Pinot Noir H&M má kalhoty v pase strašně široké. Mému dítěti nesedí, ani když kalhoty tou vnitřní regukci utahnu na maximum. Stejně tak next. Nejužší kalhoty na našem trhu podle mne dělá Lindex. Pak ještě Gap a Old Navy /ty jsou úplně nejužší a není kolikrát ani potřeba zmenšovat redukcí/, ale musí se objednávat přes net..
Vše o těhotenství a dětech
A taky bych řekla, že s kvalitou materiálu a zpracování je na tom z výše zmíněných H&M nejhůř.
jo ony jsou ty rozměry dětiček hodně variabilní. ...kdysi jsem staršímu koupila dopředu kalhoty, a když mu byly v pase, nohavice byly dvakrát tak dlouhé. I naivně jsem se podivovala, na jaké dítě to je ušito. Když do nich dorostlo mladší dítě, zjistila jsem to - tomu byly na délku, ale v pase veliké. ![]()
notna Já mám zase špatnou zkušenost s kvalitou u Lindexu. A tepláky odtud úzké jsou, ale v nohavicích, v pase by se tam taky vešel nájemník.
SunEclipse Jo, tak nějak to bude ![]()
Já kupuju "kostelové" kalhoty jenom v HM, ale u nás je to jasně dané. Jedeme v tmavě modrých manšestrákách. Naštěstí i v té 128 tam ty gumičky ještě jsou.Tam mám pocit, že kvalita je pořád stejná, spíš se vždycky, když tam jednou za půl roku pro ty kalhoty jdu, děsím, že je už přestali vyrábět.
Náš starší je takový ten klasický hubeňour, ručičky, nožičky jak špejličky (a na břiše pekáč buchet), mladší je pořez. Je jasné, že bude vyšší než starší, ale má i široká ramena, celkově je i těžší. Kalhoty mu stejně utahovat musím, protože potřebuje větší kvůli délce.
Nakup,aby to sedelo je orisek.
Mladas(skoro 2 roky) nosi 98x104,aby mu byly dostatecne dlouhe rukavy a nohavice,ale tim padem plave v pase.
Dcerecka (8let) nosi 140x146 a dtto. jako u synatora.
Porad neco zuuji,vsude davam gumy.
Pinot Noir To je zajímavé. U nás je to přesně naopak. Do tepláků z hm jsem musela dát gumu a vypadalo to děsně komicky ten naraseny pas a zadek. Povolovali i lemy u kotníků, takže tepláky jsem poslala dál. A i svojne obleceni kupují spise v Lindexu.
notna Na sebe právě taky dost kupuju v Lindexu, ale na ty dětské věci jsem asi neměla štěstí. A je pravda, že zrovna tepláky z H&M asi žádné nemám, tam kupuju jen manšestráky a letní chinos a ty díky těm vnitřním gumičkám jakžtakž sedí (samozřejmě ale i tak minimálně o číslo menší než vršky).
tzaziki Tak to malej asi docela velkej
My spíš 86/92 vršky, gatě menší.
Chacha, já mám problém opačný. Syn baculatý, látková plenka, nejlíp mu sedí kalhoty lupilu s nápletem v pase. Obecně mám teda kalhoty s nápletem nejraději, zipy a knoflíky mi u těchhle prcků připadají spíš k vzteku.
Jak udržet pětileté dítě zdravé? Od začátku září více či méně kašle a má rýmu. Sirup na imunitu dávám pravidleně, taky kalobu a sirupy na kašel. Telplý čaj do ní nedostanu, kapky nebo sprej do nosu taky skoro ne, jinak vitamínů má myslím dost. Hlídám aby nechodila bosa, aby byla oblečená, teď jak se ochladilo nosí i lehkou čepici. Nosní madle má už pryč. Když mám doma obě děti (2 a 5 let) nedá se nimi nic dohromady dělat, ani v klidu uvařit, jít na nákup bez řevu také nelze.
Jako moc o nic nejde, stejně jsem doma s mladším, ale jak je mám obě na krku celý den, tak večer bych už zabíjela. Uź teď mám strach, jak to bude od dalšího školního roku, to už musím do práce, která se nedá dělat z domova a babičky v místě bydliště nemáme.
...vysadit mléčné výrobky. Všechny. Max občas obyč tvaroh nasladko.
Nedávat citrusové plody - ochlazují...
Vydržet aspoň mesíč a véřím, že pokašláváníanudle unosu zmizí.
žluťásek ty teplacky lupilu jsou bozi. Ted jak leze obzvlast. Jen jsem v lete koupila nejake co desne hadrovati. Ted jsem vzala pres net 2 baliky tech z biobavlny, jsou hrubsi a teplejsi.
Miru Pri takto radikální radě je potřeba dodat i informaci, že je nutné doplnit vápník z jiného zdroje.
...jiste. Ale predpokládala jsem, že to snad ani dodávat nemusim.
To bludy nejsou.
O zahlenování organismu ml. výrobky je spousta článků, ne málo doktorů to už také respektuje.
No, jasné, každý je jiný, ale než bych díteti cpala různé léky, zkusila bych to.
Píšu z vlastní zkusenosti - muj kdysi tří esíční syn, plne kojený se osypal ekzémem. Vysadila jsem mléčné výrobky, výrobky z bílé mouky, užívala mesic pripravky z čínské medicíny . Po14 dnech zlepsení,pomesici ekzem z cele plochy bříška zmizel a uz se nevrátil.
(mast, co mi tehdy dala doktorka nakožním, miminku udelala z kůžepřesušený pergamen... Jo, a loučila se semnou z ordinace slovy, žebudeme zkouset, co zabere a kdyz to nemá do krve, zemuzu být rada, a ze do dvou let to snad zmizí)
JankaM
...vysadit mléčné výrobky. Všechny. Max občas obyč tvaroh nasladko.
Nedávat citrusové plody - ochlazují...
Vydržet aspoň mesíč a véřím, že pokašláváníanudle unosu zmizí.
Tak tomu nevěřím, je to nesmysl. Už jsem zase četla, že to je ničím nepodložený blud. Je to dneska moderní vysazovat mléčné věci a lepek, bez důvodu a bez alergií. Pokud teda není vyloženě alergie na laktózu. Ekzém se zrovna řadí spíš do těch alergií, takže tam tomu věřím, ale jinak ne.
Mám dítě, které nikdy v životě nedalo nic mléčného do pusy. Ani to neochutnal. Citrusy též nikdy nejedl. Prostě tu imunitu neměl nic moc, nachlazení se s ním táhlo každou zimu. Imunita u těch dětí se tvoří a každé tím prochází jinak. Někdo nebývá nemocný a někdo pořád.
JankaM a jako zázrakem to přešlo v první třídě. Do té doby jsem si říkala, jak to asi bude vypadat, kolik tam toho nachodí. Potom asi tři roky nemocný skoro nebyl. Přecejen v té školce se to šíří. Matky, co musí do práce, tam dávají děti s teplotou, rýmou a ještě je tam nechávají celý den. Nejkritičtější ve školce je spaní po obědě.
To si pleteš s intolerancí laktózy, to mívá spousta kojených mimin, např. dvě mé mladší neteře. když byly kojené. Ta straší, skoro šestiletá, normálně mléko a mléčné výrobky jí a může, ta mladší má tři měsíce, tak to se ještě uvidí. Pokud nemá dítě vysloveně na něco alergii nebo nesnášenlivost, je blbost vyřazovat z jeho stravy celé jedno spektrum.
dzizisketa To souhlasím. My s tím máme dodnes problémů nad hlavu a to si to mladej vyřadil (asi doživotně) sám. A ty následky, které jsou a které ještě budou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.