GChK muj ex kdysi prosvihl porod prvniho ditete, protoze musel jet k ex-tchyni cesat merunky. Ale sama jsem nebyla, byla se mnou moje sestra. Tehdy jsme jeste ani na novym sidlisti doma nemeli zavedeny telefon, takze klusala volat sanitku z budky. A k porodu tatinci tehdy jeste nesmeli, takze vlastne o nic neslo, ze jo. Holt se dovedel z telegramu, ze ma syna, a nez nas pustili z porodnice, mel jeste dost casu se vratit a koupit kocarek v hnusny zeleny barve, kterou jsem pred tim jasne zavrhla..
Vše o těhotenství a dětech
Mňa sa pred dovozom na sál pýtali na krstné mená a či chcem pri sekcii rovno sterilizaciu.
To jako vážně? ![]()
Já k tomu musela vyplnit x souhlasů, které musely být podepsané nejmíň týden předem, souhlas udělený během porodu nebo těsně před ním prý není akceptovatelný.
Evaeva Logicky asi jo, takze pamet selhava ![]()
Evaeva Nemusíš ani jednou, dokonce jim ani nemusíš dávat vědět, že tam chceš pak rodit, prostě nic. Já jsem tam byla vyloženě shodou náhod den před porodem, že hrozilo že budu přenášet tak mě tam gynekolog objednal, protože měl dovolenou a už by mě neskontroloval on.
Karja po 40.tt taky nemusíš? To jsem myslela, že jo. Já to právě měla naplánované tak, že do porodnice půjdu jednou, akorát že jsem přenášela a měla divné monitory, tak si mě zvali častěji a ještě jsem tam vždycky skejsla na celý den. Nakonec jsem tam byla asi pětkrát
V té Krči si tě teda zvou ještě někdy dřív, právě na anamnézu a tak.
Mňa sa pred dovozom na sál pýtali na krstné mená a či chcem pri sekcii rovno sterilizaciu.
Ježiš!
Evaeva Tak to nevím, asi pri delším přenášení te tam odeslou. Já rodila na termín, tak neposloužím.
Karja mně už právě můj gynekolog nechtěl. Asi bych u něj mohla být o týden dýl, ale pak už by mě vykopl. Když jsem viděla, jak tam šteluje ten monitor, tak už jsem šla radši do porodnice ![]()
Pinot Noir Sweet Potato viktorka_od splavu
Tiež viem tak, že to musí byť hodnú dobu pre pôrodom, ja som navyše veľmi nerozhodna a pôvodne som si predstavovala 2 deti. Úplne ma rozhodili.
Ja se schvalne samba zeptala, papir o jmene jsem sice dostala v poradne do ruky, ale vzhledem k predcasnymu porodu jsme ho nestihli vyplnit. Me se na prijmu ptali na jmena a pak sambo sel po porodu na podolskou matriku s nejakym papirem, co mu dala po porodu sestra. A rodnej list jsem si vyzvedavala v porodnici pet dnu po porodu, jmena nastesti sedela :-D.
S Lidl aplikáciou sa dalo kúpiť 10 ovocných tyciniek, majú 3 prichute. Hovorím synovi, že si môže zobrať spolu 10. Povedal, že dobre, že si vezme z každej prichute rovnako, vzal si po 3 a ostal v pomykove, že mu ešte 1 chýba. A mne sa to zda super, že si vedel množstvo rozdeliť na tretiny a vedel, koľko mu ešte chýba.
letfenixa to teda je super! U nás zatím ještě nedocvaklo, že 2+1 jsou tři ![]()
letfenixa Šikula! Můžeš být pyšná.
Letos už podruhé nám někdo na písku šlohl takový ten kopečkovač na pískovou "zmrzlinu". Takže máme několik kornoutů, ale žádný nástroj.
letfenixa já teda neřešila/nevím nic o nějaké době, ale že se vůbec na něco takového ptají, to mi přijde strašný. čekala bych to možná pokud bys měla nějaké rizikové těhotenství ohrožující tvůj život, co by se mohlo opakovat, ale jinak proč, proč??
viktorka_od splavu tak mě to nepřijde nic hrozného, že se ptají, člověka to vůbec nemusí napadnout, a někomu se taková možnost může hodit. Ale ptát se na to cestou na sál je teda úplně mimo.
dzizisketa Ty jo, občas to někde prodávají samostatne, jen kopeckovace spolu, taky máme věčně nedostatek.
Pinot Noir no jako kdyby mi někdo nabízel sterilizaci tak být příčetná majznu ho po palici
Dneska mela velkamala první lekci bruslení se školkou. Bylo to tak super, hrozně ji to bavilo, i když se tam jen tak mrcasila s hrazdičkou. Vedou to děsni sympataci, chlapi tak 45-65, s dětma to umí, takoví ti pardalove z hokeje, dceři se taky líbili, i si nechala něco vysvětlíte smála se. No moc se mi to líbilo. Oceňuji i učitelky, že to i přes tu hektickou logistiku a zvýšenou nepohodu dávají.
viktorka_od splavu no vidíš a mě mrzelo, že mi o možnosti sterilizace u druhé sekce neřekli, mohla jsem si ušetřit jednu operaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí