Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:12

MPLee gratuluju, je nádherný

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:14

Potrefenáhusa já už jsem to tu myslím kdysi psala, jednou jsem se účastnila volnočasové akce kde bylo asi pět učitelek z mš.. půlku času si ty čúzy stěžovaly na rodiče, kteří ó hrůzo dávají děcka do školky

jinak kolegyně co má školkový dítě si pravidelně bere buď dovolenou nebo horkotěžko shání nějaké hlídání na všecky školní prázdniny, protože přesně - paní ředitelka se jmenovitě ptá každého z rodičů, jestli by si nemohl nechat dítě doma a ona si nedovolí říct že ne

Online continuity
43428 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:15

MP Meri já si myslím, důvod, proč začal synek vyjednávat není ve špendlíku, ale v tom,že trochu dozral. nwvim přesně kolik mu je let, ale bude to období,kde děti lépe chápou svět kolem sebe a pochopí třeba princip lhaní. Nepochopí ho třeba autisti. 

Moje děti ve třech letech a něco pochopili asi za týden v nové školce, ze spaní odpoledne je volba jejich rodičů ( bez ohledu na předešlou skolkovni zkušenost). A školka žádné špendlíky nevedla. Špendlíky u vás pravděpodobně slouží k tomu, aby sis to s dítětem vyřešila ty, jako nositel toho rozhodnutí. 

Já bych se obecně radovala, že vývoj jde jak má. Argumentovat a vyjednávat budeš už jen víc a víc až do doby, kdy je úspěšně vyhodiš z domu. 

Online continuity
43428 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:18

viktorka_od splavu naše školka byla státní, velká a strašná, ptali se nás teda taky, ale já jsem to vždy brala jako organizační věc, aby věděli kolik učitelek si může vzít volno. 

Řekla jsem ano nebo ne, podle toho, jak se mi to hodilo. 

Offline Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:21

U nás se na dobu prázdnin docházka dětí nahlašuje formou zápisu na papír na dveřích. Bez komentářů, bez doporučení "zvážit". 

49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:23

continuity někdo není moc asertivní a když se to odehrává formou "ale maminko nechcete přece aby tadyhle alenka tu byla sama, vždyť budou všechny děti doma, nemůžete si to taky nějak..." tak holt podlehne. jo a ještě to podávají tak, že musí otevřít jen když je nahlášený určitý počet dětí a - tolik jich stejně nebude víte, tak ji odhlaste rovnou..

Online continuity
43428 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:31

viktorka_od splavu no vidíš, tohle říct mě, neřeknu nic přímo ředitelce ( já nerada ty konflikty), ale začnu organizovat spolumatky, aby se těch dětí nahlásilo dost. . 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:36

U nas nastastie skolky cez vacsinu prazdnin funguju ale ako to budem robit ked bude syn chodit do skoly fakt neviem, mame ho hodit kazdy lrat na krk nemozem a nikoho ineho kto by pomohol nemame. No bude to zaujimave.

Online continuity
43428 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:36

viktorka_od splavu jinak to si stěžovala nějaká matka ve třetí třídě ZŠ, že poslední den školy po vysvědčení, je družina jenom do tří a ona ji nutně potřebuje do pěti. tak to mi bylo toho ditka s vysvědčením v ruce fakt líto. 

( Nakonec se to vyřešilo na místě, druzinarka nabídka, že si ho vezme domů). 

49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:37

continuity říct to mně tak ji pošlu do prdele

Online Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:45

continuity To je zas druhý extrém.

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:47

viktorka_od splavu muj tata jde za rok, mamka az za 5, u nas to nehrozi, ze by vyzvedavali:D

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. října 2022 19:04

Potrefenáhusa u nás má školka zavřené cca 9 týdnů z roku.  Jako vážně, vážně nevím, jak to jako budem dělat.  

Ale zatím se tím netrápím,  radši propadám trudomyslosti z toho, že za 10 dní nastupuji do práce,  krtek si pořád ještě nezvykle ve školce, takže nechat ho tam spávat nehrozí,  do toho mají už 3 týdny oba zelenou rýmu, které se nemůžou zbavit, příšerka i teploty..... A přemýšlím co jsem si sakra myslela, když jsem si ten nástup domlouvala.  Jak kdyby mi ta loňská zima, kdy byli od října do dubna neustále nemocní nestačila jako varování.

49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 19:16

continuity chudinka malej:-(

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 20. října 2022 19:19

Já si to sem dovolím nasdilet, co mi přišlo v odpověď.

Dobrý den,jen pro vasi informaci. Je prázdninový provoz a to v praxi znamená, že se třídy spojují a my učitelky dostáváme nařízenou dovolenou, kterou si nemáme šanci vyčerpat v léťě. Pojedou pouze dvě třídy a my dvě ve školce nejsme. Zvažte, zda nutně potřebujete dát Rosťu do školky. Cizí učitelka a většina cizích velkých dětí, pro malíčky je to velice náročná psychická nálož. Z našich koťat přijdou pouze ty déti, jejichž rodiče musí do práce.

49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 19:20

dzizisketa kolik dovolené mají, že si ji nestíhají vybrat

Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 20. října 2022 19:38

MPLee Tak vidime kousek příjmení! No krásný jméno ma!

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 20. října 2022 20:18

dzizisketa no to je vostry

Online Jos
příspěvků moje polička 20. října 2022 20:18

viktorka_od splavu Kdyz jsem se narodila, prarodice byli tez v duchodu. Ted je v duchodu mamka a tata by realne byl taky, ale do prace chodi. To same tchan. Jedina tchyne je jeste v pracovnim veku. Mela jsi deti mlada, u nas kdyz deda mel tatu v 35, ten me ve 33 a ja syna ve 32, tak to tak proste vychazi no. 

Online Jos
příspěvků moje polička 20. října 2022 20:21

dzizisketa Slusna manipulace teda.