Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:49

Sairon

Úplně bf jsou tyhle - řada "barefoot". Ty bosé, co jsem postla výše, jsou kompromis, podrážka je tlustší, ale pořád měkká, asi mají i nějaký drop. Na webu najdeš presne popisy těch řad.

Offline Gatita
8660 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:55

Malenge to moc rada slysim! A jestli je u vas spokojenost i s jidelnou, tak to je parada. Synovi zatim taky v jidelne chutna. Kdyz byl nemocny, tak jsem mu tam jednou pro obed dosla a bylo to celkem dobre, takovy hospodsky styl. A jako bonus syn zacal pit mleko. Obcas prinese domu prazdny obal, asi tam maji nejaky program typu "mleko do skol", coz mi vzdycky prislo takove o nicem, ale na nas to zafungovalo a zjistili jsme, ze mleko je dobra vec:)) Tak si to ted uzivam, dokud se syn nenaucil od vetsich deti ofrnovat nad jidlem a dokud tu skolu bere zodpovedne a vazne, protoze pani ucitelka je modla:))

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:56

Jos S tou nepromokavosti a membránou...fakt to ty zimní boty musí mít? Nestačí že je to kvalitní kůže? Ty pegresy ani fare to neměly a nikdy jsme mokré nohy nezaznamenali. Jakože do úplně břečky kdy jdeš výhradně celou donu loužema stejně dávám holínky s vložkou, to bych nevěřila sebelepší botě. Přijde mi, že mokré nohy jsou stejně pokud má ta bota už nějaké špatne švy spíš nebo jako ty spoje u podrážky

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 26. října 2022 23:22

Sairon já jsem tedka fotila na bazar loňský synovy keeny a chtěla jsem je dát do pucu, tak jsem je postavila do napustenyho umyvadla, vydrbala kartáčkem a spláchla pod proudem vody a uvnitř byly pořád úplně suchý. Nepromokly mu nikdy ani na výletě ve slejvaku, všechny louže bere skrz.

Já jsem je kupovala jako boty do deště na hory a jako podzimní, ale segriny děti je nosej i v zimě. Je to keen hikeport, bf to samozřejmě není, ale špička mi přijde docela ucházející. Spíš pro užší a normální nohu teda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 23:29

Karja já se snažím kupovat s membránou, ale ani normální kožené nepromokly, v trávě nebo trošce sněhu. Ale mladší je v tomhle fakt tydýt, ten tou kaluží klidně projde v čemkoliv. Starší respektoval, že do louže jedině v gumákách.

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 26. října 2022 23:55
Reakce na Karja:

Jos S tou nepromokavosti a membránou...fakt to ty zimní boty musí mít? Nestačí že je to kvalitní kůže? 

​samozřejmě nemusí, membrána je relativně moderní vynález, předtím lidi taky fungovali. Mnohem podstatnější je ta kůže, dobrá impregnace a konstrukce (!) boty. Tím myslím vsity jazyk, lepenou podrážku a ne moc švů. 

Moje děti gumáky měly asi v jednom nebo dvou číslech, protože to vyžadovala školka na tábor. Pravda úplně nelezli do louží, spíš rovnou do potoků.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. října 2022 05:49
Reakce na dzizisketa:

Sairon p

VNene, jsou to tyto

Mají teda víc barev.

Řada "bosé pegresky". Nepromoknou, ale jestli v nich není zima těžko říct.

​podle mě v nich zima snad bejt ani nemůže, maj fakt tlustý ovci rouno 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. října 2022 05:55

continuity my se na vesnici a se zahradou naopak bez holinek vůbec neobejdeme, ale jak je ještě mrnava a rychle ji roste noha, tak má kozeny boty jen jedny, takže do mokra a rano na zahradu chodí fakt v holinkach 

na delsi chození bych je nedala a pokud bude letos fakt zima, koupím asi ty pegresy, vsitej jazyk maj a jsou fakt teply 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. října 2022 06:01

Housatko mi přijde teď zase udelalo docela skok ve vývoji, zacalnás oslovovat 5.pádem mamo a tato a včera prvne sama od sebe rekla, jak se jmenuje a hrozne se tomu smála, tak je ten desnej spánek (usla zase skoro v 11) možná taky v souvislosti s nějakým uploadem novych dovedností

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 27. října 2022 08:24

Tak syn po obcasnom zakaslani a oddrhani ráno vstal so škaredým prieduskovym kaslom čiže čo  ? Ochorel odo mňa? Dozvuky nadchy? Šľak to traf!

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 27. října 2022 08:38

Máme hodně náročné životní období, zaplať PánBůh za tohohle malýho Šotka

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 27. října 2022 10:41

Prosím, dcera chce hru MikroMakro, ale z jedné recenze jsem pochopila že je to víceméně  jednorázovka? Vyřeší se úkoly, najdou se zločinci a hotovo? Není tam nějak víc variant na další hraní? Nevěděla by žluťásek ? Děkuji   

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 27. října 2022 11:14
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa ehm, pubertak chodí po bytě, mlátí dvěrma, nebo tak. Takže chceš jít spát a třikrát tě vzbudí. Skoro jak to mimino, akorát ho pak v jedenáct nemůžeš dostat z postele. 

​nebo pubertak neustale hraje onlajnovky a silene u toho rve do sluchatek, vzbudi te to ve tri rano tak ho jdes zahnat a v osm uz se dozaduje snidane, aby si ji vzal nahoru a pokracoval (snidani si sice nachysta sam, ale prudi pul hodiny v kuchyni a nenecha te ani v klidu uvarit si kafe

no a pak se to zacne jeste mnozit, takze kamaradum ujel posledni vlak po tanecnich, muzou prespat ne? pak tam najdes holku.. a tak dale dokud to nevykopes z baraku

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 27. října 2022 11:26

JankaM je to jak píšeš, ale těch případů je 16, myslím že to vystačí pořád na slušný hraní. Ta hra se nijak v průběhu hraní neničí, můžete ji pak klidně poslat dál, existují i swapy deskovek, třeba byste ji pak mohli vyměnit za něco dalšího.

Edit: ještě čtu teď v recenzi, že jsou další bonusové hádanky na webu hry. 

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 27. října 2022 11:34

žluťásek Děkuji, tak asi vyzkoušíme.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 27. října 2022 12:07

žluťásek jeeej

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 27. října 2022 12:44

viktorka_od splavu jo jo, a každou chvíli je potřeba někoho dovézt večer od vlaku, protože mu ujel poslední přípoj. Stejně v klidu neusnu, dokud se mládež nevrátí z plesu, hospody, vandru... Prostě rodič se řádně nevyspí nikdy!

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 27. října 2022 13:12

Rhaenys krásný rošťák. A ta bunda je skvělá 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. října 2022 13:23

711990 Děkuji to jsem.chtela slyšet

dzizisketa mě právě přijde, že ten popis na eshopu je takový nic neříkající, ale neva,  jsem ráda za ten typ,už jsem jim psala jak mají tlustou podrážku 

žluťásek já jsem na FBuku našla tip na Keen Knoch,  že mají zimní verzi s dobrou špičkou, ale přímo na stránkách Keenu mají uvedeno že nejsou nepromokave. 

Rhaenys

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 27. října 2022 13:52

Sairon co se tyce podrazky, jsou skvele ohebny, Tonda je mel jako prvni opravdovy boty. Ale uplne bf nejsou a maj dobrej vzorek. Jen je fakt potreba je nesplest s tema ne-bosyma, ty jsou strasne tvrdy.