Pinot Noir vy ste aspon ta baba ale ja som sumafuk!
ked sa ho niekto spyta kto je to? a ukaze na mna, tak maly len pozrie, otoci sa a ide dalej.
Vše o těhotenství a dětech
eless hele já mám neteř o měsíc mladší než je syn. Zda se mi, že je syn docela šikovnej, věku úměrně. Tuhle jsem s radostí zjistila, že už umí doplňovat poslední slova ve verších několika písniček. Den na to jsem zjistila, že neteř už ty písničky zpívá celé ![]()
Ráno jsem přistihla dítě, jak stojí v učící věži u okna, tahá za šňůry od žaluzií a radostně vykřikuje pusť pusť ![]()
Mrakoplas No ty mámy jsou prostě takový inventář
Jsou pořád na očích, u všech aktivit, není to nic, co by bylo třeba komentovat, pojmenovávat nebo na to nedej bože ukazovat. To tatínek, ten je ráno 20 minut a večer 30 minut, ale je třeba o něm básnit celý den, ráno se budit s radostným výkřikem táta! a večer usínat s nábožným šeptáním tata-tata-tata ![]()
Pinot Noir ano, tym sa tiez utesujem ![]()
Neter umi: cau, mami, jo a vole:-D (starsi sourozenec). Momentalne to pouziva tak, ze cau, je klasicky na pozdrav, mami kdyz neco chce po komkoliv, jo pouziva na komunikaci s ostatnimi a vole,vole,vole si tak jako vypravi sama pro sebe.
Karja No, trochu se bojím, že synovo první slovo bude nějaká zvlášť šťavnatá nadávka. Protože já jsem děsnej dlaždič
Karja A jinak máš dobrej čas u příspěvku
eless podla prispevkov vyssie sa na tu mamu tak skoro tesit nemusim
.
Pinot Noir u nas doma je to podobne a navyse sa s muzom volame prezyvkami, aj dieta (to ma aktualne 2 prezyvky a potom mena podla toho ci je dobry alebo zly), maly vude mat slusny chaos z nas.
Pinot Noir tohle jsme taky konstatovali doma...
rasaNori to som raz zažila na pošte. Rozkošné troj-štvorročné dievčatko, vyzula sa jej topánka, tak si ju išla obúvať a na plné ústa skonštatovala: Nejde to do p...e
betsey ja jednou cekala na vlak a tam stal v maminkou i asi petilety roztomily chlapecek, kopal si do kaminku, vlak nikde a on najednou na cele nastupist: Kde je ten vlak do pífi.
Tak se tu nad těmi vulgarismy zamýšlím, že v tom školkovém věku jsme je taky znali, některé z domova, přiznávám (sr..., prd... a odvozeniny), ale ty další musely být někde z venku a to si vůbec nepamatuju, kde se vzaly ![]()
dynda spolahlivo zo skolky, odtial sme nosili vsetko aj ked u nas bolo uz za strasnu nadavku do prdele a tie horsie vyrazy som sa naucila az v skole
Mrakoplas No ty mámy jsou prostě takový inventář
Jsou pořád na očích, u všech aktivit, není to nic, co by bylo třeba komentovat, pojmenovávat nebo na to nedej bože ukazovat. To tatínek, ten je ráno 20 minut a večer 30 minut, ale je třeba o něm básnit celý den, ráno se budit s radostným výkřikem táta! a večer usínat s nábožným šeptáním tata-tata-tata
Tohle musím říct švagrové, určitě ji to potěší. Malá rok a půl umí všechno. Domluví se dost dobře včetně oslovování celé rodiny. Děda, strejda, teta, Nikolka, Kuba a Dan, ale švagrové říká pořád táta. Přitom už začíná i takové krátké věty, co potřebuje, ale máma ji z té pusy nejde.
Naše mamka vždycky vykládá, že mi byly asi dva, když jsem skákala někde v obchodě ze schodku. Najednou jsem spadla a zahlásila "Sakva, to sem si dala do pudele"
. Prý bylo úplně jasný co jsem řekla, v obchodě velká fronta a mamka mě sebrala a odešla rudá z obchodu.
DrowRanger ale tolko radosti az sa dockas. A potom cely zivot pocuvat mama nevies kde je / kde mam... mama kam si mi dala toto hento tamto... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.