Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 23:44

Pinot Noir vy ste aspon ta baba ale ja som sumafuk!   ked sa ho niekto spyta kto je to?  a ukaze na mna,  tak  maly len pozrie,  otoci sa a ide dalej. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 23:52

eless hele já mám neteř o měsíc mladší než je syn. Zda se mi, že je syn docela šikovnej, věku úměrně. Tuhle jsem s radostí zjistila, že už umí doplňovat poslední slova ve verších několika písniček. Den na to jsem zjistila, že neteř už ty písničky zpívá celé 

Ráno jsem přistihla dítě, jak stojí v učící věži u okna, tahá za šňůry od žaluzií a radostně vykřikuje pusť pusť 

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 23:54

Mrakoplas No ty mámy jsou prostě takový inventář  Jsou pořád na očích, u všech aktivit, není to nic, co by bylo třeba komentovat, pojmenovávat nebo na to nedej bože ukazovat. To tatínek, ten je ráno 20 minut a večer 30 minut, ale je třeba o něm básnit celý den, ráno se budit s radostným výkřikem táta! a večer usínat s nábožným šeptáním tata-tata-tata 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 00:15

Pinot Noir ano,  tym sa tiez utesujem 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 01:43

Mrakoplas žluťásek ale on nepomenova. Iba opakuje slova. Ked sa ho spytam kde alebo kto to je tak kuka co po nom chcem   Mne nepovie mama ale tata sa vobec nechce naucit takze tak. A tata je potom nasrany 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 03:09

Neter umi: cau, mami, jo a vole:-D (starsi sourozenec). Momentalne to pouziva tak, ze cau, je klasicky na pozdrav, mami kdyz neco chce po komkoliv, jo pouziva na komunikaci s ostatnimi a vole,vole,vole si tak jako vypravi sama pro sebe. 

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 07:17

Karja No, trochu se bojím, že synovo první slovo bude nějaká zvlášť šťavnatá nadávka. Protože já jsem děsnej dlaždič  

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 07:18

Karja A jinak máš dobrej čas u příspěvku  

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 08:16

eless podla prispevkov vyssie sa na tu mamu tak skoro tesit nemusim .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 08:17

Pinot Noir u nas doma je to podobne a navyse sa s muzom volame prezyvkami, aj dieta (to ma aktualne 2 prezyvky a potom mena podla toho ci je dobry alebo zly), maly vude mat slusny chaos z nas.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 08:22

Pinot Noir tohle jsme taky konstatovali doma...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 10:56

rasaNori to som raz zažila na pošte. Rozkošné troj-štvorročné dievčatko, vyzula sa jej topánka, tak si ju išla obúvať a na plné ústa skonštatovala: Nejde to do p...e

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 11:31

betsey 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 12:53

betsey  

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 13:22

betsey ja jednou cekala na vlak a tam stal v maminkou i asi petilety roztomily chlapecek, kopal si do kaminku, vlak nikde a on najednou na cele nastupist: Kde je ten vlak do pífi.

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 13:37

Candance betsey 

Kamaradka ma dceru-kudrnate blondate vlasky, vypada jako andilek. Sly nakupovat, mala tlacila nakupni vozik a povida: "Ten vozik k*rva vubec nejede!"

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 14:02

Tak se tu nad těmi vulgarismy zamýšlím, že v tom školkovém věku jsme je taky znali, některé z domova, přiznávám (sr..., prd... a odvozeniny), ale ty další musely být někde z venku a to si vůbec nepamatuju, kde se vzaly 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 14:13

dynda spolahlivo zo skolky,  odtial sme nosili vsetko aj ked u nas bolo uz za strasnu nadavku do prdele a tie horsie vyrazy som sa naucila az v skole 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 16:42
Reakce na Pinot Noir:

Mrakoplas No ty mámy jsou prostě takový inventář  Jsou pořád na očích, u všech aktivit, není to nic, co by bylo třeba komentovat, pojmenovávat nebo na to nedej bože ukazovat. To tatínek, ten je ráno 20 minut a večer 30 minut, ale je třeba o něm básnit celý den, ráno se budit s radostným výkřikem táta! a večer usínat s nábožným šeptáním tata-tata-tata 

​Tohle musím říct švagrové, určitě ji to potěší. Malá rok a půl umí všechno. Domluví se dost dobře včetně  oslovování celé rodiny. Děda, strejda, teta, Nikolka, Kuba a Dan, ale švagrové říká pořád táta. Přitom už začíná i takové krátké věty, co potřebuje, ale máma ji z té pusy nejde. 

Naše mamka vždycky vykládá, že mi byly asi dva, když jsem skákala někde v obchodě ze schodku. Najednou jsem spadla a zahlásila "Sakva, to sem si dala do pudele" . Prý bylo úplně jasný co jsem řekla, v obchodě velká fronta a mamka mě sebrala a odešla rudá z obchodu. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 18:50

DrowRanger ale tolko radosti az sa dockas. A potom cely zivot pocuvat mama nevies kde je / kde mam... mama kam si mi dala toto hento tamto...