MPLee to bude dobrý, za pár dní budete doma ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrbujem pomoc a tu to určite niekto bude vedieť.
Môj syn si zmyslel svietiace kriedy kvôli halloweenu.
Niečo takéto:
https://www.4kids.cz/kridy-chodnikove-svitici-ve-tme-5-ks
Ale v slovenských eshopoch to vôbec neviem nájsť, v českých je to kdekade, ale všade nedostupné.
Neviete mi poradiť, kde to objednať?
MPLee na takovém pokoji jsme byli taky. Bude to dobré, ale šok to je. Určitě ti ho brzy dají na pokoj.
slniecko neporadím kde objednat, ale zjistila jsem, že když přijdu na našeho malého místního papírnictví s popisem toho co bych chtěla, tak je paní schopná mi objednat prakticky cokoliv co jsem viděla někde na netu, i když to běžně v sortimentu nemá. Tak bych se možná zkusila poptat.
MPLee držím palce ať to co nejdřív dobré. Věřím že tě to semlelo, máš pod hormonama nárok. ![]()
slniecko neporadím kde objednat, ale zjistila jsem, že když přijdu na našeho malého místního papírnictví s popisem toho co bych chtěla, tak je paní schopná mi objednat prakticky cokoliv co jsem viděla někde na netu, i když to běžně v sortimentu nemá. Tak bych se možná zkusila poptat.
u nás už takéto malé nie sú...posledné, čo bolo pred pár rokmi odkupil alltoys ![]()
našla som niečo takéto...ale neviete náhodou, je to zmývateľné? Syn má stenu natretú tou tabuľovou farbou...s oranžovou je ok, že je to halloweenska farba...
MPLee Držím pěsti, ať jste brzo v pořádku doma;-). Malá si to s tatínkem užije neboj, bude to mít taky jako změnu že ho má takhle dlouho sama pro sebe;-). Drž se.
Odbočím trochu k něčemu veselejšímu, ehm, kdo budete dělat advent i kalendář, dáte to sem? Jako holky by určitě chtěly nějakej co nejvíc kycovitej, na nákupu byly úplně hotový z těch všech barevnejch a tak, ale já jim ty čokoládové nechci kupovat, něco jim vyrobim. Ale vůbec nevím jak a co, čim naplnit, to nějak dám dohromady ale jak vyrobit ten barevnej kýč....už mě napadlo to koupit, vyloupat okynkat a sežrat, ale mívá to ta okýnka docela malá:-D. Šít moc nechci, mám rozladěnej stroj.
Pozn: Vloni mě rozsekal synovec, vyrobil si vlastní adventní kalendář a dál ho svoji máme ať mu ho náplní, když už si ho vyrobil, bylo to 24 papírovejch pytlíku ocislovanejch nalepenejch na nějaký desce:-D
Karja já mám na letošek několik nápadů, až usne dítě, nasypu to sem a nechám si ráda poradit nebo se sama inspiruju
Nechci 24 malejch krámů, kinderbordýlku máme dost ![]()
MPLee ať jste oba dva co nejdříve v pořádku. Tohle by rozhodilo i rodiče bez toho poporodního koktejlu hormonů
Karja my máme pytlíky, které plním "úkolama" (společné pečení cukroví, zdobení), lístky na kulturu, ponožky, ale taky oříšky, čokoláda, mandarinky atd. Loni muž prohlásil, že v tom mají více čokolády, než kdyby každý dostal vlastní kalendář. A má pravdu, ten kalendář má 50gr čokolády celý.
Karja my máme šitý ještě po nás, ale ty papírové sáčky mi nepřijdou špatné. Kdybys koupila bílé, můžeš je polepit, pomalovat třpytivými fixkami,...
Mně zajímá, čím budete plnit? Nějaké sušené ovoce, pár bonbónů, to je jasné. Ale co potom? Chtěla jsem letos dát nějaké úkoly a překvapení, ale vlastně nevím co
Zatím mám akorát jedny lístky na koncert.
Karja co krabici polepit nejakym extra kycovitym papirem? Nebo jakoze dum s okynky, nejaky ten snih, girlandy, vence, zviratka s cepicema, mozna by sla koupit nejaka prefabrikovana tapeta? Nebo to koupit cely
. Ja kalendar kupuji obycejny cokoladovy, nekolikrat jsme meli lego kalendar, ale me to dost stvalo, nekde se tu vali jeste z lonska, protoze vyhodit se to nesmi, ale ty cetky jsou uz napul poztracene.
Evaeva a co nejake ozdoby na stromecek?
Karja co koupit nějakou hotovou Prázdnou krabici a pomalovat/polepit těma třpitivýma pěnovýma nálepkama z Kiku a posobně? Já teda chci šít filcový, ale uvidíme jak to s malým zvládnu. Jak je dcera jeste malá, tak jí tam dám pár nových sponek a gumiček, co pořád ztrácí, nějakou sušenku, samolepky, vykrajovátka na cukroví a pak duplo a schleich zvířátka ( její samozřejmě, ale ještě si to můžu dovolit
)
Karja prihazuju postupně nápady, co shromažďuju od léta a ještě jsem se nerozhodla co z toho.
Dřevěný stromeček jako dekorace na stůl a do pytlicku na každý den ozdobičky, který si postupně bude věšet
Betlém dřevěný, papírový, playmobil... - každý den přidáme jednu postavu, 24. 12. Ježíška do jesliček
Stromeček namalovany na kartonu, dřevěné desce a každý den přidáme jednu samolepku hvězdičku
24 příběhů, které si budeme večer číst před spaním
24 dětských vtipů
24 úkolů - šifry, křížovky, bludiště, spojovačky, rozdíly, dětské sudoku... Co má rád z dětských časopisů
Svačinky na cestu ze školky - když ho vyzvedavam (hned po obědě nebo po svačině), vždycky má hlad. Nějaké malé prilepseni do batůžku - ovocné tyčinky, ořechové tyčinky, ovocné pásky, ovocné kapsičky...
Malované kamínky - oblíbené nebo vánoční motivy
Svíčka s čísly 1-24, budeme zapalovat u večeře
Moje děti ten kinderbordýlek milují, takže o náplně starost nemám, spíš do čeho to jako dám a taky aby to nestálo víc než ty náplně.
Bože, já ty adventní kalendáře považuju za největší číčovinu, a ted tohle, takhle se podvolim tomu dětskému světu!
Ehm, čtu nepozorně, nehledáš náplň, ale obal
ale už to tu nechám, třeba to užije někdo jinej, když jsem to sesmolila.
Já mám v plánu papírový kornoutky nebo obálky, podle toho, co bude obsahem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí