ,,ahoj Zelenoocko,,, učitelkam po obědě ,,bye bye butterfly,, a od té doby jsme v hovnech. A to zrovna tyhle učitelky jsou tak hodne, hodně si zakládají na ty pozdravy a tak, tuhle u nich byla výjimečně ve tride neteř a ségra rikala, že je to jak v nějaké sektářské společnosti ta loučení.
letfenixa To je super! Hlavně jste se dobře rozhodli s tím odkladem, příští to rok to bude samostatný bezstarostný skolak
kiežby!
letfenixa třikrát hurá! ![]()
dnes ma syn velky den. prvy raz bude spat v skolke. drzte palce nech to dobre dopadne. zamracene ci uprsane pocasie dava vacsiu sancu na uspech. vcera mi doma spal skoro 2 hodiny a predvcerom az 3! o case kedy isiel v noci spat radsej pomlcim ![]()
Vykoukla na mě dva roky stará fotka, kde jí Viktor meloun! Jak se to mohlo takhle posrat?! ![]()

Kolik hovorů na Bulovku musí člověk udělat, aby se objednal na kontrolu? Dovolala jsem se na 58. pokus ![]()
Ono se to zase odesere!![]()
A když tě tu vidím - budu třídit nějaké oblečení po Rosťovi, budou v Klokánku rádi za věci pro chlapce velikosti 98-104? Myslím, že jsi někdy psala, že věcí pro miminka mají dost, ale že ty větší se nedostávají?
dzizisketa myslím, že budou, když to nebudou potřebovat v tom konkrétním, tak to pošlou tam, kde to potřeba bude. Oni teda hlavně potřebují věci jako bundy, nepromokavé věci, boty, funkční oblečení. Trika a tepláky sem tam věnuje třeba Tesco nebo jiné obchody, nové, všechny velikosti, ale oteplovačky nebo bundy, ty nerozdávají.
Ale nabídni cokoliv, určitě se to uplatní. ![]()
Nějaké boty, co Rosťa nestačil totálně odepsat, jsem už dávala, teď mám teda většinou ta trika, tepláky, džíny, svetry a mikiny... ale pár bund a nějaké softshellky se taky najdou. Jak máme druhou holku, sune k nám věci švagrová po jejich holkách, takže nemusím schovávat všechno, udělám nějaký mix mých oblíbených unisex věcí.
Pinot Noir máš na mysli konkrétní Klokánek? Já mám ještě po dceři plno hezkých věcí, i zimní boty, bundy... ale větší velikosti. Nemám čas to jednotlivě prodávat nebo nosit do bazaru, nejradši bych to odvezla někam jako balík.
Pinot Noir zase to bude dobrý ![]()
Lamicka nemám, ty potřeby budou ve všech zařízeních stejné. A větší velikosti jsou určitě vítané, ta miminka a batolata jsou tam v menšině.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí