Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 22. října 2022 21:22

Zkusim se podívat na nějaký aliexpres nebo tak něco, to by i mohlo přijít. ted jsem našla docela pěkné domečky z eshopu SEVT, ten má pěkné papírenské zboží a dost levné, už jsem tam objednávala, ale furt je to pětikilo za dva domky co skončí počmárané....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2022 21:23

žluťásek ten betlém je super nápad! Máš tip, kde nějaký koupit? 

Asi to nějak nakombinuju, úkoly, zážitky, ozdoby, betlém a jídlo (to zařídí máma, už krájí křížaly)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. října 2022 21:26

Karja já loni koupila něco podobného jak zmiňuje MPLee, ta čela polepila obyčejným barevným papírem a soustou kýčovitých vánočních nálepek. Rozhodně to není to není výrobek kterým bych se chlubila, ale u dětí měl dost úspěch.

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:02

Evaeva

Playmobil 9494

Dřevěný Small foot by Legler - má jen 23 částí

Dřevěný k domalovani 

Betlém v hotovém adventním kalendáři

Papírový bych vybrala nějaký pěkný v papírnictví naživo a rozstrihala doma sama. Ty ke stažení se mi zdají docela ošklivé, co jsem tak našla. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:03

Já letos asi ještě vynecham a koupím sobě malej lindt s cokoladovejma koulickama (a budu ho letos už asi jist na tajňáka)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2022 22:09

žluťásek ten dřevěný se mi líbí, přiznám se, že do toho nechci zas tolik investovat. Já ani 24 nepotřebuju, budou to skládat zaprvé dohromady a nemusí to mít každý den, budou tam mít i jiné věci.

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:09

Ja letos koupila knizni adventni kalendar od Svojtky, prislo mi hezky si kazdej den precist novou pohadku. Plus se teda da pouzit znova a znova, chtela jsem zalozit takovou malou adventni tradici. No v prosinci uz budu nejspis ve vazbe na Pankraci, ja toho kluka uz nedavam.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2022 22:13

Potrefenáhusa on si to člověk ani jinak než na tajňačku neužije;) Starší měl první adventní kalendář v roce a půl (moje babička jinak nedala) a měl tam na střídačku křupky a kapsičku

Online dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:32

Muž dotáhl z práce dva Lindt adventní kalendáře, takže vyřešeno. Já na tu samodomo výrobu vůbec nejsem, kreativní ani zručná. U nás bude asi vždy jen čokoláda. 

Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:34

dzizisketa Mně by ta čokoláda taky tolik nevadila, ale nektere dny to přitáhne dcera ze školky nebo jdeme na návštěvu a je toho prostě moc, úplně vidím, jak by mě to v tyto dny štvalo! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2022 22:37

Karja v tom klasickém kalendáři je čokolády fakt minikousek. 

Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:47

Karja Mi se kdysi dávno podařilo náhodně koupit filcový kapsář ve tvaru Mikuláše/Santy, který měl na těle 24 kapsiček. Ty byly tak malinké, že se tam vlezl jeden gumový medvídek, nebo dvě lentilky. Jak byli tehda kluci nadšení! Jo, to už je hodně dávno

Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:54

brrr Jj, jako holky by byly nadšené, i kdyby tam měly na každej den jeden Lipo bonbon:-D

Online Anema
1299 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:55

žluťásek jsem zarytej odpůrce dávání (byť mini)dárečků už v adventním čase rozjímání (čokoládovej adventní kalendář teda snesu ), ale prostě musím napsat, že tvé tipy na minulé straně jsou tak krásné, že mě to začíná zvyklávat a dostávám chuť taky takovou tradici zavést. Třeba ten nápad s Betlémem . Děkuju!

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 22. října 2022 23:07

Anema já právě ty dárečkový taky nechci úplně zavádět, 24 dní s byť mini dárkem mi trochu kazí představu toho Štědrého dne s velkým Š. Chtěla bych ten kalendář, když už, tak jako takový těšení na Vánoce. Syn miluje svíčky, tak si naivně představuju, jak si ji večer zapálíme a nalepíme hvězdičku na stromeček.

V reálu ale už vidím, jak si hvězdičku nalepí na tričko, že je šerif a zapne si televizi, že se chce dívat na Lví hlídku nebo mi koledy přepne na Songs for Boys and Girls od Žbirky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. října 2022 23:10

žluťásek ti betlehemy su super napad, uz mi cuka ruka objednat. Aj ked sme totalni pohani. 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 22. října 2022 23:30

A to jsem ještě nevytáhla silnější kalibr, waldorfský adventní spirály nebo kruh. Po tom trochu toužim já, se svíčkama a plstěný figurky kolem to cuká ruka hodně moc mně

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 23. října 2022 00:31

žluťásek ty jsou nadherny, no (zůstávám u lindtu pro sebe!!!!)

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 23. října 2022 01:02

MPLee Gratuluju ke krásnému chlapečkovi a pevně věřím, že všechno dopadne dobře! Je to hrozně moc nefér, ale je skvělý, že přístup zdravotníků je, jaký je. Držím moc palce ať vás oba pustí, co nejdříve domů .

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 23. října 2022 01:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Já letos asi ještě vynecham a koupím sobě malej lindt s cokoladovejma koulickama (a budu ho letos už asi jist na tajňáka)

​Taky kupuju sobě i manželovi, ale z okolí jsem jedna z mála. Přitom adventní kalendáře jsou tak skvělá věc!