Evaeva obavam se, ze nedostala:D ale je to fakt sprosty
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva děti zakroužkujte si, co má přinést Ježíšek? ![]()
žluťásek asi! Jako já se na to prohlížení těším, ale nečekala bych, že to přitáhne ze školky![]()
Včera jsem si pomyslela, že lidi, co pořád chodí pozdě a zdůvodňujou to dětma, se na to trochu vymlouvají, a do 10 minut mě pámbů potrestal, když jsem zjistila, že díte komplet ustrojený, který už jsem cpala do kombinézy, má ze záhadnýho důvodu mokrou půlku body, od krku po pupík, a musela jsem ho skoro celý převléct.
Dneska je asi pokračování seriálu, protože před odchodem jsem si všimla, že malej má mokrej flek vzadu nad punčocháčema, po odstrojení se ukázalo, že má bobek rozmazanej až na zádech a vzhledem k neopatrnýmu rozbalování už i na herní dece. Když jsem pak šla s plínkama kolem pelechu, tak mi padl zrak na něco, co vypadalo jako šiška, ale nebyla to šiška, ale psí bobek, jako vůbec nevím, kdy, jak a proč se tam ocitl, ale byl tam.
Tak bych tu prosím vás ráda uvedla, že už jsem poučená a nic si na tohle téma myslet nebudu!
viktorka_od splavu muze a nemusi. Muze to byt protrahovana viroza, 2 ciroza za sebou, kdy nedolecene oslabene dite slo zpet do kolektivu, zadni ryma (stekajici sekret z nosohltanu), nezhojena sliznice po viroze (to mivam ja - po kazde i slabe ryme kaslu minimalne mesic), muze tam byt alergicka slozka, nepoznane astma, gastroezofagelni reflux... Takze kasel trvajici 3 tydny = musi to byt bakterialni infekce a nasazujeme antibiotika, neplati.
Jinak kasel trvajici pod 8 tydnu se porad bere jako akutni, to jen pro zajimavost :)
U nás ho taky dostali tenhle týden, kdy je Rosťa naštěstí nemocný ![]()
Karja Šestery
antibiotika za rok?! Asi to nejsou vždycky jiný, ale kolik tak třeba existuje druhů?
mnum dekuju
Aranel no tak my si v lete dali ctvery antibiotika - behem jedne nemoci. Nakonec se ukazalo, ze mozna zbytecne. Ted mam pocit, ze to aspon do puberty musime vydrzet bez atb, ze mame vycerpano na pul zivota
. Ale jako synovi bylo fakt blbe, tak nevedeli, co s nim.
Zina jo karma je svině ![]()
betsey Koralke všetko naj! Vyzerá ako Alicina dvojička ![]()
Práca učiteľky na ZŠ sa niekedy ťažko klbi s rodičovstvo
prídem z roboty ohucana, psychicky vyčerpana a spustí na mňa verklik. Niekedy je to fakt ťažké.
letfenixa já vůbec nechápu, jak to učitelky zvládají
mně by praskla hlava
Kdo ma doma male stavitele, moc doporucuju knizku Mesto pro kazdeho , ty fotky modelu jsou uplne skvele, nemuzu se vynadivat. Jo a detem se taky celkem libi.
Syn robí prestavbu svojho detského kutika v obývačke, ja som chorá a nemám silu mu v tom zabrániť ![]()
Tak jsem nam rano v pododnici zabalila, ze odchazime. Maly stihnul pribrat, ja se tentokrat citim dobre... Takze behem hodiny ho prevezli misto domu na JIP - i u nej se projevila nizka hladina trombocytu, ale mnohem vyrazneji nez u me. Samozrejme od te doby jen rvu, je mi lito jeho, je mi lito dcery, kterou neuvidim a vubec. Vim ze jsou vyrazne vetsi tragedie, jemu snad nic vazneho neni, ale kdo chce videt svoje novorozene na JIPu, žejo
Ještě se všema těma hormonama nedokážu zůstat racionální.
MPLee achach
moc na vas myslím, držím pěsti, ať te ta hormonální bouře nesemele. O malého je určitě dobre postaráno a bude v poradku. Potom budete moci jit domu. Dcerka si to s tatínkem ve dvou užijí, uvidíš! Ještě ze vy jste domu jit nestihli, takhle mas jistotu, ze má brouček tu nejlepší péči. Snaz se trochu odpočívat a čerpat síly.
MPLee jak ti rozumím
mě malého na pokoj ani nedali, místo něj přišla doktora říct, že je na jipu, taky jsem samozřejmě brečela. Vždycky přišel další sešup, když posunuli dobu odchodu. Malý bude určitě v pořádku, starají se o něj určitě skvěle. Můžeš ho chodit kojit? A nemají na Bulovce na JIP nějaké pokoje pro matku a dítě? Budu na vás myslet ![]()
A o dceru se vůbec neboj, ti dva to spolu určitě zvládnou skvěle.
MPLee ojé, urcite ho dají rychle do pořádku a půjdete domů. ![]()
Evaeva Malenge jo, mě propustili z šestinedělí a hospitalizovali s ním na Jip. On je teda zatím v inkubátoru - ne že by ho potřeboval, ale kvůli infuzím a lékům, ať je pod dozorem. Jestli zastaví rozpad těch destiček, tak bych ho dostala na pokoj. Ten je naštestí dvoulůžkový a prázdný, takže mám vlastně takový nadstandart zdarma. Všichni jsou hrozně ochotní a milí, malý je jak v bavlnce a kojit, přebalovat a mazlit normálně chodit můžu. Určitě to bude dobré, jen mě to nějak sejmulo, jak už jsem měla zabaleno, že vyrážíme domu. Tak se snažím neupínat ani k tomu pondělku a budu jen doufat, že svátek už oslaví doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí