Evaeva kdyžtak ty koel se delaj ve dvou šířkách, ty užší jsou docela úzký
Vše o těhotenství a dětech
Jos Nekde to dostali, i pak rekli od koho, oni urcite nepytlacili. Vtipne bylo, ze ani kucharka nevedela, co vari, to my stravnici jsme se zarazili a nechteli jsme jist, dokud nebudem vedet, co to je.
Evaeva To se pozna podle zubu
Ale je pravda, ze kdyz dostaneme králíka od babicky, tak vzdycky s hlavou, a ja na to nesahnu, dokud ji manzel neodstrani, pak uz mi to neva, takze te uplne chapu ![]()
Pinot Noir ano
děkuji ti za tvé názory. Pro mně jsou vždy přínosem.
Myrtila ja nedokazem spracovat ani rybu s hlavou. Ako to ma hlavu, tak to proste nedavam. Sambo musi vzdy najprv odstranit. Ale ja celkovo nerada spracuvam maso (ani jest ho casto nemusim).
A hlavne tie oci potom
.
Potrefenáhusa no ty míry budu ještě muset prozkoumat:) Vezmu i Froda, co měl jeden loni a uvidím, co jim sedne. Ale jako boty minimálně za dva litry
ty ceny pěkně vystřelily.
Mrakoplas to je zajímavý, že hlava kapra mi nevadí, asi by mi nevadil ani ten králík, kdyby měl normálně chlupy
ale tohle bylo děsivé
Malenge to teda pěkně naštve. Já jim Keeny kupuju akorát ty sandále a letos jsem si oblíbila Chandler wp, žádné z toho nezklamaly. Na ty knotch jsem koukala (nízké jarní), ale podle mě nedělají wp.
Já dostávala od táty peníze za to, že jsem zabíjela, stahovala a vyvrhovala kraliky. Víc než 15 mi rozhodne nebylo, spíš míň. Rybu taky v pohodě. Naporcovat zvíře mi taky nevadí.
Kdyz ale natajno objednali řezníka na první jehnata, tak jsem vyváděla strašně.
Syn maso jí fakt málo, něčeho, co by připomínalo zvíře, by se vůbec nedotknul. Když je nekde chcíplej holub nebo v potoce vypustí vodu a leží tam ryba, tak je úplně hotovej a musíme chodit úplně jinudy. Dcera maso ráda moc, v létě si hladila mrtvou myš čerstvě vyndanou z pastičky. ![]()
Evaeva Maj dvě podrazky, úzkou korkid a širší bernardinho, ty širší zimní jsou vyšší ... a dražší
Mrakoplas my kupujem na Vanoce ryby cely, ale teda zabity a vykuchany, hlavy davam varit. Ale musi mi u toho asistovat manzel, vyndat zabry a oci, to bych nedala. A kdyz se pri porcovani ty svaly stahujou a hejbe se to mrtvy telo, nic moc pocity teda.
Mrakoplas Mne vadi savci a ptaci, ryby s hlavou klidne pecu a dam si na talir
Ale treba ta teleci hlava, nebo praseci pri zabijacce, to bych zpracovat nezvladla, ani z toho pak neco pozrit. Ani teda zabit zvire, to ani tu rybu :-/
Evaeva Maj dvě podrazky, úzkou korkid a širší bernardinho, ty širší zimní jsou vyšší ... a dražší
Tyjo, za tohle info moc dekuju, nikdy jsem si nevsimla, ze ma koel dve sirky, to se mi zrovna moc hodi!
Myrtila z prasečí hlavy mi vadily akorát zuby, ta půlka hlavy se ještě docela nedávno dala koupit a uvařený to bylo fakt dobrý. ale ty kelce hnusný a ještě se to po uvaření rozsypalo, brr. zpracovat mrtvý je hlavně velká dřina, teda ve velkým.
viktorka_od splavu No, nejenom koupit, driv jsme i zabijeli vlastni prase, nevadilo mi ani michat krev, ale ta hlava (a jeste teda nozicky)... :-/ Mas muj obdiv, ze jsi zvladala takovouhle praci. Ja mela kdysi moznost chodit odebirat nejake vzorky pro vyzkum na jatka, potrebovali jsme splnit nejake specificke parametry, tak jsme si to museli jezdit rezat sami, a jako ve zkumavce a pak dal jsem zvladla cokoli, ale ty odbery jsem odmitla i zkusit.
Myrtila no ty dětský boty, to je celkem peklo, já mám z těch krivych prstu z úzkých bot docela strach a housatko má ty prsty široký :-(
Teď má fare bare, ten tvar je myslím pro ni ideální, jsou rozšířeny v ty prstový části, rezervu na zimni ponozky a vlneny vložky tam má. uvidim, kolik toho letos v zimě nachodime a jestli bude snih, kdyžtak mám v plánu koupit ty zimní pegresy, co doporučuje 711990 .
oni to u těch koel ani ve vsech shopech nepíšou, na jaký podesvi to je, jen se to liší v popisu (užší/sirsí noha) a v tabulce s cm
uzsi korkid

sirsi bernardinho

Potrefenáhusa No ja ty popisy sirek koelu nasla akorat na bosonozce, a to az ted, kdyz jsem hledala zamerne. Syn ma ted jonap, ale je to uplne na hrane, on ma takovou ploutev jako ja, uzkou v pate a pak hodne moc sirokou v prstech, takze zimni asi budou potreba nejaky sirsi. Mam pocit, ze s rustem nohy se mu v tech prstech porad vic a vic rozsiruje, doufala jsem spis v opak, bylo by snazsi ty boty vybrat.
Myrtila no my teď máme ty fare bare, ale zas to nejsou úplně boty na zimu, ty koel jsou z takový festovnejsi kuze
Maj prave ideální tvar na ty ploutvicky rozšířeny v prstech
(jsou fakt ještě velký, a na fotce asi dva dny starý, tatínek si v lese nevšimnul, ze jde asi 400 m jen v jedny boticce :-)

Myrtila Potrefenáhusa starší má taky širší prsty a úzkou patu a zimní měl ještě baby bare a loni ty froda, ten zimní model mi přijde širší.
Potrefenáhusa Ty vypadaji moc dobre, i vzhledove! My jsme meli ted pri vyberu celorocek doma ty jonap, koel, dd step a pak asi frodo, mne se ty znacky na F dost pletou
koel sedely srovnatelne dobre jako ty jonap, jonapy jsem vzala jenom proto, ze mi prisly odolnejsi, a teda uz toho vydrzely fakt hodne, i nekolikadenni betonovani a asistenci syna, vcetne betonu uplne vsude, a vsechno slo uplne vycistit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí