Pinot Noir mladší teď ve třech má 14,5kg a 99cm, což je prakticky stejně jako starší v jeho věku. Tak to Viky není tak poměrečný, ale jako z čeho to bere, viď?!
Vše o těhotenství a dětech
Karja asi budeme muset pořád chodit na dort, to máme přes celý park
Ono i když se jdeme jen projít, stejně skončí u nějakého stromu nebo hromady hlíny a nechtějí se hnout.
Evaeva on sní asi dost kalorií, ale skladba živin je podle mě tragická. A taky kolik to stojí peněz! Jeden pytlík čočkových chipsů stojí 37 korun, Biosauři 30, sýrové tyčky taky tak. Rohlík s plátkem šunky vyjde podstatně líp. A já se divím, kam ty prachy mizí - do pytlíků se vzduchem. ![]()
![]()
A kolik těch pytlíků třeba denně sní? Ale asi je lepší, že jí aspoň dostatek kalorií než, aby nejedl vůbec.
Pinot Noir tak snad to bude lepší a lepší, i když třeba jen malými krůčky
Evaeva ty chipsy 1-2 asi, biosaury mu dávám do školky na svačinu, do krabičky se vejde skoro celý sáček, doma ho pak dojí. Pytlík jablečných kroužků od Sunaru, to je tak na dvě svačiny. Bohemia tyčinky, ta plastová vanička, to je další jídlo... Zkrátka co jídlo (snídaně, oběd, svačina, večeře), to cca jedno balení něčeho. A hrozivé množství soli teda.
Lamicka děkuju, nepřestávám doufat. Když k tomu přidám to jeho nemluvení a absolutní neochotu jakkoliv spolupracovat, je to dítě pro nadšence do rodičovství teda. ![]()
Pinot Noir Ty biosaury mívají celkem často v penny za 19,90. Ted do středy jsou taky ve slevě. Ty jo, mate to těžky, snad se to bude lepšit, by člověk radši kupoval avokáda a parmazány cena necena.
Karja ja jeste do Penny chodim pro to velky baleni, co v nem jsou 4 maly pytliky, to je tam vyhodny a hlavne ty pytlicky jsou akorat, velikostne
Pinot Noir jj presne
Pinot Noir to je teda fakt hodně. Já myslela, že žije tak z jednoho pytlíku denně.
Pinot Noir To ji vic nez ten muj. Ma to asi drobet rozmanitejsi, ale v mikroskopickym mnozstvi. Tri platky okurky jsem se uz naucila povazovat za plnohodnoutnou veceri :-(.
Vari takhle jedl starší, víc druhů, ale k obědu tři těstoviny vrtule, k večeři 1/4 toustového chleba s máslem, lipánek rozdělený na třetiny, jablka jeden půlcdntimetrový plátek, dva biosaury... Viktor sní pytel křupek na posezení a ještě má taková období, třeba tři dny jí jen jeden druh. Pak přesedlá zase na jiný. A ve výsledku mají ve stejném věku prakticky tytéž míry.
Pinot Noir Jo, Risuv jidelnicek presne odpovida Patrikovu. Risa ted ji celkem normalne, ne? Teda v ramci mezi totalnich nejedliku.
Vari normálně, doma vymrčuje, ale ve školce patří k dobrým jedlíkům a oni tam mají tak hezký a pestrý jídelníček, že mu v dny, kdy je doma, s klidným srdcem vždycky udělám ty jeho špagety s kečupem nebo kolínka se šťávou od masa a jsem spokojená jam blecha! Jí ovoce, sem tam zeleninu, buchty, u babičky, mé mámy, všechno, co uvaří... Fakt super už. Hubený je pořád, ale ne nezdravě.
Pinot Noir Uz jsem koukala na jidelnicek mistn skolky a taky tam vari hezky, tak snad se rozji aspon tam. Doufam, ze jim nebudu muset do batuzku balit termosku s vodou a zasobnik s UM. Ale cemu se divim, muj bracha byl taky nejedlik a sunar pil do peti let.
Vari myslím, že ti běžní nejedlíci se v tom školkovém věku obvykle rozjedí. Což jim samozřejmě nebrání doma vymýšlet![]()
Evaeva Dneska cely namesti slyselo hysterickej jekot my dcery Neeee, ja nechci susenkuuuu, nechci nechci!!!! Pak to pokracovalo jekotem na parkovisti Neeeee, ja nechciiii jet auteeeeem!!! Kluk byl ukazkovej, ten jecel a nespolupracoval pro zmenu v krouzku
.
Vari no se dvěma v tomhle věku to musí být fakt na palici!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí