Déčko se dává do mléka kvůli rozpustnosti v tucích. Když kápnete do pusy a dítě se pak nakojí nebo dostane láhev, je všechno ok :)
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Dik za info. Davam pred kojenim, ale je fakt, ze obcas zapomenu nebo to s tim kojenim nevychytam, ted na to budu davaf vefsi pozor. A miminum jste davali dve kapky nebo jednu? Ja mam na o ale napsano dve, ale tusim, ze mi pediatra rikala, ze dve jsou pro jistotu, kdybych se netrefila.
Karja Dávala jsem jednu, druhou zimu potom dvě. V roce a půl jsem přestala, bylo jaro, a teď jsem zase začala dávat ty dvě. My už ovšem lžičky ani lahvičky s mlékem neřešíme - kapu mu to na chleba s tuňákem, vajíčkovou pomazánkou a tak ![]()
žluťásek no on mi mlieko barskedy vobec nevypije, hlavne v obdobi ked mu idu zuby. S cim inym to mozem davat? Ked bol maly, tak som ddavala do mlieka ale uz dost dlho nie ![]()
Mrakoplas cokoliv tučné, jak píše Pinot výše. Klidně na lžičku s obědem, chleba s lučinou, Lipánek... Já dávám těsně před spaním, to jsem si jistá, že to zapije mlékem dostatečně při kojení před spaním. Já potřebuju rituál, jinak bych na to zapomínala.
Ja davam vecer kasi, pul na pul ryze s nutrilonem, takze vigantol kapnu na lzicku na zacatku krmeni...
Děkuju všem za názory a zkušenosti s kašlem a rýmou u dětí. Dnes jsem konzultovala s doktorkou a radí hlavně pořádně doléčit. Vitamín D mám pro mladšího, tak občas kápnu i starší. Až spotřebuju zásoby, zkusím imunoglukan.
Renusatko Vitamín D určitě imunitu podporuje, ale jsou to nějaké už hodně vysoké dávky, ne ty co jsou běžně v jedné tabletce.
Kvůli vápníku má hodně vysoké dávky v kombinaci s D. Je to pro dospělé, takže dávka celkově vysoká a ještě jen na předpis osteologa. + ještě má výbornou kůži, která se velice dobře opaluje a přes léto snad letos D nachytal dost. Uvidím.
moja mama chce silou mocou kúpiť malej hojdacie vajíčko. Každý deň mi kvôli tomu vyvoláva. Mám chcieť ďalší krám do bytu? Má niekto s tým skúsenosti?
moja mama chce silou mocou kúpiť malej hojdacie vajíčko. Každý deň mi kvôli tomu vyvoláva. Mám chcieť ďalší krám do bytu? Má niekto s tým skúsenosti?
Neco takove?
To je celkem fajn, deti to vetsinou bavi, a pak to prodas. Akorat tam nesmi vysedavat hodiny, bo je to blbe na motoricky vyvoj.
ziginka áno, takéto niečo
betsey Já jsem nakonec naznala, že do garsonky by to byla jen další blbost. Ale moje dítě bylo neodložitelné, v takových lehátkách byl všehovšudy pár hodin v součtu někde na návštěvách.
Děti v rodině to zas milovaly, dokázaly se kopáním nožiček rozhoupat a vydržely by v tom věky. To bylo docela fajn, že třeba maminka měla čas se normálně najíst a dítě si vesele kopkalo vedle stolu u ní. Nebo bezpečně leženo připoutané v koupelně, zatímco si maminka dala ráno sprchu. To neznám bohužel ![]()
Jestli máš doma místo, tak bych se asi úplně nebránila, je to myslím docela fajn pomůcka. Hodí se pak i třeba na první jídla, pokud se to dá nějak zaaretovat.
betsey Měla jsem něco podobného, ale poněkud historický kousek, bez hrazdy s ozdobami. Využívali jsme to ke klidnému jídlu s mužem - máme veliký jídelní stůl, postavili jsme to na něj a pohodlně se najedli, syn na nás se zalíbením koukal
Později jsem v tom krmila synka, když začínal s příkrmy, ale ještě neseděl.
betsey docela si lidi okolo pochvaluji lehatko od Baby bjorn myslim? Presne jak pise Zlutasek, ze se v tom miminko vykope a zabavi.
betsey ja jsem koupila babybjorn a jsem s ním spokojena. Koupila jsem to, kdyz byly malymu cca 4 mesice a ze zacatku jsem ho tam dávala jen na chvili, kdyz jsem se treba potřebovala najist apod. Chtěl videt a na dece sam byt nechtěl, takze za me to byl super kup. Používáme ho stale, jeste nesedí, tak ho v tom krmim, jinak uz tam nechce byt, radši se pohybuje sam.
no super, ďakujem za reakcie. Som zvedavá, ako sa malej bude pozdávať, v najbližších dňoch uvidím :-)
Zřítelnice měla něco podobnýho, ale na motorek - vrtělo se to samo a bylo to úplně super, byla v tom hodně spokojená.
betsey Doporučujem Babybjorn, tiež som v ňom aj kŕmila zo začiatku, kým nesedel. A raz! v ňom aj zaspal.
Prosimvás, ženy, nemáte některá na prodej zachovalé kožené capáčky se stélkou 14 cm? Capiki ideálně. Všude vyprodáno, výrobce má nějaký výpadek, nejsou v eshopech ani v kamenných obchodech. Pokud teda nechci růžové s kočičkou nebo růžové se sovičkou, což nechci :D
Je to vel. 21, 12-18 měs.
Nebo třeba i nějaké barefoot sandálky, co vám zbyly po létě?
Nemáš možnost to někde vyzkoušet? Můj syn v tom byl všehovšudy asi hodinu dohromady. Nikdy v tom nevydržel víc než 5 - 10 minut a ještě se vždycky hrozně zkroutil, takže v tom byl v divný poloze, že jsem ho radši vyndala zase ven. Měli jsme ho půjčené, takže putovalo brzy zpátky. Ještě nesedícího jsem ho krmila v autosedačce, kde se nekroutil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.