Kan asi si to neumis představit, o co jde?
Tak jestli to probíhalo jak s těma knížkama, tak umím..
Kan asi si to neumis představit, o co jde?
Tak jestli to probíhalo jak s těma knížkama, tak umím..
Mně tyto reklamní sdělení přes děti hrozně derou. Jedna škola ty katalogy knížek posílala, nejlíp když domů přišlo rozhodnuté dítě, co by všechno chtělo. To přesně chce člověk řešit po 10 hodinách v práci. ![]()
Škola podle mě není platforma pro to, aby se šlo já besedu s paní spisovatelkou s možností s knížku pak koupit. To už je skoro jak prodejní akce s hrnci.
Že to dílko bylo strašný, nemusím asi zmiňovat.
Nová škola to vůbec nedělá, dokonce nechávali dělat nějaké školní oblečení s potiskem a přišlo to emailem jen na rodiče, děti o tom pořádně ani nevěděly.
Kan knihy sú iný level ako hračky
Mne volala pani ucitelka naseho prvnacka, ze jsem do papiru vyplnila jako misto narozeni mesto, ale oni potrebuji vedet konkretni porodnici, protoze se to pak uvadi na vysvedceni ![]()
Zina Mne to taky prijde jako bezny small talk mezi matkami malych deti. Nekdy tak matky sonduji, kam jit priste rodit jinam, kde byly jine matky spokojene ![]()
letfenixa míň nemocný je, ale to i druhý. Ale zmizelo huhňání, chrápání, kvalitněji spí, rýma není okamžitě žlutá a na tři týdny a líp slyší. Mrzelo mě, že jsme nešli dřív, ty problémy měl dlouho.
Zina Myslím, že do toho nizkyho věku, třeba do dvou let to trochu běžný je. Jako upřímně, mně kdybys odpověděla že nikde, já bych to snad pochopila až doma:-D! To by sis pak teprve říkala, cos to potkala! Asi bych dle nálady odpovídala třeba ,,byla jsem v,, a řekla nějakou nemocnici, kde jsi fakt byla někdy s něčím a dál nic neříkala, když na to zrovna nemáš naladu. Ale ono to fakt ustane, mě se nikdo nezeptal ani nepamatuju! To jen na těch batolecich aktivitách, pak už vůbec;-).
ziginka porodnice na vysvědčení? to bych měla cukání jim tvrdit "doma ve vaně" nebo v "autě u železničního přejezdu" ![]()
My jsme už týden doma, nejdřív malamala laringiticky kašel, pak velkamala trochu kasel, já viróza, a po čtyřech dnech doma s kašlem se spustila obří rýma velkemale a to jsem si říkala, že půjdeme dnes aspoň na chvilku na zahradu. Ale ráno smrkala asi tak hodinu v kuse, až brečela ať už to přestane....Takže jedeme dál!
Zina podle mě je to small talk, cizího bych se neptala, ale maminky, se kterou se bavím na hřišti pravidelně, klidně, když by na to přišla řeč.
ziginka my nic takového na vysvědčení nemáme. A vyplňovali jsme jen místo narození.![]()
To bych chápala leda kvůli matrice, jako když maj lidi narozený v Praze v občance uvedený i číslo Prahy tý který porodnice
SunEclipse kamaradka porodila v autě někde cestou od rybnika a dite má jako místo narozeni stejně uvedenou Prahu 8, protože je odvezla sanitka na Bulovku, tak nevim, jestli se clovek smí narodit v miste bez tady těch oficialit ![]()
Lamicka To bude asi nejake mistni specifikum ![]()
Mne volala pani ucitelka naseho prvnacka, ze jsem do papiru vyplnila jako misto narozeni mesto, ale oni potrebuji vedet konkretni porodnici, protoze se to pak uvadi na vysvedceni
Coooo? ![]()
Nathan P. Nathan, přesně uprostřed mostu přes Niagaru.
ziginka na vysvědčení
To mě rozsekalo.
Mě se na porodnici ptaly jen kamarádky, které byly těhotné/měly mimina, a pak širší rodina v rámci small talk na návštěvě. Ale na hřiště nechodím, tak úplně nevím, jak to tam chodí.
Potrefenáhusa já jsem se taky trápila, že dcera nemluví, začala až ve třech letech, do té doby to bylo na úrovni ham, mňau, kuk. Teď v pěti umí vyslovit všechna písmenka kromě ř, o které se pokouší, a mluví nonstop. Tuhle chtěla hrát hru, tak jsem vymyslela Bobříka mlčení, ale nevydržela ani 5 vteřin ![]()
Evaeva Syn pri chorobe nechrci odkedy ma lieky na alergiu. Asi ma kombináciu alergia plus mandla ![]()
letfenixa ta mandle se dá rozhodnout celkem exaktně, nebo jak to říct. Akorát musí absolvovat vyšetření kamerkou do nosu. Posuzuje se velikost, syn měl trojku ze tří, tak nebylo o čem. K tomu navíc ten sluch a další problémy.
Mohučanka trenujete nějak to ř? Jak se to dá naučit? Budu to nějak s dětma zvládnout, ř neumí ani jeden. R umí oba oboje (zastřený i český), i když v Bavorsku by si vystačili i s drnčivým. ![]()
Ted sle teda dcera ptala: " Proč Fiona žla?". Lže = žle, lhala = žla. ![]()
Evaeva áno, kamerku dnes mal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.