Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 13. října 2022 18:48

Marůdek mi usnul na klíně na gauči v obýváku při měření teploty. Naměřila jsem jen 38,3 ale hřeje jak kamínka a chrápe tak, že očekávám do zítřka strašnou nudli

Ale než odpadl, objednal si na oběd na zítřek řízky

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 13. října 2022 19:06

Evaeva to je nadherny!!!

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 13. října 2022 19:41

Evaeva krásný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2022 20:01

Děkuju všem za pochvaly

Já jsem na výtvarce nadšená zejména z paní učitelky. Je k dětem moc milá, nadšená z jejich tvorby. Na konci hodiny každé dítě chvilku mluví o svém díle, to mi přijde super. Škoda, že u toho nejsou rodiče.

Offline Myrtila
5373 příspěvků moje polička 13. října 2022 20:29

Evaeva Houby jsou bozi!  Takove vytvory bych taky schovavala

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 13. října 2022 20:31

Evaeva houby super!

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 13. října 2022 20:33

a jdu pro radu, v sobotu se budeme takové 4, možná 5 hodin vyskytovat v Říčanech, nikdy jsme tam s kluky nebyli, takže prosím o tipy a nápady, co podniknout, co neminout, kde se zabaví, včetně slušné restaurace na oběd ideálně s dětským koutkem, ráda bych se najedla aspoň trochu v klidu. Děkuji předem.

Offline Slu.
14 příspěvků moje polička 13. října 2022 21:28

V Říčanech bych za dobrého počasí vyrazila k rybníku Marvánku - je tam dětské hřiště, pak takové ty vodní prvky (pumpování vody, mlýnky, přepouštění apod.), myslím i minigolf, v létě se tam dala půjčit lodička. Občerstvení taky fajn, jako ne gurmánská restaurace, ale na jídlo během výletu fajn. A vůbec je na té jižní straně Říčan několik hřišť a parků, je to tam moc pěkné. No a klasika - zřícenina hradu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. října 2022 21:36

žluťásek To testování her pro děti zní jako hezkej "přesčas". Já už se teda moc těším, až bude mrně vě věku a mentálním stádiu na něco pokročilejšího než kroužky na tyčce, doufám, že ho budou hry bavit, kopu za tým "nurture" (za co taky v naší situaci jinýho), tak doufám, že  to od nás pochytí. 
Zatím slavím úspěchy aspoň s knížkama, na ty moc zvyklej nebyl, ale už ho to pomalu začíná bavit. 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 13. října 2022 21:50

Zina držím palce moc. Já jsem hodně doufala, že bude hráč, ale že bysme už od 5 let mohli hrát i rodinný hry pro starší, to jsem fakt nečekala a je to hrozně moc skvělý.

Mě s ním teda moc bavily už ty hry pro mrňata, Ovocnej sad, Hmatej a najdi, krtek... A jak se to začalo víc blížit už nějaký pidi strategii, to bylo hodně velký wow. První krok k pořádné hře byl asi letos v zimě, když jsme měli covid a karantenu a vytahli jsme carcassonne a pak jsme ho od toho nemohli dostat

Ale moc moc doufám, že nedělám to, co vidím teď dost často na tom deskoherním klubu pro nejmenší. Přijde tam rodič s nějakym miminem co sotva mluví a začne tvrdit, jak už hrajou hry pro 5+ a když vytáhneme první hru, ukáže se, že dítě nevydrží ani tři minuty sedět, furt do toho hrabe ostatním, chce jen házet kostkama, ale dělá úplně nesmyslný věci... Prostě si s hrou hraje, ale nehraje ji

To mě hrozně dráždí, přitom je tolik super her pro malý, na kterých se to všechno naučí. Ty herní mechanismy se opakujou, co se na Zajickovi v své jamce naučíš, v Azulu jako když najdeš

Offline Jimik
příspěvků moje polička 13. října 2022 23:00

žluťásek Já se musím pochlubit, kroutíme si s juniorem první covid na vlastní kůži a "paříme" Ovocný sad co dostal ke druhým narozeninám. Sám mi ho nosí a už ho umí i připravit ke hře a je roztomilé, když jako sní každé ovoce co sebereme do košíku. Je to skvělý a moc mě to baví. 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 13. října 2022 23:50

Jimik je to krásný, když se takhle ponoří do hry, viď. Ten sad je skvělý, K. si ho rád zahraje i teď

Držím palce, ať vás covid moc netrápí a brzo jste zas fit. 

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 14. října 2022 08:43

Slu. Dekuji za tipy!

edit: a ještě se zeptám, okolo rybníka je to spis pro děti pěšky nebo i na kolo?

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 14. října 2022 09:20

http://deti-noci.cz/2022/10/jine/herni-okenko/zelvi-skluzavka/
Moc hezká hra pro menší děti. A baví i dospělé.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 14. října 2022 10:11

Sweet Potato žluťásek těch her pro děti je tolik a krásných! Já se tuhle rozplyvala v hrackotece nad hrama Marbushka, třeba krmeni morcatek  ale stojí od tisícovky vejs

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 14. října 2022 10:30

Potrefenáhusa sakra tak ale morcatka potrebuju pro sebe

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 14. října 2022 10:43

MPLee  ale nevim, jak je to hratelny 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 14. října 2022 11:45

Prosimvás já znám ty mindoky a albi a rexiky a haby a djeca, nedavejte sem další, teď je chci hned taky

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 14. října 2022 12:51
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee  ale nevim, jak je to hratelny 

To je pěkné  Jestlipak tam je i uklizení bobků ???? Tvé morčátko emitovalo bobky pod kanape. Než přineseš vysavač a vlezeš pod divan zdržíš se na dvě kola ????

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 14. října 2022 12:57

Mrs.Robinson doufám, ze bobky a prekousany dráty vynechali, jinsk nehraju