Marůdek mi usnul na klíně na gauči v obýváku při měření teploty. Naměřila jsem jen 38,3 ale hřeje jak kamínka a chrápe tak, že očekávám do zítřka strašnou nudli ![]()
Ale než odpadl, objednal si na oběd na zítřek řízky ![]()
Marůdek mi usnul na klíně na gauči v obýváku při měření teploty. Naměřila jsem jen 38,3 ale hřeje jak kamínka a chrápe tak, že očekávám do zítřka strašnou nudli ![]()
Ale než odpadl, objednal si na oběd na zítřek řízky ![]()
Evaeva to je nadherny!!!
Evaeva krásný ![]()
Děkuju všem za pochvaly ![]()
Já jsem na výtvarce nadšená zejména z paní učitelky. Je k dětem moc milá, nadšená z jejich tvorby. Na konci hodiny každé dítě chvilku mluví o svém díle, to mi přijde super. Škoda, že u toho nejsou rodiče.
Evaeva Houby jsou bozi!
Takove vytvory bych taky schovavala ![]()
Evaeva houby super!
a jdu pro radu, v sobotu se budeme takové 4, možná 5 hodin vyskytovat v Říčanech, nikdy jsme tam s kluky nebyli, takže prosím o tipy a nápady, co podniknout, co neminout, kde se zabaví, včetně slušné restaurace na oběd ideálně s dětským koutkem, ráda bych se najedla aspoň trochu v klidu. Děkuji předem.
V Říčanech bych za dobrého počasí vyrazila k rybníku Marvánku - je tam dětské hřiště, pak takové ty vodní prvky (pumpování vody, mlýnky, přepouštění apod.), myslím i minigolf, v létě se tam dala půjčit lodička. Občerstvení taky fajn, jako ne gurmánská restaurace, ale na jídlo během výletu fajn. A vůbec je na té jižní straně Říčan několik hřišť a parků, je to tam moc pěkné. No a klasika - zřícenina hradu.
žluťásek To testování her pro děti zní jako hezkej "přesčas". Já už se teda moc těším, až bude mrně vě věku a mentálním stádiu na něco pokročilejšího než kroužky na tyčce, doufám, že ho budou hry bavit, kopu za tým "nurture" (za co taky v naší situaci jinýho), tak doufám, že to od nás pochytí.
Zatím slavím úspěchy aspoň s knížkama, na ty moc zvyklej nebyl, ale už ho to pomalu začíná bavit.
Zina držím palce moc. Já jsem hodně doufala, že bude hráč, ale že bysme už od 5 let mohli hrát i rodinný hry pro starší, to jsem fakt nečekala a je to hrozně moc skvělý.
Mě s ním teda moc bavily už ty hry pro mrňata, Ovocnej sad, Hmatej a najdi, krtek... A jak se to začalo víc blížit už nějaký pidi strategii, to bylo hodně velký wow. První krok k pořádné hře byl asi letos v zimě, když jsme měli covid a karantenu a vytahli jsme carcassonne a pak jsme ho od toho nemohli dostat ![]()
Ale moc moc doufám, že nedělám to, co vidím teď dost často na tom deskoherním klubu pro nejmenší. Přijde tam rodič s nějakym miminem co sotva mluví a začne tvrdit, jak už hrajou hry pro 5+ a když vytáhneme první hru, ukáže se, že dítě nevydrží ani tři minuty sedět, furt do toho hrabe ostatním, chce jen házet kostkama, ale dělá úplně nesmyslný věci... Prostě si s hrou hraje, ale nehraje ji ![]()
To mě hrozně dráždí, přitom je tolik super her pro malý, na kterých se to všechno naučí. Ty herní mechanismy se opakujou, co se na Zajickovi v své jamce naučíš, v Azulu jako když najdeš ![]()
žluťásek Já se musím pochlubit, kroutíme si s juniorem první covid na vlastní kůži a "paříme" Ovocný sad co dostal ke druhým narozeninám. Sám mi ho nosí a už ho umí i připravit ke hře a je roztomilé, když jako sní každé ovoce co sebereme do košíku. Je to skvělý a moc mě to baví.
Jimik je to krásný, když se takhle ponoří do hry, viď. Ten sad je skvělý, K. si ho rád zahraje i teď ![]()
Držím palce, ať vás covid moc netrápí a brzo jste zas fit.
Slu. Dekuji za tipy!
edit: a ještě se zeptám, okolo rybníka je to spis pro děti pěšky nebo i na kolo?
http://deti-noci.cz/2022/10/jine/herni-okenko/zelvi-skluzavka/
Moc hezká hra pro menší děti. A baví i dospělé.
Sweet Potato žluťásek těch her pro děti je tolik a krásných! Já se tuhle rozplyvala v hrackotece nad hrama Marbushka, třeba krmeni morcatek
ale stojí od tisícovky vejs ![]()
Potrefenáhusa sakra tak ale morcatka potrebuju pro sebe ![]()
Prosimvás já znám ty mindoky a albi a rexiky a haby a djeca, nedavejte sem další, teď je chci hned taky ![]()
MPLee
ale nevim, jak je to hratelny
To je pěknéJestlipak tam je i uklizení bobků ???? Tvé morčátko emitovalo bobky pod kanape. Než přineseš vysavač a vlezeš pod divan zdržíš se na dvě kola ????
Mrs.Robinson doufám, ze bobky a prekousany dráty vynechali, jinsk nehraju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.