Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:12

Zuzuli haha, takhle by to zarucene bylo i u nas, kdybysme nemeli tu velkou postel v pokojicku:D a presne, s Tondou jsem kompatibilni v dobe usinani, uzivam si, ze se ke mne tiskne(souhlas s Pinot Noir, se sambem jsem se nikdy nedotykala ve spanku) a hlavne ma tvrdej spanek a nechrapesambo je navic velikej, spi na posteli nasikmo, aby se vesel a dost me utiskoval. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:25

MPLee držím vám palce, nech sa to čo najskôr zrovna a idete domov

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:32

Prosím vás, ono se řekne zruste denní spánek, ale nám prave vytuhlo dite v autě  a ještě nějakou chvíli pojedem.....to bude asi vydatnej a dlouhej večer (jedem na par dni na dovolenou)

ale kafe knihy jednota v táboře za to stalo!
v kavárně plný knih by nám to šlo!!!

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:34

Ten bilej sum je i aplikace do mobilu, jsou tam různý zvuky, pracka, fen, vlak, moře, potok...u mimina jsem to docela dost pouzivala 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:38

marieu Ano, devět let. 

Offline 999
19864 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:44

Potrefenáhusa Tam je to super, co? 

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:48

Potrefenáhusa ta mladší je takový medvídek, klidně usne v autě po náročném víkendu i dnes a to je jí 11. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 17:56

Potrefenáhusa no každé dítě má něco, tohle se mi v kavárně nikdy nestalo, že by se zabavili knihou

Nám v autě odpoledne vytuhnou skoro pokaždé oba. Starší už je v pohodě, ale mladšího pak nemůžeme vzbudit a po zbytek večera křičí, asi je už nastavený na noční spánek.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:00

999 bozi nejvíc 

continuity no jo, ale ta už ti pak neskace po hlavě do půl 12...

Evaeva ona ty knihy (a auta) fakt miluje, nikdy to nezklame

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 18:04

Potrefenáhusa oni knihy taky mají rádi, ale prostě v kavárně a nebo v restauraci (to je horší kvůli čekání) nechtějí nic, ani knihy, ani si kreslit, přitom starší kreslí hodně, s autíčky si nejezdí,... Prostě nic.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:11

Evaeva restauraci jsme taky dneska zvladli v pohode 

Ale ono ji to cizi prostředí zatím spis tlumí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 18:14

Potrefenáhusa z mého pohledu to taky zvládáme dobře, akorát muž je někdy na nervy. Chovají se tak nějak přiměřeně, řekla bych, že okolí netrpí, ale kdyby si půl hodiny kreslili nebo jezdili s autem, nezlobila bych sePokud je dětský koutek nebo hřiště, je to o dost lepší. 

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:22

Potrefenáhusa

Ještě nějaké iluze o puberťácích?

Offline Malenge
4851 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:40
Reakce na Gatita:

Jinak teda ja sem musim napsat (treba to bude nakazlive), ze jsem zatim velmi spokojena s nasi spadovou zs, ktera rozhodne neni nijak poptavana, naopak. Pani ucitelka velmi rozumna. Jede dost rychle, uz pocitaji priklady a ctou kratka slova. Deti nestresuje se znamkama, dava jen jednicky.  kdyz ji prijde, ze je potreba neco procvicit, napise vzkaz do sesitu. To mi treba prijde super. Deti si otukala a ctenarum dava slozitejsi texty. Skoro kazdy mesic bere deti na cele dopoledne ven, ukazuje jim prirodu a ruzne propojuje predmety. A taky ocenuju, ze nam neposila 10 zprav denne. Jsem opravdu mile prekvapena, asi to je tim, ze jsem mela nizke ocekavani.

​to je super, mám radost, žes to napsala a moc vám to přeju.

U nás taky spokojenost, paní učitelka je sympatická, mladá, vracela se po mateřské, takže chodí do práce ráda,  rozdává spoustu razítek, zlatých hvězdiček a jedniček, úkoly dává krátké. u nás se tedy ještě nečtou slova, ale jen slabiky, ovšem už měli první slabikový diktát, synovi se to líbilo  v jídelně mu chutná (mé malé nežravce!), družina je prý super, kamarádi taky, celkově chodí do školy rád a já ho mám ráda hned po ruce, občas si ho beru dřív, je se mnou v kanceláři a maluje mi obrázky. Spadl mi kámen ze srdce, při představě nějaké zapšklé čarodejnice, jak tu psala tuším Evaeva se mi dělá nedobře, to bych nedala a muž už vůbec ne. Tak ať se všichni nakazí!!

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:41

continuity vymrzuje, jo? 
mam představu, ze pubertak je nejradši zalezlej ve svym pokoji!!!

Offline Malenge
4851 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:41

MPLee mrzí mě, že nemáš dobré zprávy, snad bude brzy líp, pevné nervy

Offline Malenge
4851 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:43

Potrefenáhusa vždyť auto je nespolehlivější uspávací prostředek, minulý týden mi drahoušek usnul po cestě ze školy  z toho bych nic nevyvozovala...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:43
Reakce na mnum:

Mohučanka ehm, o kterou skolu v nuslich jde? Pokud to neni tajna informace...

​Upřímně řečeno nevím, stěžovala si mi na to tam bydlící kamarádka, která to řešila kvůli svým dětem, a já bydlím úplně jinde, sice nějaká jména ulic říkala, ale pro mě to byly úplně cizí názvy, takže jsem to hned vypustila.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:55
Reakce na Vari:

Zina Nevis, jakymu fotbalovymu tymu fandi?

​Vím, ale nějaký věci spojený s tím už má, určitě vlajku a šálu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 18:56

continuity mně auto taky docela uspává, držím se hlavně vůli dětem, ale po náročném výletu klidně usnu taky. To se vyloženě nedá vydržet, i když se fakt snažím, protože jedeme třeba jen pár kilometrů