Zuzuli haha, takhle by to zarucene bylo i u nas, kdybysme nemeli tu velkou postel v pokojicku:D a presne, s Tondou jsem kompatibilni v dobe usinani, uzivam si, ze se ke mne tiskne(souhlas s Pinot Noir, se sambem jsem se nikdy nedotykala ve spanku) a hlavne ma tvrdej spanek a nechrape
sambo je navic velikej, spi na posteli nasikmo, aby se vesel a dost me utiskoval.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee držím vám palce, nech sa to čo najskôr zrovna a idete domov ![]()
Prosím vás, ono se řekne zruste denní spánek, ale nám prave vytuhlo dite v autě
a ještě nějakou chvíli pojedem.....to bude asi vydatnej a dlouhej večer (jedem na par dni na dovolenou)
ale kafe knihy jednota v táboře za to stalo! ![]()
v kavárně plný knih by nám to šlo!!!

Ten bilej sum je i aplikace do mobilu, jsou tam různý zvuky, pracka, fen, vlak, moře, potok...u mimina jsem to docela dost pouzivala
marieu Ano, devět let.
Potrefenáhusa Tam je to super, co?
Potrefenáhusa ta mladší je takový medvídek, klidně usne v autě po náročném víkendu i dnes a to je jí 11.
Potrefenáhusa no každé dítě má něco, tohle se mi v kavárně nikdy nestalo, že by se zabavili knihou ![]()
Nám v autě odpoledne vytuhnou skoro pokaždé oba. Starší už je v pohodě, ale mladšího pak nemůžeme vzbudit a po zbytek večera křičí, asi je už nastavený na noční spánek.
999 bozi nejvíc
continuity no jo, ale ta už ti pak neskace po hlavě do půl 12...
Evaeva ona ty knihy (a auta) fakt miluje, nikdy to nezklame
Potrefenáhusa oni knihy taky mají rádi, ale prostě v kavárně a nebo v restauraci (to je horší kvůli čekání) nechtějí nic, ani knihy, ani si kreslit, přitom starší kreslí hodně, s autíčky si nejezdí,... Prostě nic.
Evaeva restauraci jsme taky dneska zvladli v pohode
Ale ono ji to cizi prostředí zatím spis tlumí
Potrefenáhusa z mého pohledu to taky zvládáme dobře, akorát muž je někdy na nervy. Chovají se tak nějak přiměřeně, řekla bych, že okolí netrpí, ale kdyby si půl hodiny kreslili nebo jezdili s autem, nezlobila bych se
Pokud je dětský koutek nebo hřiště, je to o dost lepší.
Ještě nějaké iluze o puberťácích?
Jinak teda ja sem musim napsat (treba to bude nakazlive), ze jsem zatim velmi spokojena s nasi spadovou zs, ktera rozhodne neni nijak poptavana, naopak. Pani ucitelka velmi rozumna. Jede dost rychle, uz pocitaji priklady a ctou kratka slova. Deti nestresuje se znamkama, dava jen jednicky. kdyz ji prijde, ze je potreba neco procvicit, napise vzkaz do sesitu. To mi treba prijde super. Deti si otukala a ctenarum dava slozitejsi texty. Skoro kazdy mesic bere deti na cele dopoledne ven, ukazuje jim prirodu a ruzne propojuje predmety. A taky ocenuju, ze nam neposila 10 zprav denne. Jsem opravdu mile prekvapena, asi to je tim, ze jsem mela nizke ocekavani.
to je super, mám radost, žes to napsala a moc vám to přeju.
U nás taky spokojenost, paní učitelka je sympatická, mladá, vracela se po mateřské, takže chodí do práce ráda, rozdává spoustu razítek, zlatých hvězdiček a jedniček, úkoly dává krátké. u nás se tedy ještě nečtou slova, ale jen slabiky, ovšem už měli první slabikový diktát, synovi se to líbilo
v jídelně mu chutná (mé malé nežravce!), družina je prý super, kamarádi taky, celkově chodí do školy rád a já ho mám ráda hned po ruce, občas si ho beru dřív, je se mnou v kanceláři a maluje mi obrázky. Spadl mi kámen ze srdce, při představě nějaké zapšklé čarodejnice, jak tu psala tuším Evaeva se mi dělá nedobře, to bych nedala a muž už vůbec ne. Tak ať se všichni nakazí!!
continuity vymrzuje, jo?
mam představu, ze pubertak je nejradši zalezlej ve svym pokoji!!!
MPLee mrzí mě, že nemáš dobré zprávy, snad bude brzy líp, pevné nervy ![]()
Potrefenáhusa vždyť auto je nespolehlivější uspávací prostředek, minulý týden mi drahoušek usnul po cestě ze školy
z toho bych nic nevyvozovala...
Mohučanka ehm, o kterou skolu v nuslich jde? Pokud to neni tajna informace...
Upřímně řečeno nevím, stěžovala si mi na to tam bydlící kamarádka, která to řešila kvůli svým dětem, a já bydlím úplně jinde, sice nějaká jména ulic říkala, ale pro mě to byly úplně cizí názvy, takže jsem to hned vypustila.
Zina Nevis, jakymu fotbalovymu tymu fandi?
Vím, ale nějaký věci spojený s tím už má, určitě vlajku a šálu.
continuity mně auto taky docela uspává, držím se hlavně vůli dětem, ale po náročném výletu klidně usnu taky. To se vyloženě nedá vydržet, i když se fakt snažím, protože jedeme třeba jen pár kilometrů![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí