Potrefenáhusa to je super. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir ty vado! Maluje parádně! ![]()
Potrefenáhusa moc peknej vlak! A dělá krásně spojený kolečka ![]()
Potrefenáhusa To je super!
Pinot Noir Ríša je fakt dobrej, určitě ho dej časem někam na výtvarku.
Tie vytvory vasich deti su paradne. Moj syn kresli nerad. Hlavonozcov urobil len par a potom sa na ne vybodol. Vacsinou spravi cez cely papier cmaranicu slebo ako tvrdi on ze su to slucky a niekedy doplni cisla a pismena. Vytvory z predchadzajucich skolok som casto domov ani nebrala. V novej skolke mal uz nejake vytvory aj na nastenke. Stale vidno ze ho to nebavi ale je tam pokrok. Ma 5,5 roka

Garfie a vydrzelo mu to? My kdyz jdem do knihovny, tak vzdycky odejdem presne s nejakou takovou minecraftovou blbinou. Nejpozdeji u treti stranky ho to prestane bavit a ani se mu nedivim. Priste ale z knihovny nesem pokracovani. Tak furt cekam, kdy odhali, ze jsou i lepsi knizky:)
Nemate prosim tip na brunch s detmi v Praze? Idealne s detskym koutkem. Uz jsem se tu kdysi ptala, ale pak byl covid a pak jsem vsechny tipy zapomnela
![]()
Potrefenáhusa to je náhodou super!
Gatita pohádky v knihovně vybírám já. Oni si vždycky vyberou nějakou encyklopedii a nutí mě (starší teda) jí celou přečíst na místě ![]()
Zlatá knihovna, to jsem vůbec neřešila. Půjčí si blbost, tak ji vrátí. Ale když to člověk koupi, pak to několik let přehazuje, než se odhodlá to vyhodit.
Jinak když už jsem tady. Minulý týden byly děti v pohode, od pátku s mladší tříská puberta, mluví jak dlaždič, celý svět špatně - rodiče a škola samozřejmě úplně nejvíc.
Obě navíc celý víkend trolily - jedna chtěla ochutnávat veškerý alkohol v dosahu ( byli jsme s kamarády na chalupě), druhá nám prišla vysvetlit, že na only fans může dávat fotky a lidi ji zato budou platit. ![]()
Snažím se udržet v zenu, ale těžký to je.
No to minule prisla sambova sestra a ze im nekupi stopatdesiate auticka ale zoberie ich do knihkupectva. Moja radost netrvala dlho. Doniesli dve otrasne zvukove knihy, ktore hulakaju na cely byt. To uz radsej tie auticka ![]()
eless nahodou, ciary ma pekne rovne a aj krasne pise! Kazdemu ide proste nieco ine.
Mrakoplas tobě se člověk nezavděčí
Rozumím ti, taky bych radši autíčko.
continuity ja ta radsej necitam uz, nechcem vediet co ma caka! Ale tlapkam, ja som vraj bola v puberte dost neznesitelna. Pamatam si ako mi raz v cerstvej dospelosti teta povedala (videli sme sa po dlhej dobe): ved ty si mile dievca, s tebou sa uz da aj normalne hovorit! Vtedy som si uvedomila ake to bolo so mnou narocne :)
Evaeva pockaj, poslem ti ich a este sa mi ospravedlnis
. Tu jednu sme museli schovat, je hrozne hlucna a je to uz asi stvrta zvukova knizka s so sirenami. Moje nervy.
continuity prepac ale
Ozaj maju prehlad. Kolko to maju rokov? ![]()
continuity jezis tak to abys jim dala vetsi kapesny![]()
Mrakoplas já ty zvukové věci nesnáším
Příště poraď sestře, ať je vezme radši do cukrárny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí