dzizisketa tak to je hustý ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ja sem fakt rada za nasi soukromou. Letos je za par korun a prazdniny drzej jen vanocni a v lete prvni a posledni tyden maj sanitarni. Jinak maji otevreno porad a nikdo neprudi![]()
dzizisketa Krutý. Kdyby normálně poprosily, udělají líp.
Naše školka prázdniny jede, na velké prázdniny jsou tři týdny v provozu a ředitelka nás v podstatě požádala, ať fakt dáváme jen kdo musí, že nemá tolik personálu, že musí dát učitelkam dovolenou a že to během běžného roku prostě nejde vybírat aniž by provoz netrpěl. A to je pravda, každá nemoc či absence učitelky je tam znát, jak to tak různě lepej dohromady.
dzizisketa Krutý. Kdyby normálně poprosily, udělají líp.
Naše školka ty bezne prázdniny jede, na velké prázdniny jsou tři týdny v provozu a ředitelka nás v podstatě požádala, ať fakt dáváme jen kdo musí, že nemá tolik personálu, že musí dát učitelkam dovolenou a že to během běžného roku prostě nejde vybírat aniž by provoz netrpěl. A to je pravda, každá nemoc či absence učitelky je tam znát, jak to tak různě lepej dohromady.
MPLee se zpožděním se připojuji k ostatním gratulantů. Erik je miminko jako malované
Tak ať jste všichni zdraví, brzy doma a malá ať brášku přijme se stejným nadšením, jako všechny ostatní nové věci.
dzizisketa ty jsou teda vostrý! Já chápu, že ne každý prďola zvládá ty spojené třídy, ale to by snad mohli nechat na zvážení rodičům. U nás nám na schůzkách kladli na srdce, ať se snažíme, aby za své považovali všechny učitelky. U nich se teda i celkem často zastupují, ředitelka chodí si všech tříd, aby znala děti jménem a tak.
711990 u nás takhle neprudí ani ve státní, ale to léto je komplikace samozřejmě
Můžu se zeptat? Je běžné předepisovat dětem atb na kasel bez teplot i bez provedeneho CRP? Jakože lékařka si poslechne, řekne průdušky a lup antibiotika? Ale jako hnusnej kašel to je, to ano.
Já si na to ještě jestli můžu vyvolám mnum .
Karja na základě poslechu určitě, horečka být vůbec nemusí a může to být i zápal plic
Karja doktorka myho synovce to dela, ale ani ne tak "na poslech", jako u rymy nebo kasle co trva dyl nez 3 tejdny. Prijde mi to ujety. Ale pokud je to podle "poslechu", tak tomu bych tomu verila ze to jde poznat.
711990 Jo, to ta nase taky dělává, tomu nějak rozumím. S tím pruduskovyn kašlem nemám prostě vůbec žádnou šajnu. Ptám se pro kamarádku, ji se to děje opakovaně, xkraz za sezonu a prostě neví a není ten typ se nějak zeptat, zjišťovat, vrtá se v tom bohuzel až doma.
A to nám učitelky i ředitelka na třídní schůzce v září zdůraznily, že školka je vzdělávací instituce, ne hlídárna dětí. Tak mám sto chutí odepsat něco v tomto duchu, že když už Rosťu od vzdělání vzdálila tento týden rýma, musí skluz proti spolužákům dohnat!
dzizisketa tak jestli ho vzdělávají v duchu toho písemného projevu, tak snad to na něm nezanechá velké škody![]()
viktorka_od splavu :-D:-D:-D
Karja pro kamaradku
chapu, asi bych to resila na jejim miste az pokud by to bylo extra casty? Navic ted je vypadek penicilinu, tak tim spis bych chtela mit jasno, jestli je to stopro nutny
MPLee uz?! Blahopreju, je nadherny![]()
MPLee Blahopřeju! Moc krasnej chlapeček, ať je v životě šťastný ![]()
K diskuzi o skolkach bych jeste dodala, ze jsem moc rada, ze jsou vubec letos otevrene.
Nase byvala skolka byla moc fajn, mela dlouhou provozni dobu a ucitelky nikdy nic ani nenaznacily, kdyz jsem se pro syna priritila v 16.59 a vyzvedavala ho jako posledniho. Ovsem k cemu to, kdyz podstatnou cast nasi dochazky byla v lockdownu
.
Kdyz jsem za svoji materskou karieru asi dvakrat byla mimo (pobyt v nemocnici, sluzebni cesta), manzela si predavala siroka rodina jako putovni trofej, mel zajistene obedy, spolecnost i vyzvedavani deti.
Kdyz byl ted muz na tyden pryc, nikdo nam ani nezavolal, jestli jsme se jeste nezblaznili
. To, ze musim uvarit, mi nevadi, ale ze se nam vsichni vyhybaji obloukem uz trochu jo. ani pecinka a tiramisu je nepresvedcily. Tak to tu ted dojidam sama a bude mi asi hodne spatne:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí